Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Málokdo ví, odkud zrovna jejich mount nebo výbava pochází a zda někdo doslova cedil krev u klávesnice. A přiznejme si, nemalé části by to bylo jedno. Navíc můžete zrovna vy zase svým nákupem živit polovinu čínské rodiny." To mi nieco pripomina, zeby realitu? :)
  • Uplně stačí, aby to mmo bylo (silně) návykové a máš o platící hráče postaráno. *3*
  • rage
    tohle nikdy nepochopim jak někdo může zaplatit za hru + platit měsíční paušál + si kupovat za nekřesťanské prachy itemy. To ti co to kupujou by potřebovali zavřít. Neni ta hra přece o tom aby sis ten item vydřel, udělal si těch 10 questů a pak jako zaslouženou odměnu jsi mohl mrskat srnky s 2x víc damage?
  • Ty onlinovky jsou fakt zlo !!!!
  • ales.smutny
    Nikolivěk, tohle je velmi zajímavý příklad role her v byznysu. Celý fenomén farmaření v Asii je pozoruhodný pro svůj význam, tohle je jen důkaz toho, jak moc už si na to místní společnost zvykla.
  • pardon Singles samozrejme
  • pardon Singles
  • hlavne ich nevykradaj u nas, ale v cine. aby si potom nebol sklamany ze miesto wowka budes hrat singers :)
  • A je to tady - BULVÁR!!! Všichni do krytů!!!
  • Spatne formulovana prvni veta clanku (nedava smysl), ale jinak je to velmi vtipne... :-)
  • Spades
    Jako kdyby zavedly místo práce ve vězení hraní wow na offiku, tak se*u na všecko, a jdu vykrádat banky :D
  • Já si trochu rýpnu: jaký je rozdíl mezi vězněm, hrajícím dvanáct hodin denně World of Warcrat, a normálním hráčem World of Warcraft? Mám totiž za to, že žádný. Ani jeden z nich nemá jinou možnost *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit