Přejít na výpis diskuzí
Civilizace Online se představí v netradiční podobě MMORPG
8.8.2013 | Ladislav Loukota
66 příspěvků
-
jake flashove MMO? a ber to tak, ze kdyby te pustili hrat, tak zacnes "fakovat" hru ty. takze jsou to prijatelne ztraty.
-
U AoE když sem poprve uviděl grafické zpracování tak sem si taky rikal "wtf?!", ale nakonec mi to celkem sedlo :-)
-
No ted kdyz o tom mluvis, tak jsem si to predstavil a asi by to vazne moc nepobyrali. Ale aspon o to vetsi by byla sranda, jestli tam bude jeste moznost nejake kustomizace prizpusobeni vzhledu (brneni, lode, stavby, atd ... ) tak by to ziskavalo dalsi rozmer :) No nic, jdu na Trion zaurgovat muj pristup :D
-
Netusim jak je to u flashovych mmo, ale kdybych chtel nejaky hrat a uz na zacatku by mi hra tvrdila ze si nevyberu oblibeny narod protoze ma moc hracu tak je fakuju ne?
-
ok, takze "Blood for the blood god! Skulls for the skull throne!" ceka nechapajici korejce :).
-
No je to Champion of Khorne :D A prave kdybych si mohl udelat vlastni nabozenstvi, tak by se mohl stat jeho hlavnim predstavitelem a vest krizackou vypravu :D
-
ty to jeste nemas vyresene? dle tvyho avatara bych tipnul: "For the Emperor!!" (teda, pokud nahodou ten marinak neni od khorna, nemel by byl, pokud ma na sobe modlitbicky)
-
Prave ... ale ja se spis tesim na tu moznost se vypracovat treba na cisare a cele si to podrobit :D Jeste kdybych si tam mohl udelat vlastni nabozenstvi ... to by bylo :)
-
tohle problem neni, protoze si kazdy temer urcite nebude moci svobodne vybrat civilizaci za kterou bude hrat. drtiva vetsina MMO ma kvoty, aby byly jednotlive strany vybalancovany. tohle je neexistujici problem.
-
on malokdo odola nabidce: "tady, je pobrezi, muzete si tu postavit pristav, v tom pristavu si udelejte lod, vyberte kapitana, vyplujte vstric svetlym zitrkum, najdete si ostrov, postavte si vesnici, nechte ji vyrust v mesto se starostou atd."
-
napad neni spatny, problem bude zasa v hracoch. je jasne ze si kazdy bude moct slobodne vybrat civilizaciu za ktoru bude hrat, a co ked si drtiva vetsina vybere jednu? to maju potom vytazstvo iste. dalej je jasne ze to nebude jeden online server pre cely svet ale hromada lokalnych serverov tak ako u inych onlinoviek. takze zas, nejaky stredoeuropsky server jasne vyhraju nemci, lebo maju najvetsiu hracsku zakladnu. v amerike pochybujem ze sa najde viac nez 10% co si vyberu inu civku ako americanov.
Ale inak je to rozhodne zaujimavy koncept. -
Jako kamaráde po přečtení tvejch příspěvků jsem rád že jsem nedopadl jak ty. 26 let a taková ubohost.. OMG. Tak jako je to s pohádkama, že se na hezkou koukneš i v 50ti, tak je to pro nás i z hrama. Znovu oživená hra, klidně i 15let stará, avšak na novém enginu, ale s původnímy hernímy mechanismy a s novými prvky, by byl strop na kterej tu většina z nás čeká a ono stále nic... Podle mě CoD serie šrot na odreagování, zastřílet si 15min a nazdar navíc kdyby nebylo MP můžeš to zahodit. Podle mě herní průmysl trpí kvůli lidem jako si ty a tobě podobný. Je to AAA hra tak to musí bejt strop, jenže po tom co za to vyhodíš prachy, zjistíš že je to odpad... ale tvý ego už ti nedovolí napsat, spletl jsem se vyhodil jsem prachy za kejdu a teď toho lituju.Místo toho furt obhajujete ty nový šroty.
Sorry všem za obsáhlost, ale muselo to ven :D :D :D -
No musim priznat ze mne ten ArchAge naprosto uhranul a musel jsem se registrovat, tak snad brzo dostanu pozvanku :D
-
jestli sis nevsim, tak zapadni civilizace spis degeneruje nez by se vyvijela, ve filmech a hrach se to jen promita (jo a hudbe hip hap hop atp. *5* )
-
tak jasne, to riziko je tu vzdy. ale z aktualniho popisu to ma potencial skoncit jak spatne, tak dobre. coz u her znamena, ze trpelivost je na miste :). pokud to bude mizerny, tak se na to zapomene rychleji nez na AoE online. pokud ne, tak tim lip pro nas ne :)?
urcitou davku optimismu mi dava par videi z archeage co jsem videl. ti lidi dle vseho umi delat ponekud netradicni MMO s durazem na to, co by bylo pro civku tohoto formatu dobre. ale je pravda, ze zas tolik tech videi jsem nevidel, takze bych to s tim optimismem neprehanel. otazkou je co tam budes delat, jak akcni to bude, jestli bude mit akce smysl atd. -
No ja mam strach aby to nedopadlo jako Civilizace pro FB s tim rozdilem ze nebudes jedno mesto, ale jeden clobrda ... ale rozhodne ten projekt budu to sledovat
-
Tak ono psát to přímo redaktorovi taky není zrovna nejchytřejší, bez urážky. Ale taky to není důvod, abys to psal do uplně jinýho článku
-
nejsi sam komu je 26. jen tve integrovani do proudu evoluce spis zni jako stare zname "drz hubu a krok", misto toho aby clovek opravdu resil kam to vsechno smeruje.
-
to zni... dobre. moc dobre. sim city si myslelo, ze "prakticky" singl s online pripojenim pujde vydavat za MMO a zas tak moc jim to neproslo (rozhodne ne jako extra vynosna mikrotransakcni platforma). tady se snazi udelat civku jako opravdove MMO, s durazem na masivni interakci hracu, tak jak bych od MMO cekal. takze palec nahoru.
-
Někdo tu má problem, ale jak to tak čtu, spíš to vypadá na tebe.