Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já novou konzoli nepotřebuju, stačí mi původní ps4, hlučná není, gamepady drží, hry mě baví, automatické aktualizace u vypnuté konzole fungují, 1TB disk mi stačí a kdyby ne, u playstationu je uziv. vymenitelný, tak ty nářky nechápu, každý si tam může dát větší.

Takž co od nové konzole očekávám? Hlavně zpětnou kompatibilitu a zachování současných featur, hlavně automatických aktualizací u vypnuté konzole - tj. samostatný arm procesor.

• Horst_Fuchs

Pořád nevím co by mě přimělo ke koupi nových konzolí.

Když si odmyslím nějaký ty exkluzivní tituly, který se stejně pomalu ale jistě přesovají na Windows, pak je otázkou je proč je vůbec kupovat. Vždy't se  jedná v zásadě jen o trochu nabušenější PC, bez možnosti upgradu či změny OS.

Jediné plus vidím v tom, že to narvou do relativně malý snadno přenosný krabice a v nižší pořizovací ceně, která ale stejně bude natuty vykompenzovaná vyšší cenou her.

• Mam rad uvahy podobneho typu, takze zkusim par duvodu dodat, i kdyz jsou to spis takove specifictejsi pripady, ktere rozhodne nebudou kazdeho zajimat.

1. HDR - na desktopu je to provozovatelne, ale stale v plenkach - pripravenost TV/konzoli je oproti tomu nekde jinde. Nejakou zakladni funkcni implementaci clovek najde i v televizi za 10K, kdezto u monitoru to je otazka pouze tech nejspickovejsich.

2. Kdo preskocil generaci PS4, tak to v podstate vubec nevadi, protoze SP hry nikam s komunitou neutecou a na PS5 si je vychutna snad v jeste lepsi kvalite (pocitam, ze PS5 bude mit boost mode jako PS4 Pro).

3. Pro hrace hrajici multiplatformni hry jako Battlefield apod. (vubec nebudu resit preference ovladani a pro hodne lidi nedostatecny framerate). Casto jsou konzole lepsi misto pro takove vic casual hrani, na PC je proste vetsina hracu vic zapalena a kompetitivni - vitezstvi nade vse. Taktez multiplayer takovychto her preziva na konzoli mnohem dyl, kdy PC servery uz zeji prazdnotou. Tenhle bod by se mohl dosti smaznout, pokud se nam dostane vesti podpory crossplaye.

4. Bazarovy prodej her - kompenzuje vyssi cenu her, ale rozhodne nic pro me, ja si rad krabicky tech par exkluzivnich her vystavim :)

5. Xbox ma pro PC hrace snad jen jeden bonus, zpetna kompatibilita a vylepseni Xbox 360 her. Neni to kdovijak velke lakadlo, ale kdybych mel osobne hluboko do kapsy, tak bych si nekdy rad projel kolekci Gears of War nebo treba prvni Read Dead Redemption.

• Mody a příkazová konzole, hromada indie her, simulací a strategií na konzole vůbec nevychází nebo až se značným zpožděním. Já bych si na konzoli skoro nic nezahrál (hry, které převážně hraju tam nejsou) a pokud jo, tak bych se neskutečně trápil s gamepadem.

• Pro mě by  mělo být nové PS  zase multimediální zařízení tzv. Nejen hrát hry v něj. Kvalitě ale i stahování či ukládání filmů , fotek ,hudby atd jako bylo u PS3  jediná chyba u PS3 byla zpětná kompatibilita 

• exoslav

Stadia? Jako vážně? Herní vývojáři by právě měli brojit proti této nesmyslnosti. 

• jindra.veliky

Menší hlučnost, 30 fps a 4k rozlišení, zpětnou kompatibilitu a budu spokojen

• jestli ti stačí 30 fps a netrhá ti to oči, tak závidím.. 😯

• dworkin

Chtěl bych, aby PS 5 uměl všechno, co umí nVidia Shield TV, abych mohl zahodit jednu krabičku a nemusel furt přepínat vstupy na AVR.

• Konzoli nemám a nechci, nicméně synovec je odkázaný na Xbox a tam vidím problém v absenci lokalizovaných verzí i když třeba na PC existují a díky tomu si on příběhovou hru nezahraje, protože to v angličtině nedá a cross multiplayer, kdy jsem mu k vánocům dal NMS a pak zjistil, že PC a Xbox se online nekamarádí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit