-
ale chtěl bych říct jen to že auto aiming je taky v rdr a gta 4 jinak nic no
-
já si ji koupil..
-
Haha, vtípek.
Zrovna RDR to má celkem fajn udělané, protože nabízí hned tři módy na míření, takže by to zvládli i velcí chlapci jako jsi ty.
Jinak z vlastní zkušenosti musím říct, že ač při normální hře jsem nejdřív používal normal mód (tzn. decentní auto-aim, ale většinu práce člověk udělá sám) a později už mód bez jakékoliv asistence, tak v Undead Nightmare jsem radši přešel na casual mód s auto-aimem na hlavu, protože proti sápajícím se hordám toho člověk bez jistých head-shotů moc nezmůže :).
Ale abych se vrátil k tomu vrátil k tomu vtípku. Ono se na to totiž dá koukat i z druhé strany, protože s myší udělat head-shot je asi tak stejně složitý jako ho udělat s gamepadem a ultra-mega-vyhoněným auto-aimem. Ale bez urážky ;). Sám teď hraju Enclave na touchpadu - s meček OK, ale s lukem je to docela challenge... -
jasný...až na to že se to dá vypnout to za 1.
za 2 úplný auto aim byl snad jen v gta sa
za 3.na pc je pomocníku habaděj... -
Slintám :/
-
Ty si raději nic nekupuj.
-
Nikdo nic nesliboval.
-
no a kdy bude slibovaná PC vrze??
-
Na konzolích se nemíří, tam to zaměřuje samo - aby děcka nebrečely, že se nemůžou trefit.. *1*
-
prosivam uvazuji o koupe konzole, maji normalne mys, nebo jak se tam miri?
-
Tak to máš gafickou kartu ATI ne? Ty měli vždycky problémy s ovladačema, kámošovi na ATI vypadávali textury u několika her. Namátkou San Andreas, Richard Burns Rally. Do ATIny bych nikdy nešel i když jsou levnější.
-
Nevim kde bereš ty informace ale RDR nikdy nebylo ohlášeno na PC. To je blbý že jsi dal za PC tak moc přehnanou cenu když se GTA 4 dá hrát na sestavě za míň jak 20tis. Holt chce to líp nakupovat.
-
Microsoftu sa zopár atraktívnych exkluzivít, čo nevyšli na PC náramne hodí. Cca za rok -dva príde s novým Windowsom, ktorý dokáže emulovať Xboxové hry a chechtáky sa len tak posypú aj bez konverzií...
-
no já mam 3 roky starej notas za 18k,- a GTA4 dam na stredni/vysoky
-
Johny má pravdu, Crysis je malinko jinej příklad, Crysis bylo od pačátku vytvářeno exklusivně pro PC, RDR bylo na PC hlášeno dopředu, ale nějak se jim nechce, po tom, co stvořili u GTAIV, který mohu dodnešká hrát pouze bez textur (a to mam PC rok starý a stál asi kolem 45k,-), tak se jim ani moc nedivím... je cosi shnilého v tomto enginu *4*. (ač se mi líbí)
-
no bully vyšlo 2roky po konzolový verzi tak proč ne
"never say never" -já kvůli dvěma konzolovým hrám co mě zajímají (RDR,MK9) konzoli kupovat opravdu nebudu -
Crysis je trochu jiný případ to s tímhle nemá moc společného.
-
Xzone si hodně vymýšlí a tohle je jeden z případů.
-
A pro xbox má třeba až teď vyjít původní Crysis:) Tak proč ne tohle na pc? já myslím, že bude, stejně jako L.A. Noir
-
Zvláštní že si Red Dead Redemption můžeš na Xzone přeobjednat na pc....