Přejít na výpis diskuzí
Co nabídne Diablo III sběratelská edice
22.10.2011 | Petr Poláček
40 příspěvků
-
do roku 2015 sa moze este ten obsah zmenit *1*
-
-
pekne :))
-
-
Standardní sběratelská edice, povinné behind the scenes, artbook a soundtrack, nějaké ty ingame zbytečnosti a jedna blbinka navíc, zde v podobě kapacitně malé flashky v celkem pěkném designu, i když to asi bude levný čínaplast s výrobní cenou pár korun... Mohlo to být lepší.
-
-
Zajímalo by mě, co víc by jsi chtěl. Flashka není o kapacitě. Jde o to, jak je zpracovaná. Má vlastní stojánek a je na ní předchozí díl. Není na přenášení dat. Se stojánkem si jí máš dát do vytríny a případně si nainstalovat druhý díl. Nějaky ingame drobnosti, ok. Behind the Scenes a soundtrack je klasika u sběratelských edic. No Artbook, což není nějaký časopis v nízké kvalitě ale docela luxusní kniha. Tohle myslím docela stačí.
-
-
no ja bych byl rad kdyby ta flashka byla aspon prakticky pouzitelna a to dnes 4G fakt neni a jako vystavovat si flashku na co? Ja je pouzivam na prenos dat a ty?
-
-
Tak zapoměn že je to flashka a mysli si že je to imitace soulstonu a někam si ji vystav jestli tě to potěší. A dokonce si představ, že místo jednoho pekelníka je tam máš chycený všechny *8* Tohle mi připadá že se do tý edice chceš navážet za každou cenu.
-
Mohu být tak smělý a zeptat se co je na 4GB nepraktického? Je to moc nebo málo?
-
-
To víš, musí přeci na něčem přenášet ty GB upirátěných mp3 a filmů *5*
-
-
-
-
Na jednu stranu máš rozhodně pravdu, ale co by si chtěl?
Taky vem si, co je za spešl edice v poslední době? -
-
Alan Wake byl luxus. Model knihy, uvnitř 50ti stránkové fiktivní vyšetřování, hra, OST, bonusy atd.
-
Třeba Zaklínač 2 ? *4*
-
-
Standartní edice Zaklínač 2 byla 10x lepší než jakási spešl edice Dragon Age II.
-
Zaklínač 2? Myslíš tu bustu, kterou bych akorát tak postavil vedle tý Leninovy co má fotřík?
-
-
Přesně tak, tahle lebka si s tebou bude totiž povídat a budeš si jí moct brát do postele místo plyšáka, kdoví, možná jí dáš i jméno a bude tvým novým nejlepším přítelem! - Co jinýho bys chtěl s jakoukoliv soškou, bustou apod. dělat, než si ji někam vystavit?
-
-
Hele, neurážej lebky! Vzpomeňme na levitující lebznu obšourníka Morteho z Planescape: Torment! *1* *12*
-
-
-
-
-
-
woow insta buy . stoprocentne kupuji az bude k dostani , mam jednicku dvojiku a do tretice nesmi chybet ani tohle *14* *14*
-
MUST HAVE, na 100% kupuju
-
Věřím, že u blizzardích her nás nepotká osud sběratelské vymazlenosti Deus Ex: Human Revolution a tahle limited edition v ČR vyjde. Pokud ano, předobjednávka za mě 100% potvrzena. Jak už se tu někdo zmínil: Škoda jen prvního Diabla, to mohli ještě na flash přihodit. Ale to už opravdu hodně reju *1* Nejvíc se těším na artbook a soundtrack (vedle gamesy, samozřejmě).
-
Vypada to zajimave, ta flashka s obsahem IIky + datadisku mne dostala :-)
-
-
Je to pěkné, ale mohli tam šoupnout i první Diablo.
-
-
A víse za jakou to je cenu? víc jak 1700 bych za to nedal XD
-
-
Tak to jsi z hodně levného kraje nebo z jiné dimenze, kde platíte banány. Vzhledem k ceně sběratelské edice StarCraft II bych to tipoval okolo 2.500 - 2.700 Káčé *3*
-
-
Tak moc bych to netipoval. Vždyť něco kolem 2500 stála sběratelka Zaklínače 2, ale je fakt, že to nevydával Activision
-
-
-
Krabice jak od Quake 3, ale to místní piráti stejně nemůžou poznat.
-
kdo si tohle kupuje? par kramu na chytani prachu... uz tuhle nekonecne se prodluzujici agonii nezvrati... diablo 1 bylo fajn, dvojka byla holt povinnost, tohle uz je dmnce %)
-
-
Proč by tě mnělo zajímat kdo si to kupuje jsou to snad tvoje peníze? Jsou to naše prachy a s nima si můžem dělat co chceme. Když si to někdo chce koupit tak budiž někdo je prostě zběratel takovích věcí.
-
-
Tak tak... Rozhodně se mezi sběratele počítám. Hlavně artbooky a hned v závěsu za nimi soundtracky.
-
-
-
Velice mě mrzí, že už mám tuhle edici objednanou ;))))))))