Chystá se remake kultovního krokovacího dungeonu Wizardry
-
Je vidět, že u tohohle remaku grafika tahounem nebude. A je to škoda.
-
Nebylo by to lepší zkusit, než... rožvýkat?
-
skus Might and Magic X
-
Sérii znám, ale hrál a dohrál jsem jen W8, ale bavila mě hodně.
-
Grimrock je fajn, ale přišlo mi, že tam v poměru ke starým dungeonům něco chybělo. Ke dvojce jsem se nedostal, co vím, tak by měla být trochu lepší. Co jsi zkoušel a čím tě to zklamalo?
Pokud jde o Wizardry, tak ty používají tahové souboje. Je to tedy hodně jiné než realtimový Grimrock. Hrál jsem sedmičku (ale nedohrál, protože je moc dlouhá a náročná na orientaci) a osmičku (tu už jo), která už není krokovací, ale tahové souboje má pořád. Jen vzhledem k low-poly grafice zestárla víc než je zdrávo.
-
Naneštěstí, můj první krokovací dungeon byl Legend of Grimrock, moc mě to nadchlo , a já se po dohrání těšil, jak se vrhnu na staré krokovací dungeony , ale tvrdě jsem narazil, už se nedalo vrátit zpátky, ne když nebyla nostalgie, srovnával jsem jen s Grimrockem. Takže jsem moc rád za remake, snad budou i další, pro mě neznámé klasiky přetvořeny
-
Ohoooo. Tahle série byla mou vstupní branou do světa RPG. Doufám, že se dílo podaří, protože hratelnost starých dílů je zejména s ohledem na ovládání a save/load systém doslova očistcem. Obtížnost ani nemluvím.