Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Drom
    to jsi upadl na hlavu ne?
  • Drom
    proc proste radsi neudelaji facelift Open Transport Tycoon? zatim ho nikdo neprekonal a multiplayer jak kooperativni, tak kompetitivni je tam nejlepsi
  • Ještě psali vývojáři na FB, že bude demo, takže se taky těším =)
  • Jak já se na tuhle hru těším, tak jsem byl naposled nadržený na MW2 :) Ještě by bylo super, kdyby tam dali možnost pohledu z první osoby, jako byl v Zoo Tycoon 2, aby jste mohli chodit mezi lidmi a prohlížet si autobusy, tramvaje, metro atd. A třeba se v nich i projet :)
  • nuuuuuudaaaaaaaaaa *6* *6* *6*
  • nič neprekoná openttd s prerobenou grafikou do 32bit http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=36&t=46682
  • Nevypada to spatne, ale jak zde nekdo zminil, je to proste simulace mhd. Na TT,Locom. atd byla hlavni orgie mezimestska doprava, zejmena vlaky. Videt desitky vlaku svistici spravne postavenymi a nastavenymi "krizovatkami" osemaforovanymi do mrte byla jedna z hlavnich esenci TT. Starat se "pouze" o jedno mesto hardcore fans moc neuspokoji.
  • "Transport tycoon deluxe" v lepsi grafice je "Locomotion"
  • Urug
    Všude bych naházel teleporty a šmitec ...
  • Podle toho co jsem mel moznost videt v preview verzi zustanou mesta tak jak jsou. Ale potvrdim to az pri finalni recenzi.
  • Hm, zaujala mě ta poznámka o měnící se době/vzhledu? Rozrůstá se město v čase, případně, mění se v čase jeho kulturní, výrobní nebo zábavní těžiště? pochopil jsem že vzhled budov je pořád stejný, ale o dynamice vnitřních stuktur města jsem se nedočetl, nebo zmínku o nich přehlídl. Dík za odpověď.

Jinak jak z lidi vytřískat nejvíc peněz, hm, v ostravském dopravním podniku tu hru jedou už sakra dlouho - a žádnou preview verzi .)
  • Uz se taky tesim, ale transport tycoon byl o ncem jinem. Tohle je mhd, TT byl o propojovani mest. Treba to bude dalsi projekt teto slibne vypadajici vyvojarke firmy
  • Musim rict, ze se na to taky tesim... huz aby to tu bylo
  • Ja bych radsi o remake trans tycoonu, kde bych furt vozil ropu zelezo atd, ale toto me taky zabavi :)
  • Ja se teda rozhodne tesim, uz jakou dobu cekam na "Transport tycoon deluxe" v lepsi grafice. Toto by mohl byt velmi podobny a dustojny nahradnik. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit