Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bully vyšlo dva roky po vydání na PC.. a velký procento hráču by tu hru uvítalo na PC.. a pořád nic, L.A Noire chtěli lidi taky (a bude), ale určitě ne tolik jako RDR..
  • nevim zda ti to pomuze,ale mel jsem RDR ktery jsem pucil (nevratilo se),tak jsem si koupil undead nightmare a pri hrani jsem ziskaval trofeje jak z DLC tak RDR,pocita to dohromady.multiplayer je stejny,teda + novy mody,....ja bych rekl ze save bude fungovat
  • Nevim jak ty ale já si hru užiju stejně ať jí hraju na PC nebo konzoli.
  • Sice mam doma i Xbox ale PC je moje primarni platforma a jedine na PC muze hra na plno vyuzit svuj potencial co se grafiky tyce, hratelnosti (nulovy aim assist), podpory komunity a i multiplayer (dedikovane servery).
  • GTA 4 dali na PC protože GTA vždy bylo na PC sice většinou se zpožděním ale bylo. Ale Red dead revolver se na PC nikdy nedostal je to prostě konzolová značka. Tak proč ztrácet čas s nějakou konverzí když stejně z toho vyzdímali už cca 10mil prodaných kusů. Pokud vim dělají na RDR 2 tak ať se soustředí na to. Každý správný hráč má alespoň jednu konzoli takže většina už to stejně hrála.
  • Nikdy nerikej nikdy ne? Porad odmitam verit,ze by je PC konverze stala nejake ohromne penize, to by prece nepredelavali ani GTA IV nebo nechystali LA NOIR.
    Osobne bych s radosti vymenil PC verzi Red Dead Redemption prave za ten chystany NOIR.
  • Rok a půl po vydání a pořád se najde někdo kdo se na to ptá. PC verze nebude po takové době by to snad už všichni mohli pochopit.
  • Pete.palis
    Kdo si počká, ten se dočká:)...i když u týhle hry to asi moc nešlo *1*
  • to že by se objevila jako nová hra se mi zdá nepravděpodobné.. kamos má fable2 a ja goty který jsem mu pujcoval a nerikal ze by stim mel jakykoliv problem
  • A co pc verze ta nebude nebo maji rockstar strach po GTAIV? *7*
  • Hraju RDR půjčený od kámoše, kuli těm DLC bych si tohle i rád koupil, ale nechce se mi to hrát od začátku. Zůstanou mi savy a trofeje, nebo se to v PS3 prostě objeví jako nová hra RDR GOTY a mam smůlu? Díky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit