Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a pak se to prejmenuje, zmeni se prostredi a jede se vesele dal ..
  • Jen jsem si chtěl jednou vyzkoušet jaké to je být takovým malým trollem. A nemyslel jsem to nijak urážlivě bylo to prosté zhodnocení situace z pohledu PCčkáře v současném světě konzolových konverzí.
  • Psychotic
    Tři je dost, aby se z frančízy vyždímalo dost peněz a zároveň ne tak moc, aby se lidem znechutila.
  • tohle se vědělo už přd vydáním Crysis 1, tak se z toho teď neposer...
  • Ano je to tak, rozdíl v herním pojetí Crysis a Crysis 2 možná není na první pohled tak patrný, ale v konečném důsledku je dosti markantní.
  • zx_spektrum
    [rant]
    "Ačkoliv celá hra je od začátku koncipovaná jako trilogie" No nekecej, další hra co je koncipována jako trilogie? Oni všichni tak nějak koncipujou trilogisticky, co? I takový Assassins Creed má být trilogie, přitom od začátku nemaj tušení kde se bude odehrávat třetí díl. Ale hlavně, že to koncipujou jako trilogii. Stejně tak Mass Effect a mnoho dalších her a filmů... 3 je zjevně magické číslo...
    [/rant]

Pardon, mám na trilogie alergii.
  • Sice bych to az takhle neprehanel,ale pravdou je,ze kdyz crysis 2 je oproti jednicce v mnoha ohledech zjednodusena ,tak pripadna konverze jednicky by taky prosla nejakymi temi zjednodusenimi.
    At uz se to "consoles only " hracum libi nebo ne,tak nejakou komplexnejsi hru na konzolich najde clovek jen obtizne.A to doma mam xbox a jsou na nej hry,ktere me bavi.Jednodussi neznamena automaticky horsi,ale v pripade crysis 2 mi to tak prijde.
    Tim ovsem nechcu rict,ze crysis povazuju za kdovijak obtiznou a komplexni hru,to ani nahodou,ale ve srovnani s dvojkou to je docela rozdil.
  • Psychotic
    No, nevím, jak moc to bude pro konzolisty zpráva měsíce... grafika na konzole půjde přenést těžko a bez ní je Crysis podprůměrný titul. Když se blíží trojky Uncharted a Gears of War, bude Crysis jen ten bůh-ví-kolikátý vzadu.
  • ma pravdu ten "chlapec" :)
  • Ty o retardaci vis asi hodne,co?
  • Jak můžete napsat o konverzi na konzole, že půjde o vylepšenou verzi, pokud jde něco na konzole nebo z konzolí tak je to vždycky degenerace ne evoluce maximálně tak retardace. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit