-
Wake Oman a Iceland ? si snad robite srandu
ked tak Wake Island a Gulf of Oman -
-
Jj tak z tohodle sem taky chcal :-D
-
-
tak věci navíc byly i u BC2 tím stylem, že si je dotyčnej , který neměl Limitovanou edici stejně časem vybojoval;)....jinak mi nejdou do hlavy ty extra vozidla navíc jako bonus...jestli to bylo míněno v multiplayeru, tak mi to připadá jako nesmysl...podle mě byli myšleny bonusy tipu lepší pancíř a tak...;)
-
-
nejspíš je pak nabídnou všem formou DLC :)
-
-
Jinak si spíš myslím, že to bude jako s MoH. Klasická verze označována za limitovanou *1*
-
-
-
Pro me jsou zajimave hlavne ty mapy navic, i kdyz pocitam ze pozdeji se objevi v nejake forme patche pro vsechny ostatni. Cim vice map tim dele u MP vydrzim. I sebelepsi MP se po case omrzi a prichazi stereotyp. Jednu knihu take clovek necte stale dokola.
-
Tahleta edice je ta, kterou sezenete ted za plnou cenu v kazdem shopu jako predobjednavkovou akci od EA
Pokud maji nejakou suoper slevu, tak to neni opravdova predobjednavka, ale to vam jenom poslou tu hru az vyjde... -
Tohle mi nepřipadá jako limitovaná edice, správná limitka by měla mít něco fakt extra například figurku, vojenskou mapu, nebo dog tagy ale dát do hry pár ingame kravinek to neni limitovaný .
-
-
Je rozdil Limitovana a Sberatelska edice :)
-
Ved tam mas styri auta a 10 zbrani. To ti je malo? Ved to budu musiet dodavat v nejakom lodnom kontajneri.
-
-
Klasická Pre-order EA verze hry, aby lidi nakupovali dříve, než se hra dostane do slev. A koukám že je tam čímdál více a více bonusů. Shift2 byl v LE také docela našlapaný. Nicméně sběratelka Crysis 2 NANO Edition u mě stále vede. Nazvat něco tak šíleně velkého slovem "nano", to chce Balls of Steel :D
-
-
NANO edition s hodně MAKRO cenou
-
Balls of Steel to je nejlepší edice pod sluncen :D už se tešim až tu budu mít sošku Duka
-