Přejít na výpis diskuzí
Co najdete ve sběratelské edici PC verze Alan Wake
13.2.2012 | Petr Poláček
39 příspěvků
-
Where's my preorder button ?!
-
ja nakupuji jen u zavvi, kdyz v británii a nikdy sem nic neplatil, to ti mozna jen neco nahodou prislo z externiho skladu (coz se muze stat)
-
bacha, ze zavvi to posilaji z ostrova Guernsay (nebo tak nak se jmenuje), ktery neni osvobozen od cla. Pekne si u zavvi muzete priplatit..
-
Dobrý den, myslím si, že z mého akademického pohledu, je Vaše duševní zdraví enormně poškozeno. Pokud máte ještě v sobě kousek člověka, dobrovolně se přihlaste na nejbližší psychiatrické lečebně. Děkuji.
-
no to je ale jejich problem, meli si na zacatku lepe sjednat smlouvy. máte pravdu tak trochu oba.
-
Wow, tak to respekt. Jestli u nás vyjde krabicovka, tak hned kupuju. Už jen kvůli tomu přístupu. Zatím se ale zdá, že ne...
-
Možná tam ještě není v nabídce. Každopádně doporučuju projít si britské obchody. Hodně jich má velice přátelské ceny jak her, tak poštovného.
-
Tak snad Game.co.uk, Zavvi, TheHut a i ten Ebay.co.uk to jistí, ne? *3* Já tam kupuju 2/3 PC her, v Čechách už jen některé konzolovky.
-
Tuto CE si PCčkáři nezaslouží. Doufám, že prodejní neúspěch Remedy odradí hrát si propříště na charitu.
-
Tam vidim jen x360 cariantu
-
Nehovoriac o tom, že podľa všetkého tento port vypadá byť veľmi dobrý, či už po technickej stránke, tak hrateľnostnej a ovládanie úplne bezproblémové aj na myši a klávesnici.. a inakšie ak fakt vyjde táto edícia v ČR a SK, tak hneď kupujem.. rozmýšľam síce nad L.A. Noire ale za podporu PC od Remedy, sa asi rozhodnej pre nich
-
amazon.com
-
Jsem na tom stejně. Bonusy typu filmečky "z natáčení" mě vůbec neberou a když tam není prostě plakát (nebo obrovská mapa) a soundtrack.. hm.. pohlednice jsou skvělý.. v době kdy jsem byl na poště naposled v minulém století.. *4* Proč tam nedali třeba tu baterku???
-
No snad už brzo bude známo, jestli teda krabice u nás vyjde..taky bych ji bral, ale čekat na ní do aleluja se mi taky nechce..
-
Tady bych hledal jíneho viníka než Remedy a to Microsoft!
-
Až na to, že PC verzi zrušil MS, Remedy s tím tehdy nic dělat nemohli a nyní si PC verzi platí a vydávají sami bez MS, že..
-
Jediné co u sběratelských edic požaduji je soundtrack + plakát, zvláštní je že zrovna tyto dva požadavky žádná edice nesplňuje :D. Pohlednice hmm.. *7*
-
no koukám že je tam prd.tak že u mne nic k zájmu
-
Já tam nenajdu nic já si to totiž nekoupím už jenom z toho principu jak se Remedy k PC postavilo a tyhle vývojáře teda už podporovat nebudu.