Přejít na výpis diskuzí
Členka Evropského parlamentu žádá zákaz prodeje Mafia II
18.12.2010 | Petr Poláček
80 příspěvků
-
Souhlasím, že jsou podobné návrhy na zákazy blbost. Nicméně nechápu, proč se kvůli tomu musí většina přispívajících chovat jako banda idiotů.
-
-
Naprosto s tebou souhlasím.
-
-
No, já třeba s tím tvým výkřikem o kousek níž ani ne, ale dík.
-
-
Hele jako jo, asi jsem se nechal unést a to že někdo chce zrušit něco na co jsou Češi hrdí, a právem, je opravdu kravina. Protože ta hra je výborná a dělá nám dobrý jméno ve světě. A chápu, že ji bráníme, ale fakt je divný že timhle stylem vyjadřování no. To se mi nelíbilo.
-
-
-
-
Neměli by v Evropským parlamentu dělat náhodou něco jiného než hrát hry ??? Evropský státy nezvládají konkurenci lidi protestujou proti soc reformám a ona přijde s takovou blbostí jako je zákaz jedný trapný hry *5*
-
Mojeho praprapraprapra.....pradedu zabil krizak ... ZAKAZEME CIRKEV... RANY JSOU JESTE CERSTVE
-
zakazt by mali EU parlament, ti narobia daleko viac skody jak ja v celom GTA a MAFIA dokopy... *1*
-
asi se nemůžeme divit že se toto děje, když six days in fallujah zrušili kvůli matkám padlých vojáků. OMFG kde to žijem že tohle těm megerám dovolí.
-
-
Že jo několik ubrečených babizen rozhoduje o tom co nebudou hrát lidé na celém světě.
-
-
Starej ji ma zkratit řetěz z parlamentu jenom do kuchyně.-) *1*
-
zase nějaká kráva se na sebe snaží upozornit....Ach jo *1* *12* *11*
-
Je to sice smutný, ale mafie se toho pána nezbavila bezdůvodně- bud šel proti nim anebo šel proti nim:)
-
Zakazat by ji meli, ale z jineho duvodu. A to jak se vydavatel snazi pres orezanou hru vytahat z lidi penize :D
-
Zakazme super maria lebo niekto umrel pri konzumacii muchotravok