Přejít na výpis diskuzí
Civilizace Online se představí v netradiční podobě MMORPG
8.8.2013 | Ladislav Loukota
66 příspěvků
-
Dokonalý češtin, "co nerozumíš"
-
Tohle je úvaha hodná hráče té dotosračky, iq tykve
-
Asi to bude mít něco společného s tím, že dota je sraaačka pro úplné blby
-
Meh :-( už mě začíná ta horda MOBA a F2P nesmyslů pěkně štvát :-( viz. Evil Genius Online :-(
-
to by se mi líbilo a nahodou by se to dalo promyslet, treba vic zdroju, energie, plyn, museli byste spolupracovat s ostatnimi hráči, byla by tam ekonomika jako v simcity 4, že ne že postaviš baraček a automaticky se ti otevrou dalsí moznosti, ale fungujici nabidka a dopyt, diky čemu bys mohl prilakat vyšší vrstvu a lepší budovy atd. Proste takovy komplexni simulator aby to melo delsí hratelnost
-
Tihle tupci proste nechapou, ze krom par decek, jsou tu hraci, tkeri hraji klidne uz pres 30let a maji jaksi celkem sluzny historicky nahled a zcela konkretni predstavu o tom, ja by mela slusna gameska vypadat ... coz se samozrejme neslucuje se soudobym odpadem, kde kdyz se to musi ovladat jeste druhou klavesou, tak je to problem, a pokud se u toho musi dokonce pouzit i jeden mozkovej zavit ...
BTW: Nektery davny ciste textovy gamesky po herni strance na hlavu porazej vsechno, co dneska vychazi v "uzasne realisticky 3D grafice" ... ale hrat se to neda. -
Potiz je v tom, ze na podobny experimenty nemaj vetsi vyvojari kule. Takze osobne ocekavam, ze to bude zcela genericky "jakoze" MMO - neco na zpusob NWN online => spis predpokaldam poradny propadak.
Jako doved bych si predstavit civilizaci jako MMO uplne vpohode - kazde by hral za "svuj" narudek na giganticky mape, coz by samo vyzadovalo odpovidajici pomalost vyvoje a odpovidajici (ohromne) mnoztvi vynalezu (aby to vydrzelo aspon na par mesicu). -
Páni... rozhodně palec nahoru za odvahu jít do něčeho nového. Teď jen aby další palec byl i za gameplay...
-
A ?
-
Minecraft taky baví miliony lidí a je to jen skládání kostek na sebe..
-
Aha, takže ze strategie na asijské MMORPG, ve kterém jen mačkáte mezerník? Může to být zajímavé, ale rozhodně bych to nenazýval Civilizací ;-)
-
to bude nejaka forma strategie, nebo budete stavet manualne jako klast kocky jednu na druhou? to by totiž byla docela nuda ne?
-
Sid Meyer's Alpha Centauri
-
co je smac ?
-
Tak tak, prislo by mi to jako zbytecny odrazovani hracu, nevim presne jak ta hra bude fungovat ale moznosti jak doplnit pocty je hodne. Boti, bonusy jak pises v PS2 atd.
-
aha, takhle to myslis. ja jsem te pochopil tak, ze si to myslel tak, ze se neresi vubec.
-
Proto pisu ze balanc se vetsinou resi jinak nez "ne tohle hrat ted nemuzes". *3*
-
protoze jen malokdy to je opravdu rozvazeny ve prospech jedne skupiny a je tam nejaka tolerance. treba planetside 2 resi balancovani tak, ze zacne zvyhodnovat narod, ktery je pocetne slabsi, takze se hraci nastvou a vybalancuji to sami :).
nevim jak moc ma smysl mluvit o LoL v tomto kontextu. ani o navyfield (jde tam proste jen o to, aby se naplnila mistnost). -
vubec si neumim predstavit jak se to bude hrát?
-
MMO nejsou ferrari nebo jiny exkluzivity kde prodas vsechno co muzes vyrobit, neni prijatelna ztrata hrace. Flashovy mmo myslim kejdy od bigpointu, nebo aoeo ktery je na stejnym principu. Jinak nepamatuju normalni mmo co by me reklo ze nemuzu hrat tuhle stranu protoze blabla. A to jsem jich hral hodne od Wow klonu az po Wot, Navyfield, LoL atd.
Jako me osobne je to jedno, ja hry ktery jsou jenom o placeni (aoeo styl) nehraju, ale prijde mi to nelogicky. Navic si myslim ze strany se vybalancujou samy. Asi budou slabsi narody atd. ale ne nijak znacne.