Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Celá EU by se mohla jít vycpat.Ty jo jako upřímnou soustrast ale tohle jí fotra nevrátí...A vsadim se že její fotr byl někdo nepohodlnej a sral se Mafii do kšeftu...Ať se de vycpat a řešit jiný věci třeba zadluženost celé EU!
  • Může být ráda, že se o italské Mafii stále mluví a ukazuje jaká to byla hrozba pro lidstvo. I když se to zdá videoherně triviální, tak takhle to doopravdy není. To by musela zakázat i filmy jako Goodfellas či The Godfather. Pokud bychom se měli podívat na situaci akčních her celkově, tak třičtvrtě jich zakážeme, kvůli brutalitě a kvůli to mu, že se to někomu z vyššího postavení nelíbí.
  • Evropskej parlament zrušit, je to banda pitomců co neustále řeší a předkládaj nový a nový regulace a omezení...
  • „Opravdu to bolí. Nemůžeme to dopustit, naše rány jsou pořád ještě čerstvé" - Co to má jako být ? Nějaký post-traumatický komplex ze smrti blízkého ? Pokud ano, dotyčné bych doporučoval odbornou pomoc, neboť řešit své trable tím, že bude nesmyslně zakazovat počítačovou hru není normální ... hlavně že si našla důvod, jak se zviditelnit, kravka ...
  • Všichni se určitě schodem že je to nějaká kráva! Vůbec nechápu takoví hle lidi kdyby držely hubu udělaly by nejlíp a je to stejně jenom hra mně se Mafia 2 velice líbila a bavila a bral jsem to jako hru! Ať takovýhle ženský jdou nikam... (Promiňte za sprosté slova a za chyby) *10*
    • Ježiš když si ty ženské stěžujou na hru co takhle si rovnou začít stěžovat i na Filmy a Knihy? XD a třeba i na Divadelní hry.
      Ta ženská chce prostě prachy určitě jí ani toho otce nezabily jen nápad jak si vydělat...
      Kráva by měla jít na pasvu a ne do parlamentu.
  • Článek jsem nečetl, ale jestli je o tom, co říká nadpis - tak blahopřeji k propagaci hry :)
  • no asi treba zabit aj ju nie len jej otca takto to vidim
  • Tak nevím, já v Mafii2 nejprve zbyl a postřílel několik černochů než přišla řada na italy :/
  • Stejně je to zakomplexovaná "žena" *1* co se chce zviditelnit!
  • Co to zase je? V druhé světové válce taky umřelo hrozně moc otců a synů a proto přestaneme dělat hry podle 2 sv. války? Existuje ještě mnoho příkladů. Fakt nechápu co timhle chtěj dokázat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit