Přejít na výpis diskuzí
Co najdete ve sběratelské edici PC verze Alan Wake
13.2.2012 | Petr Poláček
39 příspěvků
-
A jen tak mimochodem -- plakát je tam též a dokonce oboustranný.
-
Tak zrovna zde soundtrack je, ale u XBoxove verze byl soundtrack jen hromada nesourodych tracku od ruznych interpretu (+ teda 2 od mych oblibenych Poets of the Fall, zde pod pseudonymem Old Gods of Asgard) a sem tam par tracku ze score od Petriho Alanka, ktere pak vyslo full samostatne pod hlavickou Sumthing Else Distribution. Myslim, ze zdejsi soundtrack bude stejny, co byl u te XBoxove verze, ackoli full score by mi udelalo _hodne_ velkou radost. *4*
-
Na Amazon.co.uk uz je sberatelska krabicovka k predobjednani (vychazi zacatkem brezna). Na Amazon.com kasli, buhvi, jestli to tam vubec vychazi a i kdyby to posilali sem, s clem se nevyplati to tam kupovat.
-
pardon hrát
-
Když to byla žhavá novinka kterou každej(pc) chtěl ale malkokdo mohl hát stálo to do 1500kč tak že když je to už stará hra co za o mužou chtít 300 až 500??
-
A cestina bude ???
-
host - ty to nemáš v hlavě v pořádku...
-
eee.cz je pry jen jeden z prevleku mistniho psychopata jejdaska
-
wasd - sám jsi po*uk. Vytvoř něco lepšího a pak kritizuj. Ano nehrál jsi to, já to hrál a je to perfektní hra...
-
On na svůj názor právo má, stejně jako má deridon právo na názor že je pan eee.cz duševně narušen.
-
Je to sice troll, ale...zvláštní, od kdy člověk nemá právo na svůj vlastní názor? *7*
-
Takové jako ty máme u nás na severu jako otroky *1*
-
Prej tvurcum...nenech se vysmat :))
-
Nemá, takoví jako ty jsou tvůrcům hry úplně u рrdele.
-
Tak to je gól. Po*uk podlehl cenzuře ale slovo pérdel očividně vulgární není, že? *1*
-
Treba si vycistit zrak. Soundtrack tam praveze je . Je vidiet aj na tom screene *1* . Jedno CD je Soundtrack, druhe je Hra a tretie je Bonusove DVD. Stale mam ale pocit ze limitka na XBOX bola podstatne lepsie prevedena
-
Tvuj boj. Ja se zas tesim uz z toho ze to vydava Remedy a ne EA. Takze ja kupuju Alana za plnou castku a Mass Effect 3 az ve sleve za 200kc.
-
Ty si to ještě nehrál, viď? *2*
-
Když byl Alan poprvé oznámen tak tvrdili že to utáhne jaké koli 4jadro. Alan byl z počátku primárně vyvíjen pro PC a jak to do padlo všichni víme. Když už to na konzolích nesype tak se to snaží nacpat do PC jako by nám tím prokazovali laskavost? Na hru jsem se těšil, ale teď jsem jen nasr..nej *16*
-
Po*uk behajici s kverem a baterkou nazvou hororem a me to ma posadit na prdel?!