Přejít na výpis diskuzí
Civilizaci V rozšíří druhý datadisk Brave New World
15.3.2013 | Adam Homola
34 příspěvků
-
Pěkný, ale až to realizují :-)
-
Nechci bejt rejpal ale ten vami uvedeny datadisk je defektao brutalne nafoukly dlc balicek za neslusne prachy.Protoze pridal co? par narodu a nabozenstvi?Tady je krasne videt jak jim to muze prochazet datadisk bratru za 600a nema v sobe nic rikam umeni. takze ano mam civ5 ale zadne dlc balicek pardon datadisk nekoupim
-
-
Koupil jsem si Civ 5 - mel jsem s ni srandu a s 2 kamaradama si uzili multak. Gods and Kings byl skvely datadisk a koupil jsem si ho a s klukama to hrajeme porad a tenhle si taky koupim. Ono kdyz uz jsem si tu hru koupil a bavi me. Tak jim ty penizky rad poslu. Ja ji zase budu dlouho hrat s novym datadiskem a moji kamaradi taky. Ona je to vicemene skvela hra. Hrat si na dobyvatele sveta me opravdu bavi :D Ono s tema DLC je to slozite. Zalezi jake ma kdo prijmy. Pro cloveka s mensim platovym ohodnocenim je to neprijemne vyhazovat tolik penez. Clovek kdo je dobre financne zajisteny to neresi. Ten si jen dela radost co si zase koupi. A doporucuji koupit - podporis vyvojare a zajistis tak vyvoj do budoucna a ta hra pokvete.
-
Tvůj problém. Enjoy.
-
-
Předpokládám,že perly typu: Jednotka pěšáků s puškami nezabije borce co mají chladné zbraně. Přesněji nemají proti ním velkou výhodu pouze mají větší DMG to je celé...
To samé u Tanků a vrtulníků, dají se komicky zničit čímkoliv.
- V Rise Of Nations to bylo skvělé. Výhoda v pokroku byla zřetelná a hry nebyly nevybalancovaná. Zde to je komické a otravné když člověk investují do pokroku a nic moc to nepřinese. Snad pouze atomovka po vylepšení je skok. -
-
Civilizace prostě není hra tohoto typu. Je to taková velká deskovka s kulisy inspirovanými skutečnými civilizacemi a historii. Ten realismus musíš někde zarazit, jinak by z té hry byla nehratelná obluda. U boje to možná nejvíc bije do očí (asi hlavně proto, že se většina strategických her na boj zaměřuje), ale ta hra je takovými věcmi prolezlá - vládci žijící tisíce let, možnost stavět všechny možné historické budovy z různých kultur a období v jediném městě apod.
-
-
To sice ano, ale kdyz nepratelska jednotka kusniku zautoci na muj nove postaveny dreadnought a poskodi ho, tak je to dost uchylne. A jeste uchylnejsi je, kdyz tento v dalsim tahu zautoci na kusniky a nesejme vsechny. To same kdyz jednotka kopiniku poskodi tank. Problem by to nebyl, kdyby ve hre bylo alespon neco, cemu se da rikat AI a nestavalo se, ze se objevi takovyto propastny rozdil.
-
Ostatní mně tolik nevadí ale tohle jak říkáš dost bije do očí.
Škoda,že to celé nevymysleli jinak. Aby ten pokrok byl trochu znát. -
-
v reálu taky neskáčou koně do L. Důležité je, jestli je herní systém dobře navržený, ne jestli odpovídá realitě (pokud realističnost není cílem). I v tom tebou zmiňovaném Rise of Nations byly jednotky silně nevybalancované a šlo rozmlátit tank kopiníkem (nevím jak je to v dalších rebalančních patchích).
-
-
Takové hlouposti tam byli i po posledním patchi ale byl tam slušný technologický skok. Kdy jakmile jsem měl střelné zbraně jsem dobře postřílel chudáky na blízko než dojeli k jednotkám. Nebylo to sice takové jak bych si přál ale lepší než nic.
V CIV to není,tam mám vojáky s puškou a nic extra to není oproti někomu kdo má meč.
- Určitě by to šlo vybalancovat aby byla zachovaná částečná realita.
To by ale musela být důležitá diplomacie aby na slabšího nemohl silný (jak to je dnes) atd...Asi moc pracné.
-
-
-
-