Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diablo III hodne luxusní hra :)) jsem strasne spokojen akorat me dostala ta cena ale myslim si ze tu cenu to stalo :) *3*
  • na xzone predobejdnavka 2999,- tak to je na me moc do 2200 bych to dal ale 3000...No uvidim jeste ale je to mrte penez i za tak kvalitni produkt *1*
    • No jo no. Ono je to tím, že to přichází přímo ze zahraničí takže platíš ještě clo. Jinak by to stálo kolem 2000 jak říkáš.
      • Tomu mam trochu problem věřit, když z USA přes amazon s express dopravou (2-4 dny) to jde za 130$, takže cca 2,4k.

Ja vidim problem v tom, že všude na světě stojí CE třeba o 60-80% víc než standardní hra jenom u nás tě musí za každou cenu okrást a připočtou si k tomu 150%. Pokud to půjde půjdu přes amazon.co.uk, mám v GB spolužačku tak by mi snad v den vydání mohla nadiktovat aktivační klíč... Pokud ne, tak holt za to dam co kdo bude chtít, to radši zaplatím 500 navíc než hrát o týden později ^^
  • Blizzard si dělá z fanoušku "dobrý den". Další Blizzcon, na kterém se opět nestanovilo datum vydání. Takže jsme asi tam, kde před dvěma lety... Opravdu tuhle masáž ze strany Blizzardu nechápu. Doufám, že až jim v roce 2014 konečně dojdou nápady, bude hra po desátém betatestu opravdu hotová.
    • A zkus hadat, proc jsou hry od Blizzardu dotazeny do posledniho detailu a tak kvalitni. To mas to samy jak Valve. Nespechaji s tim, aby to mohli vydat co nejdriv, a tu hru nevydaji, dokud si nemysli, ze je dodelana do posledni maly blbosti.
  • Core
    Věřím, že u blizzardích her nás nepotká osud sběratelské vymazlenosti Deus Ex: Human Revolution a tahle limited edition v ČR vyjde. Pokud ano, předobjednávka za mě 100% potvrzena. Jak už se tu někdo zmínil: Škoda jen prvního Diabla, to mohli ještě na flash přihodit. Ale to už opravdu hodně reju *1* Nejvíc se těším na artbook a soundtrack (vedle gamesy, samozřejmě).
  • Amylee.Anderson
    Diablo mi je šumák, ale ta flashka je moc hezká :)
  • CRYPT
    Vypada to zajimave, ta flashka s obsahem IIky + datadisku mne dostala :-)
    • Je to pěkné, ale mohli tam šoupnout i první Diablo.
  • woow insta buy . stoprocentne kupuji az bude k dostani , mam jednicku dvojiku a do tretice nesmi chybet ani tohle *14* *14*
  • kdo si tohle kupuje? par kramu na chytani prachu... uz tuhle nekonecne se prodluzujici agonii nezvrati... diablo 1 bylo fajn, dvojka byla holt povinnost, tohle uz je dmnce %)
    • Proč by tě mnělo zajímat kdo si to kupuje jsou to snad tvoje peníze? Jsou to naše prachy a s nima si můžem dělat co chceme. Když si to někdo chce koupit tak budiž někdo je prostě zběratel takovích věcí.
      • Core
        Tak tak... Rozhodně se mezi sběratele počítám. Hlavně artbooky a hned v závěsu za nimi soundtracky.
  • do roku 2015 sa moze este ten obsah zmenit *1*
    • pekne :))
  • MUST HAVE, na 100% kupuju

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit