Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Grip a Diablo 2 ressurected. 

    Škoda, že na serverech v Gripu nikdo není.

  • tomisco

    U mě je vánoční hraní v režii Affliction ligy Path of Exile. Sice mám jako fanoušek akčních rpg letos nejvíce nahráno v D4, ale aktuální PoE liga se spoustou změn ho jasně převyšuje. PoE bude příští rok hlavním důvodem, proč si po třinácti letech koupit nové PC. Primárně jsem konzolista, ale PoE se mi mnohem lépe hraje na PC. A to moje stařičké už na hru přestává stačit.

  • Makaronka2

    Hodím reputaci Ubisoftu stranou. Za mě,  jakožto fanouška filmového Avatara a Far Cry Primal, ten nový Avatar je jeden z nejlepších otevřených světů co jsem viděl za hodně dlouho.

    Ten svět je vysloveně jedna pohlednice za druhou a běhá se skrz něj jedna radost. Ještě tomu dost hodin dám

  • Já si teda momentálně užívám Robocopa, parádní pocta klasice. Potom se vrhnu asi na Alana dvojku a ještě bych chtěl zkusit Alien Dark Descent nebo jak se to jmenuje ta izometrická.

    Jinak mě, zatím, asi nic tak neláká.

  • radim.zaty

    Trošku jsem nakupoval indie kousky ve slevách na Switch, takže to vidím na nějaký roguelike/metroidvania maraton :)

  • Konečně TLoU 1 😂

  • Zimní svátky (ještě ten sníh, prosím) jsou jako stvořené k tomu dát si celou trilogii epické Banner ságy.

    • Derp_1337

      Ještě sníh? Kdyby tě tak slyšeli lidi, co včera uvízli na několik hodin v koloně na D1. 😂

      Sníh vypadá dobře, když se na něj díváš z okna tvého hezky vytopeného domu. Ale když musíš někam jet, tak už to taková sranda není.

      • Ale je. Sníh patří k zimě. To je že z lidí se stali fňukny líný a musí všude lézt autem je jejich věc. Mají dřepět doma.  A o kamionacich se vůbec nebudeme bavit. 

        • Derp_1337

          Jo, přesně tak! Lidi mají sedět doma a nikam nejezdit!!! A o elektrárny a spoustu jiných služeb jako MHD, doktoři, policie, hasiči se přece nikdo nemusí starat. Smůla lidi.

          A stejně tak s kamionama. Nikam nebudou jezdit! A když se ve středu otevřou obchody, tak lidi mají smůlu a nemůžou požadovat, ať mají obchody naskladněné nové potraviny a pečivo. Nic nebude!

  • Zrovna jsem dohrál Avatara, kterej (PC verze) jel teda perfektně, technicky bez chybičky, skvělá grafika, ale design questů, scénář a copypaste tu hru tahá někam k 5/10.

    AC Mirage mám nainstalovaný, ale od Ubisoftu si dám rád voraz.

    Asi projedu Separate Ways pro Resi 4, Winters Expansion pro Resi 8, pak Robocopa. Chtěl bych rozjet Cyberpunk, ale tam ani ten patch 2.1 určitě není finální, takže to nespěchá. Možná zkusím Remnant 2, když je v gamepassu.

  • KrPa

    ja podruhe dohraji KOTOR2 a poprve si zahraji prvni 3 fallouty

    • asi nikdy EA neodpustím, že místo KOTOR 3 udělali nějaké hloupé MMO a zničili příběh Revana. Kreia je jedna z nejlíp napsaných postav v celé herní historii a to centrální téma KOTOR2 je asi to nejdospělejší jak bylo v celých SW udělané. BTW, pro pochopení lore Sithů je na youtube skvělé video "An Odyssey Through 6000 Years of Betrayal, Domination, Power & Capitulation Chronicles of the Sith"

      • Derp_1337

        Ano, KOTOR2 považují všichni za jedno snad z nejlepších RPG. Spousta lidí to má o trochu radši než původní KOTOR. Ukázalo se totiž, že svět SW nemusí být jenom pohádkově černobílý. Každá postava může mít svou vlastní motivaci a nemusí to být jenom "já jsem Sith, proto musím být zlý".

        • osobně mám asi radši KOTOR1, ten příběh je prostě víc epický a ten zvrat mě tenkrát dostal (když jsem to hrál poprvé naslepo), KOTOR2 je o dost temnější a nečernobílý a jeho témata jsou traumata z války, a asi první polovina hry není moc záživná

          • Derp_1337

            Tak samozřejmě při hraní na poprvé, je KOTOR víc epický. Je tam masivní zvrat, který člověka překvapí. Prostě bomba.

            Ale po hratelnostní stránce je KOTOR2 lepší. Víc postav, víc interakcí, víc možností, více témat pro dospělejší publikum. Obzvlášť to člověk ocení, když to hraje podruhé, potřetí, atd.

    • Derp_1337

      Podruhé dohrát KOTOR2? LOL. Jak je možné, že jsi to za tolik nedohrál aspoň dvakrát?

      KOTOR 1 & 2 snad každý musel hrát 2x. Jednou za Jedie a podruhé za Sitha. Nejlépe přesně v tomhle pořadí, aby v druhém hraní za Sitha člověk dokázal pochopit ty skryté narážky, které člověku při prvním hraní unikli.

      • KrPa

        protoze me nebavi na win10 3 dny nastavovat ruzne mody, aby hra sla normalne spusti (aspon 720p) a aby fungovali vsechny filmecky

        proto 3. hrani necham, az vyjdou remaky

        • Derp_1337

          To byla nadsázka, ty 3 dny.

          Ono nelze soudit sprovoznění starší hry jako KOTOR (1 & 2) dle těch nejhorších příběhů na netu. 

          Většině lidí to funguje naprosto v pořádku od čisté instalace ze Steamu.

          Někomu jinému stačí vypnout v nastavení hry Frame Buffer Effects, Soft Shadows, V-Sync.

          A pak jsou tady vyjímečně případy, kdy to někomu nejde rozjet a potřebuje buď nějaké hotové mody. Anebo si pohrát s nastavením .ini souborů hry (např. FullScreen=0 , disableGrass=1 , atd.).

          • KrPa

            tady ma vse popsane v popisku toho videa, zrychle co musi clovek sehnat/nainstalovat: https://www.youtube.com/watch?v=WUo6DObpsa4

            Edible Resolution Kotor exe, UNIWS, Fixing the HUD bat, High Resolution Menus, HD UI Menu Pack, Higher Resolution Cutscenes

            suma sumaru, kotel prace, nastatovani a stahovani souboru o 2x velikosti hry, a pak jeste zjistis, ze neco nefunguje na AMD grafice ... ne dekuji

            • Derp_1337

              Hele, to je hezké, že si můžeš nainstalovat nějaké mody jako "higher resolution menu" či "HD UI menu pack". Ale proč by jsi to dělal? Není jedno v jakém rozlišení je menu???

              Ty budeš instalovat něco, co vlastně vůbec nepotřebuješ a pak si stěžuješ, že to zabere hodně času. To prostě postrádá rozum.


              To je jako kdybych si chtěl zahrát Skyrim, ale na netu je na něj přes 300 různých módů a já bych začal plakat, že ten Skyrim nemůžu hrát, protože by mi instalace všech těch módů zabrala aspoň několik týdnů.


              Ale jinak ta hra za to stojí. Nenech se tím rozhodit, že by jsi musel stahovat soubory o 2x velikosti té hry. Těch 5GB by neměl být zas až takový problém. 😉

              • KrPa

                Reakce na příspěvek:

                nestoji, ten engine, ktery pouzivaji je fakt shi*, stejne problemy ma i mass effect

                sic kotory povazuji za nejlepsi rpg ze sveta SW, radeji si zahraji jine, lepsi rpg, ktere jsou i starsi ale funguji i na desitkach

                • Reakce na příspěvek:

                  není vůbec žádný problém ty hry rozchodit v moderních rozlišení a vypadají a hrajou se dobře. Většinu modu co jsi zmínil nepotřebuješ, u KOTOR2 se velmi doporučuje pouze TSLRCM, který má asi 1.5GB. Jestli chceš tak ti postnu přesný návod jak to rozběhat za 5 minut.

          • myslím si že je tam problém s rozlišením, proto je třeba aplikovat Kotor 2 widescreen fix, a přitom upravit kotor2.ini soubor, to widescreen rozlišení zase rozhodí UI, takže na to je UI mod, a nakonec nainstalovat TSLRCM. Ale za půl hodiny se to dá rozchodit úplně v pohodě. To samé platí pro KOTOR1. Vím to protože jsem to dělal nedávno a oba KOTORy mám v současnosti nainstalované na disku a plně funkční na win10.

            • Derp_1337

              Pokud si dobře pamatuji, tak mě hra normálně běžela ve widescreen a nemusel jsem řešit nějaké rozhozené UI. 

              Akurát jsem v menu vypnul nějaké to grafické nastavení a vesele jsem hrál.


              Ale několik let zpátky na noťasu jsem tu hru musel trochu upravit. Ale určitě mi to nezabralo víc jak 2 hodiny.

  • Ma cerstva zkusenost s AC Valhalla.

    Zakoupena na epicu asi za 10e? Dotahalo se cca 50GB (rozbalilo na zhruba 80GB) a hadejte co? Spustil se Connect, rikam si urcite nejaky maly update... ale ne, taha si od celych 110GB a jeste do jinyho foldru. WTF? To budu rad kdyz to do stredy stahnu.

    ...na epicu maji asi nejakou hooodne starou verzi hry.

    • Derp_1337

      Haha, klasický Epic Store. Snad nejhorší herní klient, co se dá najít. Oni hrajou jenom na to, že přilákají lidi na hry zadarmo či exluzivity. Očividně je nenapadlo, že by mohli zlepšit služby svého klienta.

      • JohnyTheZik

        A vysvětlíš mi, jak souvisí 160GB velikost AC Valhally s Epic storem? 

        • Ta hra nemá 160GB. Stahuje se mu znova, protože Epic má naprosto otřesně a nefunkčně vyřešený propojení s Ubisoft Connect launcherem. Oba dva tyhle launchery bych poslal do pekel.

          • JohnyTheZik

            S tim sice souhlasím, ale těch 50 GB fakt není double download a dokonce mám pocit, že jsem to stejný stahoval na steamu (ale už je to dávno, tak možná kecam), takže pořád moc nevidím souvislost s EGS klientem. Ale to je asi šumák.

            • Derp_1337

              Mě se stáhlo cca 110GB jednou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit