-
"Asi těžko najdeme někoho, kdo by mohl oponovat faktu, že si Bleszinski skutečně zaslouží pauzu. Kdo sleduje jeho Twitter a případně články v dalších médiích, ví, že hrami žil čtyřiadvacet hodin denně po dvě dekády. Nebál se publicity, včetně té negativní, nebál se jít s kůží na trh a i když vás někdy mohl pořádně rozčilovat, museli jste ocenit, že se nesnaží schovávat za pozitivní a zlehčující PR fráze. Možná občas až příliš využíval svou image geeka, který se stal velkým vývojářem a přitom neztratil část své „geekovitosti“, ale to už patřilo k mediálnímu obrazu... Je skoro s podivem, že pocítil touhu po pauze až teď, mnozí by „vyhořeli“ mnohem dřív. "
Evidentne o nom h*vno vies -
Kdepak to je plastová atrapa tý trapný zbraně z gears of war. Myslíš že by jí ta muší váha jinak unesla? neblázni
-
Tohle jsou lidé co si splnili svůj americký sen. Ukazuje to že když je člověk schopný, má ideu a víru v sebe sama - a třeba i trochu arogance - může to dotáhnout hodně daleko a být relativně brzo za vodou. Což neznamená že re-start se mu musí povést. Viz Steve Jobs, který založil Apple- byl vyhozen - založil Next - málem krachnul - vrátil se do Applu - dovedl ho znovu na vrchol. Upřímně, tohle by se mi líbilo, dělat to co mě baví, čemu věřím - a třeba na tom i zbohatnout... CliffyB nebo zakladatelé Bioware jsou prostě lidé co tenhle osud měli... A to jsou zrovna ti dva týpci z BiWa lékaři... Ostatně podobně (jen samo ve skromnějších poměrech daných mj. i dobou) měl třeba Jiří Šlitr. Prý řekl po promoci na právech tatínkovi: "Tady máš ten diplom který si tak hrozně chtěl" - a šel skládat muziku :)
-
ano, prvek ktery se vyskytuje v desitkach dalsich.. oh wait
-
Jo, ještě víc nám ukazuj, jakej jsi nepíchač.
-
co vím, mělo to být něco jiného, zcela neznámého. i když osud osud WoT může být podobný.
-
Patsy disagrees
http://img213.imageshack.us/img213/9774/python1jz4.jpg -
Ani si je nemusíš dávat vedle sebe a vidíš, že se liší. Jediný společný prvek mají tu pilu...
-
Důvody nelibosti?
-
Hm, a mě se líbil KOTOR2, Neverwinter Nights 2 a Fallout: NV (+ se těším na South Park a především Project Eternity). Takže si myslím, že pokud měli nějaké finanční potíže, tak neoprávněně.
-
kdepak, to je zbran od Chaos Terminatoru :D http://www.modelbits.co.uk/images/chaos_terminator_combi_melta.jpg
-
To bude WoT. (Ten odpískanej projekt.)
-
Ne RPG ale Jazz Jackrabbit 3!
-
OMG, díky za upozornění. Úplně bych zapomněl na Unreal a Unreal 2. Nějakého nástupce Unrealu (ne U2) by to s dnešními technologiemi vyloženě chtělo. Takže ještě jednou pro pořádek:
Unreal, Unreal Mission Pack I: Return to Na Pali (také Unreal: Return to Na Pali), Unreal Tournament (také UT či UT'99), Unreal Tournament 2003 (také UT2003 či UT2k3, ze začátku také Unreal Tournament 2), Unreal 2: The Awakening (také Unreal 2), Unreal Tournament 2004 (také UT2004 či UT2k4) a nakonec Unreal Tournament 3 (také UT3).
Případně to mohu zrekapitulovat i podrobněji, bude-li zájem. -
Obsidianský core team (ten za F:NV) dělal na jakémsi óbrprojektu pro next-gen. Bohužel to smluvní strany někdy na začátku letoška nakonec odpískaly a Obsidian nedostal zaplaceno za poslední půlrok práce, zhruba, jestli se nepletu, padesátičlenné bandy. Většina těch lidí musela být propuštěna. Tohle byla po neúspěchu DS3 pro Obsidian velká rána. South Park je jejich v podstatě jediný projekt a kdyby ten nedopadl, budou muset kluci zase najet na rejži s kečupem a vyžírání drobků po větších studiích.
-
OMG, nepičuj už s tím Útéčkem.
-
It's only a model!
-
Já bych byl teda s řečmi typu "od něj si to teda nemumím představit :-)" opatrný, CliffyB mi přijde jako dost kreativní člověk, který byl tak trochu nucen nosit takovou poloPR/polojakobyneformální masku. I ty GoW ve své době měly docela dost inovativních prvků, ta hra až z dnešního pohledu vypadá jako generický manshooter, protože přivedla na svět různé trendy, které se v této herní generaci často až nezdravě ujaly.
Zujala mě část Rossignolova komentáře na RPS:
Back when I reviewed UT2004 he sat and talked to with me about a bunch of game ideas he had that Epic would never likely do, and they were a world away from Gears Of War, or any other shooter. I’m going to be interested to see what he does next. -
To je bouchačka z Gears of War. http://images.wikia.com/gears/es/images/1/19/Lancer.jpg a http://fc09.deviantart.net/fs48/f/2009/228/7/3/Cliff_Bleszinski_with_Lancer_by_Leviathan187.jpg
-
ty jo, tu bouchacku w Warhammeru 40.000 chci!