Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • exmaxx
    Ad Robotron3: Jo, tak na tom možná něco bude *3* Vyzkoušíme, uvidíme *4*
  • Veskoslav
    Edice pěkná, což o tom. Ale pořád se jedná o díl, který mě už historicky neláká.
  • CrocoRay
    Robotron: Mínuska se dávají hodně i za názor. Můžeš napsat sebevětší kritickou pravdu o oblíbené hře a mínuska prostě schytáš či naopak. Taky můžeš napsat něco objektivního mimo téma her a nějaký ignorant, co tomu nerozumí ti stejně dá mínusko. Nebo můžeš být prostě neoblíbený a dostáváš je už z principu *1*

Ale každý rozdává pluska a mínuska podle jiných důvodů, jenže ve výsledku počet plusek nemusí znamenat vždy kvalitní názor a počet mínusek ten nekvalitní. To určuje místní komunita, která vesměs neuznává cizí názory *3*
  • TDUmaniak
    Doufám, že by to bylo jako u TDU2, kdy každá předobjednávka měla něco, ale pak se to všechno dá v DLC Store dokoupit.
  • Těším se, ale tohle mě fakt dožírá proč to rozkouskujou na milion edicí a do každé daj něco jiného ... No comment ....
  • Amylee.Anderson
    Mě by se líbil ten řetízek :)
  • Nevim. Ne ze by mi na tom zalezelo, ale celkem jsem se podivoval, kdyz jsem napsal uplne nezpochybnitelnou pravdu, jednoduchy fakt, a schytal jsem 14 minusek, nebo tak neco. A to si nemyslim, ze bych byl sprostej, nebo nekoho urazel, nebo o tom nevim :) Ciste treba za to, ze z toho nekdo vycetl jakousi negativni naladu, asi. Nejvic mi pripada, ze to funguje, jsi pozitivni, pluska, jsi negativni minuska. A pak za nejaka informace :)
  • "Hov*do" není významově o nic víc silnější kafe než tebou použitý "trotl".
  • exmaxx
    Ad Robotron3: Oboje jde prece ruku v ruce. Nikdy nedam plusko nekomu, kdo sice reaguje na spatnej nazor, ale dela to za pouziti vulgarismu. Napr. nevim, za co si alfonz od nName vyslouzil osloveni "ty trotle". *7*
  • Přesně napiště jim někdo do Twiteru nebo kde maj ty stránky ať si to kurňa uvědomí.. když jsem četl tento článek uvažoval jsem o koupi dočtu to do konce a nemám zatím zájem...
  • Není to zbytečné si tu takhle nadávat? "hov*do" mi přijde jako opravdu silné kafe, nemyslíš?
  • Ano. Vysvětlil jsem ve výše uvedeném příspěvku na základě jaké skutečnosti se mi tam slovo "válka" připletlo, takže nerozumím pointě tvého příspěvku.
  • TDUmaniak
    AC3 mě zatím nějak neoslovilo. Jednička byla postavená se základem opravdových asasínů, kteří v Masyafu opravdu sídlili. Dvojka se odehrává v době, kdy byli opravdoví asasíni vyhlazeni, ale celkově hra staví na historických faktech, do kterých vás zamíchá. Indián už podle mě nebude asasín a ta hra nebude mít takové kouzlo jako měla dvojka, bratrstvo a odhalení. Možná z toho důvodu jsem fanoušek posledních tří dílů a na trojku jsem zrušil předobjednávku...
  • Iwojima *1*
  • Hairy_Ass
    Ano, stačí se podívat do nějaké odborné literatury z doby komunismu, kde se to marxismy jenom hemží (vis pohled na dějiny jako na odvěký třídní boj). Ono, když člověk tyhle nesmysly odfiltruje, tak ty informace nejsou špatné, ale dá to někdy hodně zabrat. *4*
  • Hairy_Ass
    V pohodě, jen pro přesnost - v Evropě se odehrávala jen dvojka, jednička byla v Asii a Revelations se odehrával tak nějak na hraně. *3*
  • XorxoxTalarius
    To nemas pravdu ze se ucily ptakoviny ... ucily se podstatne a dulezite veci, ono hodne zalezi na uciteli, a my jsme meli dobre ucitele :)
    Jinak osnovy zrusily az o dost pozdeji po padu komunismu ;)
  • Minuska (a pluska) lidi davaj za to, jak na ne pusobis. Za informacni hodnotu moc ne. (takova moje zkusenost :)
  • No promin, ale ty musis bejt strasne starej, vzdyt za komunistu se tu o historii ucili pekny ptakoviny a spousta veci se neucila radsi vubec. A nerikej, ze si chodil do skoly jeste predtim :)
  • Aha... Mínusko za tohle... Luxus! :-D Bože, tady je to vážně samej tupec.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit