-
Ale já nemám žádné kamarády *13*
-
pro me by to byla fajn featura, nic vic nic min... u GMG to jde s tim, ze cenu odprodeje nastavi primo oni - klic naceneni zustava na nich, tzn. nevidim duvod proc by to nemohl steam delat podobne. nevim jak casto kupujes PC hry, ale pomerna vetsina je na steam vazana, takze tva rad nad zlato mj.
-
Já bych teda možnost odprodat taky uvítal. O peníze mi nejde, klidně by mi stačila možnost se hry zbavit - alespoň bych pak už nemusel litovat nákupu takových kravin, jako je třeba Hacker Evolution, Legendary nebo Choplifter HD.
-
Jojo opravdu by byl asi nejlepší způsob jak jsem psal jeden druh hry pouze možnost půjčit jednou... (+ pojistku nastavit i čas do kdy má hru kamarád mít ono se může stát cokoli a hru už neuvidíte *1* )
-
Problém je ten, že hry na Steamu má většina lidí po obrovských akcích nakoupené. A představa, že by někdo musel sledovat za kolik jsi to koupil, aby jsi to nemohl prodat dráž, to mi přijde dost divné.....Pokud chceš hry prodávat, nekupuj na Steamu. Jednoduché;)
-
Ty vole... zrovan jsem na tom před týdnem uvažoval s kámošem. Nicméně tam by mohl být kompromis půjčit hru jen jednou a pak lze vrátit jen majiteli, který hru zakoupil. Jinak nevím zda by se to vydavatelům líbilo.. *1* Jinak by to byla PECKA
-
nebo alespon dat sanci odprodat hry
-
Gabe na hrad