-
jupííííííííííííííííí
-
sem s tim!!! a rychle!!
-
ja osobne som nikdy na vesmirne simulatory nebil ale to sa silno zmenilo prave s prichodom conflict freespace.Nieco tak atmosfericke som nehral velmi dlho.Bytky boli skutocne velkolepe az sa divim ze to nemalo pokracovanie uz davno.SEm s tym
-
povedal by som : BOZE VDAKA!!!1!
heh
btw .. v clanku mate chybku Freesace miesto Freespace -
neprodaval se dobre, ale presto ho hral skoro kazdy koho znam. Osobne jsem si jeho originalku koupil asi pred rokem z GOG a to hlavne proto ze mi opravdu moc chybi dohrano oba dily asi 10x nejlepsi vesmirna rezba co znam dodnes si pamatuju na Lucifera z jednicky jak nici mou zakladnu a ja nemuzu nic delat :) snad se dockame i te trojky
-
Na GOGu se platí kartou? Měli jste nějaký problém s placením ?
Díky -
Hmmm a přestože se neprodával tak má dodnes řekl bych dost velkou fanouškovskou základnu, zvláště po tom co uvolnili zdrojový kódy se na to vrhli chytrý hlavičky a pohráli si s tím viz http://scp.indiegames.us/
Samozřejmě trojku bych bral všema deseti... chci vědět jak by příběh pokračoval. -
Freespace a Wing Commander kde ty casy jsou... sem s tim *4* Dodnes nezapomenu na Wing Commander Prophecy. Na svou dobu nadherny renderovany sekvence, zivi herci, skvele briefingy a hlavne uzasna atmosfera ktera cloveka uplne pohltila. No a pak ten design lodi Panter, Viper - luxus. Uz by nekdo mohl oprasit slavu techto her. http://www.youtube.com/watch?v=DSXdZsGsL-s&feature=related Asi stahnu hires mod a jdu do toho :-)
-
-
Freespace, Earth/Star - siege to jsou hry u kterých bych chtěl vidět pokračování a ne jen z nostalgické lásky (pořát mám levelacká cd s C:FS a Gamestar s Earthsiege)
-
-
Pozeral som to viedo na youtube co si tu dal link, pozeram ze uz je jasne odkial blizzfuck vykradol ten nápad so zakladnou na vesmirnej lodi (ze sa tam da akoze pohybovat). Proste je to taka banda vykradacov. naposledy som sa zasmial ked vykradli logo a názov Left 4 dead.
-
-
To on byl Blizzard vzdycky.. nedostal prava na Warhammer, tak si udelal svoji vlastni kopii *1*
-
-
a muzete nekdo hodit link na ten SCP primo ?