-
owned *1*
-
Sranda,ze mluvi o Unreal enginu jako pc olny enginu,aby v zapeti vychvalil do nebes gears of war :-D
-
A presne kvuli takovymto lidem nadavaji pc-kari konzolistum,ze jsou to deti :-D
Ono to funguje i obracene,protoze takoveto nechtene vtipne komentare se najdou i mezi pc hraci :-D -
Nazdar pc-čkáči. Něco bych Vám chtěl říct: Vy se vychloubáte pořád ostrými texturami atd. jenom bych chtěl vidět, jak ten váš slavnej monitor zobrazí ostřejší textury, když většina z vás nemá na to ani monitor. Když většina monitorů má tak směšnej kontrastní poměr než led TV a asi když na tý led TV pustím PS3 a ta má kontrastní poměr (TV) 20 mil.:1. Kdo budem mít ostřejší textury? Kdybych vám to dal jenom na polovinu, tak vám ta TV vypálí oči *2*
Další věc: štve mě, že zesměšňujete konzole výkonem, poněvadž jsou stavěný na enginy pro vývojáře exkluzivních her jen pro PS3 jako jsou např. Uncharted 3 a ty jsou mnohokrát silnější než třeba Unreal engine. Což je jen engine pro PC. Většinou konzolové hry jsou lepší než na PC (z hlediska hodnocení herních pořadů), a jsou kvalitnější (viz! Gears of war 3..). Star craft hrůza!!! ještě že to na konzole nevyšlo *1* Ti malí panďuláci viděný shora, to je na dnešní dobu k smíchu! *11* Myslím tím tu grafiku, děj ne.
To je můj názor. Zdar -
Jenze crysis 1 ma mnohem rozlehlejsi a myslim si ze i komplexnejsi levely nez jsou koridorove ulice velkomesta,takze podle me tam nekde ten vykon budou muset nahnat.At uz zmensenim levelu,nebo osekanim nekterych efektu,textur apod.
-
Jinak Crysis jedna pokud pro konzole výjde má být kompletně předělána dó Cryenginu 3 optimalizované pro konzole a tam dvojka vypadala skoro stejně jako PC bez podpory DX 11 (tudiž když vyšla ) ... a to je celkem dobrá zpráva tam by to mohlo vypadat pěkně :D Stejně jako Dunia engin pro Far Cry 3 která byla prezentována na E3 2011 ... Kdyby předělaly i Crysis 1 do Cry enginu 3 pro pc a přidaly podporu dx11 tak by ta hra vypadala taky parádně *11*
-
Super jenže je to verze pro Jtag ... který spustí jen první revize s prvními zakladními deskami (Nutný HW zasah pro vytvoření JTAGU ) Daschbordem 8555 který byl k dispozici více jak před 3roky ... Tudiž tuhle verzy spustí jen velice malé procento hráčů ... Kdyby se to dostalo na PC tak si to zahraje každý pirát u konzolí jen ten který má Jtag ... Stačí číst třeba Eurogamer , Konzolistu a nebo CF kde se o tomhle te,atu diskutuje do podrobna a ne BW kde o tom ví howno
-
Ja taky nejsem zadny fanboy,hraji jak na pc tak i na konzoli.A netvrdim,ze na konzolich hraji nejaci retardi,kteri by nezvladli slozitejsi hry,nicmene podle toho jak dnesni hry vypadaji(a vetsina z nich se dela primarne na konzole) mi prijde,ze narocnejsi a slozitejsi hry neni to,co by mezi hraci letelo.
Kdyz srovnas hry drivejsi a dnesni,tak to mas samy autoheal,koridorove levely,same svitici interfacy,ktere ti ukazuji kazdou kravinu ,aby hrac nahodou nemusel neco hledat nebo zapremejslet co ma vlastne delat,mraky munice a casto hloupu AI,ktera neni zadnou vyzvou.
Proste to co dneska nejvic leti,jsou hry ala to ne/slavne CoD,cemuz odpovidaji i prodejni cisla.Tim nechcu rict,ze takove hry jsou nutne spatne,maji tady sve misto,ale problem je,ze tvori vetsinu dnesni herni produkce.
Problem nejsou konzole jako takove,ale cilova skupina hracu.
Kdyz zustaneme u fps zanru,tak za posledni rok a pul me zaujal a bavil snad jen Stalker:CoP,metro a portal 2.
Bud starnu a nebo se hry opravdu hodne zjednodusili. -
Já plně chápu že srovnávat Crysis s HL nemůžu ale chtěl jsem taky reagovat na nedávný příspěvek nevím koho že komplexnější hry na konzolích bejt nemůžou a hráči by je nezvládli proto hry na konzolích jsou ořezané což mi příjde jako ubohý výrok.Nejsem žádnej funboy rád si zahraju na každé platformě (mám PC,Wii,PSP a PS3) ale beru všechno rozumně a rozhodně bych nemohl říct že jen na PC hráči zvládnou rozsáhlejší a komplexnější hry než na konzolích.Mimoto sérii CoD nemám rád radši když už Battlefield.Ale nejradši mám rád rozmanité FPS .A ty jsou i na konzolích.nemluvím o RPG které jsou ještě komplexnější než všechny FPS dohromady.
-
Mas i nemas pravdu.Jsou nektere druhy her,na ktere by par tlacitek na gamepadu proste nestacilo,tedy fyzicke omezeni dane ovladanim konzole.Takovych her ale neni zas tolik.Ale co se tyce napr zanru fps,tak souhlasim,tam je to dano cilovou skupinou hracu,kterou z velke casti tvori hraci,kteri neradi casto umiraji,protoze je to udajne deprimuje(tedy tak to aspon obhajuji tvurci her).
-
Jak rekl kolega,dvojka je preskriptovany tunel,s minimalni interakci s prostredim,hloupejsi AI a na muj vkus preplacanym vizualem.Jednicka nebyla zadna prevratna hra(mozna po vizualni strance),ale byl to slusny prumer,u ktereho jsem se bavil a na nejtezsi obtiznost se clovek musel docela i snazit a ne si hrat na terminatora.
Srovnavat crysis s Hl2 nebo snad HL samozrejme nejde,to je uplne jina liga.
Ale faktem je,ze dvojka crysis je proste hodne osekana oproti jednicce.Takove futuristicke CoD bych rekl.Nekoho to bavi,nekoho ne,ale je to proste fakt.
A nemuzou za to konzole jako takove,ale cilova skupina hracu,pro ktere hra byla primarne tvorena a ta cilova skupina hraje prevazne na konzolich.Proste videli uspech jednoducheho cod a tak se zamerili prave na tu skupinu hracu,kteri hraji cod a ze jich neni malo. -
Piratske verze existuji i na konzolich.To,ze procentualne se na konzolich pirati min neni ovsem vubec dano tim,ze by konzolovi hraci byli vetsi poctivci a cestnejsi lide,jak se casto snazi nekteri konzolovi fanatici vsem tvrdit.Je to dane pouze tim,ze na konzolich je pirateni vetsinou obtiznejsi nez je tomu na pc a nemalou merou ma na tom podil i fakt,ze piratenim se clovek casto pripravi o moznost vyuzivani online sluzeb konzole.
Tedy aspon to jsem se docetl,sam jsem na konzole nikdy piratske kopie neprovozoval,takze mozna je to jeste trochu jinak. -
Tady nejde o to, ze by se primo na konzole vyrabeli jednodussi hry, jen proto , ze konzole by nedovolila neco komplexnejsiho. Jde jen o to, ze kvuli jednoduchosti uzivani, je konzole mnohem popularnejsi mezi mladsimi hraci, takze firmy pro ne logicky vytvari hry. Proto ve hrach dnes uz jen zridka najdes nejaka obtiznejsi mista, kde se da zaseknout a i na tezsich obtiznostech jsou hry povetsinou celkem jednoduche, jinak by proste vetsina deti s tim sekla a moc by zisky nemeli.
-
sak neni treba se omlouvat kazdy snad jiz chape ze konzole je opravdu zjednoduseni duvodu je povicero nema cenu je to probirat. Konzolista ktery bude tvrdit ze na konzole se delaji lepsi akomplexnejsi hry tak at zkusi treba settler 7. Takova hra se nema sanci na konzolich nikdy chytit neb nejde hrat ani 1 hodinu to se tak rozkoukate na velke mape jak vam prumysl vubec funguje. A to nemluvim o jinych takovych strategiich. Epicke RPG taky na konzolich nenajdete. Sem zvedav na ten port zaklinace...
-
no nevim .. u crysis 2 jsem mel pocit ze hraju hloupou linearni strilecku bez implementovane AI a nevkusnou, i kdyz pomerne kvalitni grafikou .. u Crysis jsem ten pocit nemel (zvlast s reality modem) .. nerikam ze Crysis je buhvi jaka hra ... ale da se uzit, kdyz ji hrajes tak aby jsi si ji uzil (alespon do okamihu nez se objevi Emzaci ..)
-
Každá firma existuje za účelem tvorby zisku, těm co naoko "jen o prachy nejde" je prostě jen získávají jinde... :-)
-
co je na tom .. vetsina konzolovych her (resp. xboxovych) se objevi na torrentech drive nez PC verze .. korat na konzole to pirateni neni tak user friendly
-
a ted mluvte konzolisti.. http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/konzole/piratska-verze-gears-of-war-3-se-objevila-na-internetu-p0w-/clanek.A110704_130414_bw-zurnal-konzole_anb.idn
-
Může mi někdo vysvětlit v čem je Crysis komplexnější než dvojka.Hrál jsem oba díly a můžu říct že spousty her je na konzolích mnohem komplexnější než ta srágora Crysis.To že v jedničce je větší svoboda pohybu a volnější volba hraní neznamená komplexnější hry.Je spousta i starších her i FPS které jsou rozmanitější.Viz.HL,HL2,Deus Ex atd..Tak bych se s tím výrokem trochu krotil.
-
Crytek mě teda se*e. Pořád jak miluje PC a konzole sou zastaralý, ale jde mu jen o prachy...Vždyť děla i exkluzivku na xkox..