Přejít na výpis diskuzí
Citadela bude v Mass Effect 3 větší a pestřejší
12.1.2012 | levis
66 příspěvků
-
Těším se, to jo, ale doufám, že to nebude chtít origin. Nemám rád tyhle nucený propojování a to ani se steamem a nic. Bojím se, že by jejich nenechavé očka našla moje po*no a to by se hodně divili.
Jako jasně, koupil bych to jinak na konzoli, ale zase bych rád propojil s mými save. :( -
-
pokiaľ viem, tak na Steame nebude a bude iba na Origin :< a to ma pekne štve.
-
-
No jo, ja mám ME aj ME2 na Steame a dost ma nasralo ze tam nebudem mat celu trilogiu. Holt, krabicovka + skidrow/reloaded/razor1911/flt to vyriesia
-
-
Mam presne opacnej "problem" - jednicka a dvojka dohrana na konzoli a trojku bych si zahral na PC. Nejde ten save nejak preposlat? *4*
-
-
Bohužel, ale na internetu existuje rozsáhlá databáze savů: http://www.masseffectsaves.com/
Tam si určitě vybereš. -
-
*4* Dik. Na netu je snad opravdu vsecko...
-
-
-
Divili? Máš tam snad něco se zviřátkama?
-
-
Děláš pro BIS? CIA? EA? No ták, kdo tě poslal abys to vyzvídal, hm?! Hehe, zvířátka ne, neboj :)
-
-
Spíše to bude PETA, která ho na tebe nasadila. Tak bacha na něj!!!!
-
-
-
Se steamem neni nutne pripojeni
-
-
Nemyslím trvalé, štve mě už když bych ho měl nainstalovat. *15* Ne, tam to neberu tak radikálně, ale stejně nemám rád když mě k něčemu nutěj, teď už to je asi jinak, steam si pamatuju ještě stařičkýho
-
-
Ja uz dlouho zadnou novejsi hru od EA nekupoval (naposledy Crysis 2), ale myslim si, ze krabicovky stale Origin nevyzaduji. Jedine snad Battlefield 3 kvuli multiplayeru (a z toho plynouci nutnosti neustaleho overovani originalni verze hry)... Jistej si tim ale nejsem, tak jestli se tu najde nekdo se zkusenostmi s novejsimi tituly od EA?
Jinak ja bych se v pripade ME3 a pripadne nutnosti Originu asi uchylil ke cracku. DLC ignoruji (hral jsem vzdy pouze ta DLC, ktera jsou soucasti originalni hry jako bonus) a nehodlam s jejich nakupem zacinat takze ani v teto veci nebude problem. *4* -
-
To delate chybu. Zrovna v pripade ME2 byla vetsina DLC misi naprosto plnohodnotymi misemi se vsim vsudy, snad az na jednu vyjimku. DLC typu novy skin na zbran samozrejme sem vubec nepocitam, to je trapnost nad trapnost, mluvim ciste o pribehovych misich.
-
Mam krabicovku nfs the run a musel som pri instalacii zadat cdkey do originu inak to neslo a pri spusteni hry musim mat origin zapnuty. takze aj krabice (podaktore) od EA potrebuju origin.
-
-