Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Redakce uz je na tyhle new veci stara a nema proste prehled a jeto videt aj no novem Levlu same retro atd a tose prenasi aj sem. O tyhle veci proste 99% lidi nestoji , bezte do duchodu a najdete si poradnou praci !!!
    • Walldstein
      muhehehehe...ta dnešní omladina je opravdu zábavná...Chlapče už se těším až jednoho dne budeš rád za každou hru která se bude pokoušet ynovupivést k životu hru kterou jsi hrál před 14ti lety atp. Opravdu se těším...milerád ti pak pod tvůj rozjásaný komentá napíšu: "Vidíš, a to si se nám smál..."
      • A toje prave ten problem co nechapete jeme 26 let , tak par her jsem hral ale dokazal jsem se integrovat do proudu evoluce. Coz se vetsine nepovede ,stagnuji a churaví. Jeto tezky proces a plne to chapu ale aby kul tomu ctenari trpeli me prijde zalostne.
        • Jako kamaráde po přečtení tvejch příspěvků jsem rád že jsem nedopadl jak ty. 26 let a taková ubohost.. OMG. Tak jako je to s pohádkama, že se na hezkou koukneš i v 50ti, tak je to pro nás i z hrama. Znovu oživená hra, klidně i 15let stará, avšak na novém enginu, ale s původnímy hernímy mechanismy a s novými prvky, by byl strop na kterej tu většina z nás čeká a ono stále nic... Podle mě CoD serie šrot na odreagování, zastřílet si 15min a nazdar navíc kdyby nebylo MP můžeš to zahodit. Podle mě herní průmysl trpí kvůli lidem jako si ty a tobě podobný. Je to AAA hra tak to musí bejt strop, jenže po tom co za to vyhodíš prachy, zjistíš že je to odpad... ale tvý ego už ti nedovolí napsat, spletl jsem se vyhodil jsem prachy za kejdu a teď toho lituju.Místo toho furt obhajujete ty nový šroty.
          Sorry všem za obsáhlost, ale muselo to ven :D :D :D
          • Tihle tupci proste nechapou, ze krom par decek, jsou tu hraci, tkeri hraji klidne uz pres 30let a maji jaksi celkem sluzny historicky nahled a zcela konkretni predstavu o tom, ja by mela slusna gameska vypadat ... coz se samozrejme neslucuje se soudobym odpadem, kde kdyz se to musi ovladat jeste druhou klavesou, tak je to problem, a pokud se u toho musi dokonce pouzit i jeden mozkovej zavit ...

BTW: Nektery davny ciste textovy gamesky po herni strance na hlavu porazej vsechno, co dneska vychazi v "uzasne realisticky 3D grafice" ... ale hrat se to neda.
        • jestli sis nevsim, tak zapadni civilizace spis degeneruje nez by se vyvijela, ve filmech a hrach se to jen promita (jo a hudbe hip hap hop atp. *5* )
        • Black_Hand
          nejsi sam komu je 26. jen tve integrovani do proudu evoluce spis zni jako stare zname "drz hubu a krok", misto toho aby clovek opravdu resil kam to vsechno smeruje.
        • Robotron3
          Někdo tu má problem, ale jak to tak čtu, spíš to vypadá na tebe.
    • bohuzel mas pravdu. 99% usmrkancu jako ses ty o to nestoji, a proto dnesni hry vetsinou stoji za prd, protoze vy byste koupili i hovno, kdyby o nem a fejsu letel viral, ze je cool *6*
      • Robotron3
        Tyhle lidi fakt hry nekupujou...
  • ano to 1% ze stare skoly co furt jsou dusi stale deti a ne a ne vyrust . A tyto lidi chteji tuneloidni fps , miliontou variaci maria atd atd . Neumite se integrovat do nove doby ,jista podoba s hnedo/cernou.
    Diky vam games jdou rychle dolu a tez se stavaji obeti vlastni degenerace. Ano toje prirozeny jev, ktery prichazi neomlazenim redakce.
    • spis nechtej nez neumi, a recenzovat dokola ty vase neustaly recyklaty tehoz (honosne nazyvane znackami), vzdyt by to mohli delat jak ty vyvojari, jen oprasovat stary recenze a doplnovat je novou cislovkou *5*
  • Páni... rozhodně palec nahoru za odvahu jít do něčeho nového. Teď jen aby další palec byl i za gameplay...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit