Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SlavicBes

Skoda ze ta hra vyzera ako flash hra ....Hnus

• Proky

0 z 10 ragebait. Morální důvod chápu,  ale že hra působí jako odpad. Hele tímhle tvoje tvrzení úplně ztrácí kredibilitu

• DjMN

tak tak, ta stylizace je taková strašně generická navíc šíleně přeplácaná. Jako kdyby vzali pár promtů a podle těch to vše vyflusla AI a jako zdroj brala všechny proflakle mobilní fantasy které to zase okopčily od warcarftu... no a přitom deskovka ukázala jak lze udělat moderní facelift a přitom si zachovat svoji tvář... fakt škoda... 

• Psychotic

Upřímně řečeno - kdyby Rusko financovalo jen herní vývojáře starající se o klasiky, tak je snad budu mít rád.

• honcka

ono pokud člověk chce hrát určitý žánr her, tak nemá moc na výběr, u tohodle je snad akorát alternativa Songs of Conquest, já mám rád taky vojenské letecké simulátory, tam je to ještě horší, u moderních letadel nic jiného než DCS není a Eagle Dynamics jsou taky rusáci

• Saramane

Je nutno dodat že vývojáři Olden Era, jsou financovaní Ruskem, takže nejen že ta hra působí jako odpad, tak i z morálního hlediska doporučuji nekupovat.

• Bublavak

Zastropování počtu hrdinů za sebe kvituju nejvíce, protože to neustálý nahánění a hubení blbounů s jen pár jednotkama, mě vždycky totálně odradilo a nikdy jsem tak nedohrál žádnou kampaň v trojce.

• deejaywolf

Tak to už se těším. Akorát by to chtělo trošku více realističtější grafiku, nebo prostě jinak stylizovanou, ať to nevypadá jako mobilní hra. Ale překousnu to:)
    Můj žebříček je: 3, 2, 5, 4, 1, 7, 6 

• Zdá se, že si vývojáři docela pohráli s herníma mechanikama.
    Ale ta grafika je pro mě bohužel neprůchozí.
    Jinak moje nejoblíbenější herní série. Hraju od dvojky.

• djposejdon

Mám tu výhodu, že mě bavily všechny díly. Nejvíc času jsem strávil s druhým a pochopitelně třetím. Díky svělému emulátoru VCMI hraju ty nejlepší Heroes 3 se všemi myslitelnými datadisky a vylepšními i na mobilu. 

Můj žebříček je: 3, 2, 4, 7, 5, 6, 1

Mám štěstí, že mě vybrali do bety, takže po pár desítkách hodin můžu říct, že tohle budou nejspíš nejlepší hírousové. Zcela vážně. 

S článkem se plně ztotožňuji a přidávám: Jsou to trojky s tím nejlepším z dalších dílů a s několika jednoduchými a skvělými vylepšeními, které hře dodávají další vrstvu ... a pochopitelně novými či předělanými frakcemi. Což je samozřejmě dobře.

Prosím jen o přidání tlačítka pro pohyb hrdiny!

• Ach HoMaM 2 Gold.. to byly časy.. 

• MickTheMage

Grafika? Ved pozeram na obrazky/videa a vidim Homam 2, teda najlepsie vyzerajucu hru v serii ;) No problem here. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit