Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • The object of a true salvation,

casque beat by dre

correctly and minutely understood, changes the course of mankind. Persons who are taught by their teachers,

beat by dre

friends, and acquaintances, are traditionated, from their youth up, into the belief that there is no God, or intelligent beings,

casque beat

other than those that they see with the natural eye, or naturally comprehend ; that there is no hereafter; that at

monster beat

death, all life and intelligence are annihilated. Such persons are as firm in their belief, and
  • A kde sis jí předobědnal?Taky bych rád předobjednal:D
  • sorry za tu hrubku:D předobjednal samozřejmě:D
  • Tak tohlencto je MUST HAVE!!!!!
  • @Frozovel Amazon
  • Amylee.Anderson
    Diablo mi je šumák, ale ta flashka je moc hezká :)
  • Diablo III hodne luxusní hra :)) jsem strasne spokojen akorat me dostala ta cena ale myslim si ze tu cenu to stalo :) *3*
  • na xzone predobejdnavka 2999,- tak to je na me moc do 2200 bych to dal ale 3000...No uvidim jeste ale je to mrte penez i za tak kvalitni produkt *1*
    • No jo no. Ono je to tím, že to přichází přímo ze zahraničí takže platíš ještě clo. Jinak by to stálo kolem 2000 jak říkáš.
      • Tomu mam trochu problem věřit, když z USA přes amazon s express dopravou (2-4 dny) to jde za 130$, takže cca 2,4k.

Ja vidim problem v tom, že všude na světě stojí CE třeba o 60-80% víc než standardní hra jenom u nás tě musí za každou cenu okrást a připočtou si k tomu 150%. Pokud to půjde půjdu přes amazon.co.uk, mám v GB spolužačku tak by mi snad v den vydání mohla nadiktovat aktivační klíč... Pokud ne, tak holt za to dam co kdo bude chtít, to radši zaplatím 500 navíc než hrát o týden později ^^
  • Blizzard si dělá z fanoušku "dobrý den". Další Blizzcon, na kterém se opět nestanovilo datum vydání. Takže jsme asi tam, kde před dvěma lety... Opravdu tuhle masáž ze strany Blizzardu nechápu. Doufám, že až jim v roce 2014 konečně dojdou nápady, bude hra po desátém betatestu opravdu hotová.
    • A zkus hadat, proc jsou hry od Blizzardu dotazeny do posledniho detailu a tak kvalitni. To mas to samy jak Valve. Nespechaji s tim, aby to mohli vydat co nejdriv, a tu hru nevydaji, dokud si nemysli, ze je dodelana do posledni maly blbosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit