Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Presne tak zakazme vsetko, a budeme cumiet iba na Teletabis lebo su politickosicialnokulturne korektny a nikoho neurazaju??
    Zakazeme NFS lebo niekto zomrel pri vysokej rychlosti?
    Zakazeme Flight simulator lebo sa zjebalo lietadlo??????
    • zial teletabies chcu zakazat lebo vraj podporuju homosexualitu a gayov, abo tak nejak som to cital
      • Že jo to jejich tuli tuli příliž zavání homosexualitou.
  • Ty ano?
  • Uz ma zacinaju srat s tymi utokmi na hry. GTA serie, ted toto. Mali popravit aj ju nielen jej otca nech ZDOCHNE ta truba. Koli takym ako je ona a organizaciam ako ESRB tu mame GAY sracky kde sa nesmu ani pozivat napr. prave hakove krize v WW2 hrach lol!! Potom decko uvidi niekde onen "fake" v realu a bude tvrdit ze TO je nacisticky znak ha! Pak nakoniec opravdu bude platit ze z videohier sa blbne... Ak to tak pojde dalej za chvilu budeme moct hrat len vydrbanu Narniu a Sims! Dik ze ste mi rozhodili den tou spravou, vstaval som celkom pokojny...
  • A nikdo nechtěl zakázat hry s tématikou 2. sv.v. ??Kolik tam bylo obětí....
  • žencky patří do kuchyně a ne do parlamentu
    pak to tak dopadá *1*
  • Tak po prve v mafia 2 a ani 1 sa vrazdy nestavaju trivialne uz len koli tomu ze hra mala v jednotke aj v dvojke negativny koniec.... pre hlavneho hrdinu a nevykresluje mafiu a podsvetia nejako ruzovo ale naturalne... a po druhe na margo toho ze hra je rasisticka voci talianom... omg vsetko je dneska rasizmus.. uz mam toho plne zuby to je rasisticke tamto to je rasisticke rasista sem rasista tam .... rasista podla slovniku znamena povazovat svoju rasu za najlepsiu vo vsetkych ohladoch nad ostatnymi ... tak podla definicie slova nevidim dovod oznacenia hry rasistickou su snad taliani rasa??? asi tazko ked tak su narod ..... toto je trapas ako ked oznacili residen evil 3(tusim to bola trojka) za rasisticky pretoze tam clovek strielal cernochov zombikov..... no omg asi su cierny vsetci ked sa to odohrava v afrike co tam mali byt albini
  • Zbožňuju diskuze Games.cz, jenom tady se dokáže projevit 100 debilů takovym způsobem, že se snad radši herní komunity budu stranit.. *1* Sorry kluci, beru, že se někdo chce zviditelnit, a že si jeho názor berete osobně (jako vždy, protože jste Češi, a Češi na internetu takto reagují), ale když někomu umře manžel ve válce, nebo mu ho zabije mafie, a nelíbí se mu taková hra díky tomuhle, tak je to hned kráva ?
    Reakce na Games.cz typu: "2. světový chcíplo hafo lidí a kolik je na to her. Nepočítaně. Tak ať jde do pérdele s nějakou mafií." je zkrátka samozřejmostí, PROTOŽE SMRT NEVINNÝCH LIDÍ VNÍMÁTE JEN JAKO SMRT POLYGONOVÝCH PANÁKU VE HRÁCH.
    • Já ale vůbec nereagoval na hru nebo tu ženu co se chce zviditelnit. Ta hra je super. Reagoval jsem na vaše vystupování. :) Přesně na to jak vy teďka reagujete na můj příspěvek.
      • Prosímtě, už se běž stranit herní komunity a čechů ty "debile". Teď tě cituji "a nelíbí se mu taková hra díky tomuhle, tak je to hned kráva ?" - a to, že si šla pobrečet a vyondit jahodu v EU je jenom taková minipidi drobnůstečka, kterou vůbec není potřeba zmiňovat. Njn delší čechín co si upraví vše podle svého... *12* *11*
      • splash
        Pokud chceš abych mluvil ve staroslověnštině a vykal ti, tak toho se asi nedočkáš. Píšu co si myslím a od toho ty diskuze jsou. A jestli chceš urážet Čechy za to jak se vyjadřují, tak běž jinam.
    • splash
      Ať si tu hru nekupuje, rezignuje na post europoslankyně a jde do PRDELE!
    • Tolik NEvinnych lidi umíra každej den na silnici kuli nějakemu ožralovi a furt dělaj GTA nebo Needy s Bouračkama.Acchhh.
      To je jako říct Můj otec zemřel při dopravní nehodě když tam 2 gangy po sobě Střílely
      Takže bych rád tady zakázal tyto hry protože rány z toho co se mému otci stalo jsou furt ještě čerstvé...OMG ano zemřel jí otec ale co se stalo stalose to nezmění....Jen ze sebe dělá chudinku.Tvůrci Mafie 2 maj prachy tak se na ně zaměřila.
    • Ty seš myslím stejně nemocný jako ta kráva, měla by vás sundat mafie oba.
    • 102 debilů. Zapomněl jsi započítat sebe a mě
  • Egoizmus najvyššieho rangu. Mne kamaráta zabilo pred rokmi auto. Zakážme predaj áut ! Je to absolútna hlúposť
  • To nikto tu nemysli na deti?!?!?!
  • Někteří si možná můžou stěžovat na chování diskutujících ale někdy článek dokáže opravdu na*at, jaké sou některé ženské slepice. A zažalovat filmy jako Kmotr by nechtěla?
    To je to samé jak kdybych napsal "můj strýc zemřel na infarkt, zakažte Dr. House protože to v jednom díle bylo vysílané" to že se hájí otcem je ujeté.
    Té babě by měli dát rychle jednu pořádně přes tlamu aby se jí rozvítilo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit