Přejít na výpis diskuzí
Civilizace Online se představí v netradiční podobě MMORPG
8.8.2013 | Ladislav Loukota
66 příspěvků
-
A toje prave ten problem co nechapete jeme 26 let , tak par her jsem hral ale dokazal jsem se integrovat do proudu evoluce. Coz se vetsine nepovede ,stagnuji a churaví. Jeto tezky proces a plne to chapu ale aby kul tomu ctenari trpeli me prijde zalostne.
-
Myslíš že jsem skrz to Petrovi nepsal? Psal, kolikrat, vzdy bez odpovedi *4*
-
Je to hra kde mam nahrano za 2,5 roky neco kolem 1000 hodin, je opravu 8€ nebo kolik jsem za to dal, tolik? Odpověz si sám *4*
-
Proč to píšeš semka ježiši? Podívám do diskuze, že je to asi něco o hře a polovina je zasraná něčím o moba hrách, který těžko budou v novince o civilizaci onlice. Smaž to a napiš to do bleskovek..nebo do redakce..kamkoliv, ale ne k jinýmu článku, sakra, co z toho máš, tady to na úrodnou půdu nebude
-
muhehehehe...ta dnešní omladina je opravdu zábavná...Chlapče už se těším až jednoho dne budeš rád za každou hru která se bude pokoušet ynovupivést k životu hru kterou jsi hrál před 14ti lety atp. Opravdu se těším...milerád ti pak pod tvůj rozjásaný komentá napíšu: "Vidíš, a to si se nám smál..."
-
A s tím prizepoolem jsem dal na něčí nepřesné info, což je jen důkaz, jak moc mimo běžného návštěvníka Games tyhle vaše esporty jdou :)
Je vás hodně a jste hodně slyšet, ale zkuste si to řešit jinde a neprotlačujte tyhle věci na web, kterému se do nich očividně moc nechce. Až se tady ty články objevovat začnou, tak si pište pod ně. -
Jsme vsichni radi, ze penize na turnaje Doty2 musi posilat sami hraci a Gabe se smeje, ze tam pak jen prihodi par drobnych, a co jako?
-
Už bleskovky jsou tímhle pláčem nad tímhle turnajem a jeho nepropagací na games plný, tak proč tím zahlcujete ještě tenhle nesouvisející článek? Proto jsem tě nazval Valve fanatikem, protože to cpeš tam, kde to nemá co dělat.
-
Hmm kdyby to nebyla Civka a nevypadalo by to jako AoE Online, tak by možná nemuselo bejt až tak strašný....
-
Já nevím, mě přijde že o tom nikde nikdo ani moc nemluví... to že je nějaký DotA2 Int turnaj jsem se dozvěděl snad o víkendu na stream chatu z LCS LoLka od DotA2 Fanboys o.O
O LoL Championship turnaji pak myslím jen z komunitní stránky na FB a přes LoL klienta, popř. od hráčů.
Resp. takové věci se přehlédnou *7* -
achjo.. tak je asi načase opět nainstalovat Civ2, popřípadě SMAC anebo Civ4 Complete... ničeho lepšího se v této sérii v blízké budoucnosti patrně nedočkáme. Doufám, že se Firaxis pokusí poučit ze svých nedávných průšvihů a vykašlou se na další (a zbytečný) Civ5 datadisk a zkusí někdy ukutit pořádnou Civku. Rád bych si zahrál komplexní, fungující a zábavný nástroj na rozvoj a řízení civilizací v duchu starších zmíněných dílů, třeba obohacený o dokonalejší simulaci životního prostředí (jako mělo v nástřelu SMAC) nebo třeba lepší politický model (možná trocha inspirace od strategií z dílny Paradox?).
-
spis nechtej nez neumi, a recenzovat dokola ty vase neustaly recyklaty tehoz (honosne nazyvane znackami), vzdyt by to mohli delat jak ty vyvojari, jen oprasovat stary recenze a doplnovat je novou cislovkou *5*
-
Ale kde, tu sa take niesme pisat, riot by sa nahneval a recenzanti/redaktory by nedostali svoje skiny
-
ano to 1% ze stare skoly co furt jsou dusi stale deti a ne a ne vyrust . A tyto lidi chteji tuneloidni fps , miliontou variaci maria atd atd . Neumite se integrovat do nove doby ,jista podoba s hnedo/cernou.
Diky vam games jdou rychle dolu a tez se stavaji obeti vlastni degenerace. Ano toje prirozeny jev, ktery prichazi neomlazenim redakce. -
Co na slovech největši prizemoney nerozumíš? LoL nemělo nikdy vyšší.....
-
Tyhle lidi fakt hry nekupujou...
-
lolko nema vyssie prizemoney a nikdy nemalo ako tohtorocny international
-
Nechci aby se tu psalo o každém turnaji, ale jenom o turnaji který má nejvyšší prizemoney v historii (speciální o to, že na prizemoney přispívali sami hráči) a žádný LoL turnaj nikdy neměl větší, tak si prosím ujisti fakta, než se jimi začneš ohánět. Proboha já neřikám, že z toho chci e-sport kanál, na to mám gosugamers, reddit a jiné weby. Jen poukazuju na to, že zrovna v okurkové sezóně by se podobný článek hodil a mnoha lidem by se třeba líbil, tak tady prosímtě nebreč *7*. Takové to odlehčené články to chce, tak zase v klidu *7*
Jinak žádnej Valve fanatik nejsem, to se neboj *3*, to že mám rád HL, neznamená, že mám rád všechno od VALVe. Líbí se mi strategie firmy a přístup hráčům, ale třeba L4D bytostně nesnáším, protože mi to příjde jako děsně nezajímavý koncept hry + zombie hry? Vážně? To ještě někdo chce? *7* A ke greenlightu, a lenosti firmy kvůli odlehčené struktuře, se taky raději nevyjadřuju, takže asi tak. -
bohuzel mas pravdu. 99% usmrkancu jako ses ty o to nestoji, a proto dnesni hry vetsinou stoji za prd, protoze vy byste koupili i hovno, kdyby o nem a fejsu letel viral, ze je cool *6*
-
Redakce uz je na tyhle new veci stara a nema proste prehled a jeto videt aj no novem Levlu same retro atd a tose prenasi aj sem. O tyhle veci proste 99% lidi nestoji , bezte do duchodu a najdete si poradnou praci !!!