Civilization VII stále bojuje o hráče starších dílů: Nové změny opravují kritizované prvky
-
Tu hru znicili nasilnym vnucovanim zmeny naroda, naviac tie vyvojove civilizacne stromy su divne. Mozu tisickrat patchovat, ked zakladna mechanika je zla.
Offtopic: po otvoreni ktorehokolvek clanku na mobile mam v strede obrazovky este asi 5 cm priestoru, kde nie je reklama, kedy to napravite?
Plus prosim o zvysenie sekundoveho limitu s povinnym zobrazenim banneru z 5 sekund na aspon 25😁
-
-
Zasazení kultur do konkrétního období mi přijde jako jedna z nejepších změn v Civce za dlouhou dobu. Kultury se díky tomu do daného období hodí a celé to působí historičtěji (až na personu samotného vládce, ale člověk asi nemůže chtít všechno, no) a mechanicky je to taky lepší - unikátní jednotky a budovy jsou daleko relevantnější.
-
-
Ano, evolucia Rima na Mongolsko je brutalne historicky doveryhodna.
To uz viac historickeho zmyslu mali naozaj minule diely a Rim ako nuklearna velmoc.
-
-
Ale on Tě nikdo nenutí to tak hrát :-) A jsem si jistý, že časem vyjdou módy, které budou vynucovat historické posloupnosti.
-
-
No nenuti, ja by som chcel aj bez nutenia hrat novu Civku, ale toto je velka prekazka.... dufam ze to vydaju ako DLC😁
-
-
Řím jako jaderná velmoc může být fajn, ale v takovém případě zase není fajn, pokud velí Gaius Julius a má jako svou unikátní jednotku legionáře s kopím a štítem. Omezení kultur na epochy jim umožnilo tam těch kultur nacpat víc a každé přidat něco zajímavého a užitečného pro danou dobu. Mít vůdce z reálného světa je (pro někoho bohužel někomu se to líbí) poznávací znamení Civilizace a je třeba se s tím nějak poprat.
Možná by někdo mohl udělat hru ve stylu těch od Paradoxu, ale začínal jsi v době kamenné a končil vesmírným věkem. Mohl by sis vytvořit vlastní civilizaci podle sebe, vůdci a režimy by se střídali a tak vůbec. Jen je to asi trochu velké sousto a udělat to zároveň dostatečně komplexní i dostatečně zjednodušené oproti Paradoxí klasice zaměřené po každé jen na jedno období, nebude jednoduché.
-
-
-
Ok, vidim, ze uz je mozne predplatne kupit aj normalne kartou, nielen cez ten QR kod co kedysi, co bol trochu problem pre slovensku banku, tak uz som zase Srdcar a reklamy vyriesene😁
-
-
Velké díky! :)
-
-
-
Po pát hrách zatím můj nejoblíbenější díl od 4. Přijde mi koncentrovanější, se zajímavějšími volbami a osekáním zbytečnho klikání myší.
Když ještě dopracují interface a dodají více kultur, a hlavně až vyjde nějaký mód který vynutí větší historickou provázanost, bude to pro mě dost možná nejlešpí díl.