-
can one of you flyboys gimme some cover? *1*
...dal bych si líbit -
Když o tom tak přemejšlim, tak tyhle hry měli příběh, dynamický mise, nejsem si jistej ale snad i rozvětvený příběh? Achievementy, několik typů říditelných lodí, výzbroj volitelná podle chuti, šlušně řešený dorozumívání s wingmanama, famózní bitky velkých lodí atd... No prostě masakr.
-
To by bylo skvělé, ale Freelancer II by byl lepší.
-
-
Mne osobne by stačil Starlancer 2
-
-
Freespace 1,2 vynikající v poslední době kromě X3 se tomu nic nevyrovná *7*
-
Freespace mi opravdu moc chybí :-( jedničku jsem dohrál asi 5x, dvojku snad 10x. Atmosféra, že by se dala krájet, skvělý příběh a na svou dobu krásná grafika...a to říkám já, který nepatří mezi fandy vesmírných stříleček :-) Věřím spolu s Volition, že čas Freespace se opět vrátí! Těžko uvěřit, že už to bude 12 let...
-
ja chci novyho WC. Klidne jen remake 3 a 4. A klidne bez Skywalkera... :(
-
Na freespace casto vzpominam. Skvelej pribeh a atmosfera.
-
Všem fanouškům, kteří se natěšeně vrhli na znovuzahrání FS2 doporučuju stránky http://www.hard-light.net/.
Na těhle stránkách, a zejména pak na jejich fóru se dají sehnat fanouškovské kampaně, které mnohdy svou kvalitou převyšují původní hru (ty nejlepší jako například Blue Planet pak mají i semi-profesionální voice acting) a posunují možnosti FS2 ještě mnohem dál než vanilla SCP. -
Připojuju se k těm, co by za trjku FS vraždili... dvojka dohrána nejmíň 5x, jednička taky tak... dodnes nepřekonáno... Jo, Freelancer se lehce blížil, ale nebylo to ono... tu atmosféru FS vesmíru nenahradíš...
-
Po tolkych rokoch mam tu hudbu a zvuky stale v hlave. FS to je masivna nostalgia.