Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jevo83

No nenuti, ja by som chcel aj bez nutenia hrat novu Civku, ale toto je velka prekazka.... dufam ze to vydaju ako DLC😁

• Ale on Tě nikdo nenutí to tak hrát :-) A jsem si jistý, že časem vyjdou módy, které budou vynucovat historické posloupnosti.

• Řím jako jaderná velmoc může být fajn, ale v takovém případě zase není fajn, pokud velí Gaius Julius a má jako svou unikátní jednotku legionáře s kopím a štítem. Omezení kultur na epochy jim umožnilo tam těch kultur nacpat víc a každé přidat něco zajímavého a užitečného pro danou dobu. Mít vůdce z reálného světa je (pro někoho bohužel někomu se to líbí) poznávací znamení Civilizace a je třeba se s tím nějak poprat.

Možná by někdo mohl udělat hru ve stylu těch od Paradoxu, ale začínal jsi v době kamenné a končil vesmírným věkem. Mohl by sis vytvořit vlastní civilizaci podle sebe, vůdci a režimy by se střídali a tak vůbec. Jen je to asi trochu velké sousto a udělat to zároveň dostatečně komplexní i dostatečně zjednodušené oproti Paradoxí klasice zaměřené po každé jen na jedno období, nebude jednoduché.

• Jevo83

Ano, evolucia Rima na Mongolsko je brutalne historicky doveryhodna.

To uz viac historickeho zmyslu mali naozaj minule diely a Rim ako nuklearna velmoc.

• Po pát hrách zatím můj nejoblíbenější díl od 4. Přijde mi koncentrovanější, se zajímavějšími volbami a osekáním zbytečnho klikání myší.

Když ještě dopracují interface a dodají více kultur, a hlavně až vyjde nějaký mód který vynutí větší historickou provázanost, bude to pro mě dost možná nejlešpí díl.

• Zasazení kultur do konkrétního období mi přijde jako jedna z nejepších změn v Civce za dlouhou dobu. Kultury se díky tomu do daného období hodí a celé to působí historičtěji (až na personu samotného vládce, ale člověk asi nemůže chtít všechno, no) a mechanicky je to taky lepší - unikátní jednotky a budovy jsou daleko relevantnější.

• cms.jakub-malcharek

Velké díky! :)

• Jevo83

Ok, vidim, ze uz je mozne predplatne kupit aj normalne kartou, nielen cez ten QR kod co kedysi, co bol trochu problem pre slovensku banku, tak uz som zase Srdcar a reklamy vyriesene😁

• Jevo83

Tu hru znicili nasilnym vnucovanim zmeny naroda, naviac tie vyvojove civilizacne stromy su divne. Mozu tisickrat patchovat, ked zakladna mechanika je zla.

Offtopic: po otvoreni ktorehokolvek clanku na mobile mam v strede obrazovky este asi 5 cm priestoru, kde nie je reklama, kedy to napravite?

Plus prosim o zvysenie sekundoveho limitu s povinnym zobrazenim banneru z 5 sekund na aspon 25😁 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit