-
Stáhnu demo zahraju odinstaluju a nic víc! Bez CZ rpg nemá pro mě význam. U FPS to neva ale kde je kvantum textu a ještě to běhá rychle nehodlám sedět u monitoru s překladovým slovníkem *9*
-
A kdyz se budete ucit anglictinu i vy ostatni jako tady kolega na ktereho reaguju muzete docela dost usetrit nakupovat her ze zahranici konkretne z UK kde vas hry vyjdou o 1/3 levneji nez u nas.A to uz stoji za to se nad tim zamyslet.
-
Vim ze spousta lidi neumi anglicky ale cz lokalizaci uz nikdy :) ty preklady to je des
-
Moj pohlad je podobny, hrat som zacal uz na PSOne hry ako C&C ci Warzone 2100 kedy som mal tak 12-13 rokov a zacal som si sam prekladat vsetko scim som sa tam stretol a vdaka tomu som sa odvtedy slusne zlepsil. Dnes mozem povedat ze nemam az taky problem s dorozumievanim hlavne vdaka tomu ze hram hry prevazne v anglictine, malokedy zamerne vyhladavam cestinu >.<
-
Donedavna EA cestinu tolerovala ale pri poslednom DLC pre ME2 (LofSB) sa prestali chlapci ovladat a vykecali sa na technicke priciny pricom realnejsie bolo povedat : Sereme na vas je kriza a väcsina si tie dlc aj tak stahuje na cierno okrem toho cesky a slovensky trh nesu ani dostacujuce aby pokryli vyrobu cestiny do dlc pre ME2 :D ... takze by som nebol taky optimista co sa tyka cestiny v blizkych rokoch .
-
Osobne mi nevadí, keď je hra v EN, ale je mi jasné, že nie všetci ju ovládajú na dostatočnej úrovni, preto považujem tvoju reakciu viac-menej za primeranú. Na druhej strane hry predstavujú veľmi dobrý spôsob ako si osvojiť cudzí jazyk (sám som sa takto priam neuveriteľne zlepšil *3* ) - veď predsa škola hrou *4*
-
asi tak: dragon age 1 CZ jsem si koupil (+ datadisk + 2x dobiti Bioware bodu), two worlds 2 CZ jsem si koupil, Zaklinace CZ jsem si koupil (dvojka obednana), Drakensang 2 CZ, Sacred 2 CZ, Mass Effect CZ atd atd. Dragon Age 2 EN si stahnu. Nevim proc bych mel dostavat (z meho pohledu) horsi zbozi za stejnou cenu, nez v 60 milionovych zemich. Kdyz to jde u jinych her, tak bych ocekaval i tady (navic kdyz udelali kolem jednicky takovy humbuk a reklamu na CZ verzi). Je to hnus velebnosti. at se warezakum nedivi. je jednoduche na necem zkouset vydelat a nic pro to neudelat. *5*
-
Pockaj si az bude cestina svetovy jazyk a bude nou hovorit aspon 60 milionov ludi :+)
-
bez cestiny nakakat.