Přejít na výpis diskuzí
Civilization V byla experiment, který jen zázrakem neskončil fiaskem
21.10.2017 | Ladislav Loukota
27 příspěvků
-
Když jsem prvně vynalezl střelné zbraně, tak jsem neměl skoro žádnou výhodu na protivníkem. Ta výhoda byla velice malá. Dokonce i později letadla, tanky apod měly malou výhodu.
Člověk se hrne za pokrokem a pak nic moc z toho.
To v RTS Rise of nations to bylo lepší -
Pětka mě vůbec nebavila. Takže asi tak.
-
A já se pořád vracím k jedničce. Pětka mě vůbec nebavila.
Jednička, trojka, čtyřka, dvojka = mě pořadí -
na atomovky byl mod a s tím technickým naskokem bych nesouhlasil
-
V 5 byly slabé atomovky a vůbec technologický náskok měl malý vliv. Škoda
-
petka byla první díl který jsem hrál (tuším sem to koupil rovnou s prvním datadiskem), tekže nemužu srovnávat. Ale hra mi i jako nováčkovi prišla docela plytká ale vcelku zábavná. Proste takova fajn arkáda.
jelikož jsem rád válčil tak mi chybeli v pozdní fázi hry lepší zbrane hromadného ničení a celkove vylepšené vojenství a divím se že s tím nikdo neprišel ani ve forme modu. Co se mi líbilo na Beyond earth byly satelity, nevím jestli jsou i v šestém díle. -
Blíží se doba, kdy kvůli "překování značky pro nový, jednodušší, konzolemi ovlivněný věk" budou na začátku vedle názvu hry i 2 tlačitka. WIN a LOSE. Po zvolení hráči hra nabídne, že WIN si může zakoupit v balíčku se slevou 50% za 19,99 dolarů, LOSE za 9,99. Po zaplacení pak už jen projedou titulky, na konci pak klasický odkaz na 37 budoucích DLC, již zakomponovaných v původní hře, které se budou odemykat 3x do měsíce pouze za 39,99 kousek nebo za 199,99 season pass. A tím hra skončí, aby nebyla moc náročná pro širší masy ...