-
Ty achievementy mi taky nehorazne lezly na nervy, ale daj se nastesti vypnout. To chtelo zminit.
-
Kdo hral puvodni Cities XL tak at o tom ani neuvazuje. Je to uplne to samy az na to ze je tam par baraku k nicemu navic a metro ktery ve skutecnosti doprave neodlehci protoze s nim nikdo nejezdi. Hra sice vypada docela dobre ale hlavne v pozdejsich castech pri vyssich poctech obyvatel se stejne jako jednicka hra zacina neprijemne kousat.
Jestli jste Cities XL nehrali tak si to zkuste neni to spatny. -
Joo a ještě k tomu datumu u uložených pozic. Chlape zamyslel si se vůbec nad tím? Nemyslíš, že by za chvíly mezi městama byly vcelku časový skoky, cirka např 20...50let a přesto by spolu čile obchodovali?
-
Eee...tohle je recenze? Jinak hra je to dobrá, vydržel jsem u ní celkem dlouho. Musim uznat že ze začátku jsem měl taky několik epic failů a musel jsem od znova, ale tak nějak mě ta hra pořát držela i když následoval jeden neůspěch za druhym (no tolik jich nebylo). Nakonec jsem ale vcelku pochopil principy a pak už to šlo. Je pravda že eliti jsou opravdu dost zhýčkaní. Joo a právě jsem si vzpoměl na co sem pokaždé dojel. Doprava, dopravní zácpy. Poslední město co jsem stavěl (a žije dodnes) bylo prošpikovaný kruhovýma objezdama, bohužel byl ve hře asi bug a tyto objezdy fungovaly špíše jako zátky.
-
Petr "Urban" recenzuje městskou budovatelskou strategii. Velmi dobře, to zní kompetentně. :o)
-
-
:))))
-