Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

armu 3 miluji, ale to je tak vše.... jinak mě BI nechává chladným... teď asi začne dělat milsim a trenažéry pro PLA, takže normální army IV se nedočkáme....

• Aja1984

V tom případě by si Čínská republika oddechla, a vojáci z Lidové Číny by byli naučeni z produktu bohemky, že šumění trávy je hlasitější jak střelba, že granáty vylétavají na pružině přímo z kapsy, atd.. BTW Nespolupracovala BIS s VBS v minulosti s Čínskou Republikou?

• Row

VBS nedela BIS ale BISim (Bohemia Interactive Simulations), to jsou 2 ruzne firmy. Jestli dodavali neco pro cinu nevim, ale nezda se mi to. Zamerovali se historicky spis na zapadni trhy jako USA, Kanada, Australie... je otazka jestli takovy vojensky simulator z podstaty typu produktu navic nepodleha take nejake regulaci ze strany NATO...

• Aja1984

Samozřejmně, že jsem nemyslel naši kontrarozvědku, ale ani normální bohemku "BI". A když se číňanům dodávají abramsy a stíhačky od lockhetedu, tak bych je klidně považoval "západní trh" a nemluvím o Lidové Číně!

• TheGGG

si to omodují v číně... a kdo všechno spolupracuje s čínou, to by vydalo na hodně dlouhý seznam, takže netuším....

• tuco

Hodne stesti. 

• zx_spektrum

A za týden s nimi američtí mariňáci rozvážou kontrakt na simulátor VBS...

• KOOLCOO

Ale kdepak, Bidena maji Cinani v kapse.

• celoush

A právě proto jsou taky BI a BISim dvě rozdílné firmy :)

• No, hrat jednu serii 17 let je stejne asi moc.

• Aja1984

Tohle byste měl někdy říct na srazu hráčů šachu.

• Kdo vi, treba prave s tema opet zacnu. To uz je taky dlouho :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit