Přejít na výpis diskuzí
Cities in Motion - první dojmy z nástupce Transport Tycoon
29.1.2011 | Tomáš Jung
35 příspěvků
-
Tak Traffic Giant me hodne bavil takze tohle bych si taky asi koupil, urcite vyzkousim betu
-
Když jsme u toho Traffic Giantu, není nějaká upravená verze pro W7?
-
Tak to jsem zvědavý :) Traffic Giant se povedl, snad tohle bude taky fajn :) Ještě by to chtělo pro tramvaje dráty, které jaksi chybí a ještě trolejbusy a bude to super :)
-
Netušíte, jestli jde v té betě nějak ukládat hru? (Oficiálně jsou ty ukládac čudlíky neaktivní... naprd)
-
Traffic Giant v lepší grafice = Cities in motion...
-
Nic jinýho než metro mi nedávalo profit... Připomíná mi to dopravce tady v ČR...
-
Skusal som... tam sa mi zas nelubili vyhybky... Proste pre mna jednoznacne OTTD *4*
-
skús simutrans *3*
-
Mne to skor ako remake TT silno pripomina remake stareho Traffic Giant. Ten bol cely o MHD a aj tvorba trati vyzera takmer identicky.
-
Mne to skor ako remama TT silno pripomina remake stareho Traffic Giant. Ten bol cely o MHD a aj tvorba trati vyzera takmer identicky.
-
Zeptej se strycka googla na OpenTTD. Navic tvurce toho threadu o nem primo mluvi :)
-
Bohužial Locomotion nesplnil moje očakávania. Buď tam nejak divno fungujú semofory, ale keď mi vlaky začali blúdiť aj na jednoduchých tratiach, vrátil som sa k openTTD a PBS signálom :-)
-
Bude sa v sandbox rezime dat hrat aj bez superov? V TT ma nikdy nebavilo hrat proti AI...
-
Locomotion
-
Remake Transport Tycoon se jmenuje Locomotion ktery ma na svedomi taktez Chris Sawyer.
-
Ano, nostalgická vzpomínka na krásnou isometrickou, hezky pixel po pixelu tvořenou grafiku je stále příjemná... Ovšem na 24" monitoru potom vypadá okénko v 640x480 poněkud nepřehledně (pokud již existuje patch pro vyšší -nejlépe full HD- rozlišení, napište prosím kde ho hledat)... Osobně bych přivítal 3D zpracování TT pro 21.století, bez jakýchkoliv úprav pravidel. Je to jedna z mála her, které si nesmrtelnost rozhodně zaslouží.
-
Taky nechapu proc nekdo neudela remake Transport tycoonu.S dnesni technologii by to byla mega pecka:-)
-
ne, proc proboha ?
-
Bral bych TT pres tohle jakykoli den.
-
K čemu nějakej blbej facelift ? Kreslená isometrická grafika je pro Transport Tycoon to nejlepší