Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *16*
  • Možná by stálo za to upravit hodnocení. Během pár let se toho dost změnilo a dokonce se i integrovali v rámci patchů některé klíčové mody a v rámci DLC přibylo do základní hry vždy něco navíc v rámci volných patchů.
    Již lze přímo ve hře měnit typ křižovatky (semafory, upravit stopkou přednost), DLC mass transit přidává další typy silnic, případně je na to hodně modů. Ai dopravy je ale špatná protože neumí rozložit zátěž do pruhů. Měl jsem strašné problém kdy od sjezdu až k exitu dálnice se táhla kolona v jednom pruhu a zbylé 2 nikdo nepoužíval a vznikla díky rozvětvení ve městě na 6 pruhů, kdy auta využívala jen 2 krajní pruhy a vše prakticky stálo, i když ty auta jely rovně. Po stažení modu je doprava plynulá a provoz se rozkládá do všech pruhů. Upravila se MHD k lepšímu. Je možné teraformovat terén. Přímo v základní hře lze v nastavení zapnout různé integrované mini-mody, takže pokud vám vadí nucené odemykání budov podle počtu obyvatel, jedním kliknutím lze odemknout vše. A na ten otravný twitter účet je taky mini-skript, který ho umlčí. Jinak u těch silnic stavění trochu těžkopádně, ale zase svobodné. Nejlepší je ale asset editor, kdy si určité typy složitých křižovatek můžete předpřipravit jako asset a pak je stavět stejně jako budovy. Případně se dají i stáhnout hotové.
  • Ahoj lidi
    Prosím o radu, co mám dělat, když mi hra do 10min pokaždé spadne. Koupeno origo u STEAM
    jejich podpora mě poslala do háje, že se mám obrátit na výrobce
    Win 7 nově nahraný, ASUS rampage 3 extreme, CPU Xeon W3680 3,33GHz, RAM Corsair 24GB, Sapphire Radeon HD 6970 2GB DDR5, Zdroj Corsair TX950W, SSD 500GB SAMSUNG
    Prosím, nevíte v čem by to mohlo být? Všechny hry chodí v pohodě jen tato padá. děkuji
    • Obrať se na výrobce. Nevím jakou jinou radu čekáš tady.
  • Pouze bych chtěl upozornit, že některé neduhy jako absence úprav terénu jsou v novějších verzích přidány. Já osobně jsem musel u měst nad 100k obyvatel sice snížit grafický výkon a obejít se tak bez drobných detailů, hratelnost mi to ale nijak neubralo. Celkově souhlasím s autorem, že ekonomicky se nejedná o výzvu, myslím ale že mnou odehraných více jak 65 hodin jasně říká, že je to hra dlouho hratelná. Za mě, lepší než SimCity. Zakoupeno v akci a maximální spokojenost.
  • Mam AMD X4 860K overclock 4,4Ghz 8GB ram DDR3 2133Mhz , AMD R7 250X.
    A musim říct že město když dosahne něco kolem 80-100k obyvatel hra se stava skoro nehratelná neustále sekaní a zpomalovaní hry až o 2/3 ... zrychlení hry na 3 stupen hru ještě více zpomalí
    Grafika nastavena na střed ale v tom to neni low i high nastavení stale stejne . nerozeznam znatelne zpomalení
    Verze Cities Skyline 1.2.0

    škoda vypadala tak slibně .... *13*
  • Borci prosím vás poraďte mi jak tu hru mám hrát :D :D Asi jsem moula ale hra nainstalovaná a spustím jí ale ty dvě první políčka hrát a to druhý mám černě jako že to nejde zmáčknout poradíte někdo idiotovi nevím jestli to chce crack nebo já nevím česky všechno to mám ale zaboha si to nezahraji budete tak hodní prosím vás :) Děkuji :)
    • Zkus si ji koupit.
  • Majkl
    super hra, jediné co chybí jsou pořádné katastrofy, "fire spread mod" je dobrý začátek, myslím že i záplavy nebo tsunami by šly dobře udělat při tom jak se chová voda ve hře, zábavná by mohla být třeba katastrofa ve stylu zombie apokalypsy *4*
    • Větší katastrofy vývojáři evidentně připravují jako DLC (už se na něj moc těším). Co se týče záplav tak jsem postřehl, že pokud prší, mírně se zvedá hladina vody. I když uznávám že k záplavám to má daleko :)
  • Autore, ona je simulace a simulace. Simulace v hernim svete prevazne znamena, ze se veci chovaji "jako" ve skutecnosti, ale neznamena to, ze se nutne musi pocitat do posledniho atomu.

    Kuprikladu nasimulovat dopravu je pomerne trivialni. Byt to muze byt pochopitelne vypocetne narocne. Vsak najit cestu umi "kazda blba navigace" a to hleda v nepomerne slozitejsim grafu nez dokaze ve hre vyrobit hrac.

    Ve hrach kupodivu byva nejcastejsi problem v tom, ze tvurci ve skutecnosti simulaci nechteji, a naladujou do toho spoustu ruznych nascriptovanych situaci, ktere pak tu simulaci rozbiji k nepouziti. Videl sem na vlastni oci par pomerne primitivnich simulaci a ono to kupodivu fungovalo tak nejak od prirody a samo.

    Trebas sem videl simulaci pohybu lidi. On se totiz ten dav chova prakticky jako voda - tece dirama. Dirou nebliz zadanemu smeru (treba autobusova zastavka) vlastne pod nejvetsim tlakem. Ale bez problemu si poradi i s ucpanim ty diry, proste ji obtece. A ta simulace vlastne vodu pocitala, jen to zobrazila jako dav lidi.
  • Jsem pro s gameplayi o módech.
  • "Ve hře tak najdete velmi pěkný systém plánování linek autobusových, vlakových i podzemkových, kterému zásadně chybí jen hlubší analytika. Bohužel nikdy pohodlně nezjistíte vytížení spojů nebo zastávek, a konec konců ani nakolik jste odlehčili dopravě osobní. "
    Mě to tedy ve statistickém menu dopravy po nakliknutí konkrétní trasy píše, kolik % cest osobních aut přeprava ušetřila - a to pro každou z tras. Je to ve stejném menu, kde se přebarvují linky a autobusy na konkrétní barvu. (Ale hraju to až od verze 1.06 možná to u té recenzované nebylo). Pokud je linka nad 50% efektivity tak ji nechávám, jinak ji zkouším vymyslet jinak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit