Přejít na výpis diskuzí
Co najdete ve sběratelských edicích Assassin's Creed III
27.3.2012 | Aleš Smutný
73 příspěvků
-
TA ktera jeste ve skole zazila osnovy a poktere se chtelo, aby se ucila ... jsem nejstarsi z peti bratru a kdyz jsem videl co se ve skole ucil muj nemladsi tak jsem si rikal jestli z nich nechteji udelat hlupce ...
A na souzeni toho co by kdo kde udelal nebo ne, ti staci neco si precist, neco si pozjistovat ... ovsem mas pravdu ze by to bylo souzeno jako vetsinovy prvek, tedy muzou se najit vyjimky ... ale jiste je ze indiani by v dobe divokeho zapadu do mesta opravdu nemohli. A v dobe kolonialni anglie by to o moc slavnejsi nebylo (rozhodne by byl bran jako podradny clen spolecnosti a vsichni anglicane by ho bedlive sledovali - jestli by ho teda nechali vstoupit do mesta ozbrojeneho). -
A tím neříkám, že je naše vlajka hnusná to vůbec, ale pokud se neodehravá v ČR. USA k tomu padne a je to zase něco nového. Všechny díly AC byly jenom v Evropě.
-
To neni chytraceni ... to je konstatovani faktu ...
-
Ezio vyfinteny oblecky, ktery by mu kazda slecna zavidela, nenosil jen v Benatkach, ale vsude ;). Vseobecny prehled o historii ti ale podle me nemuze davat jistotu, kde by na kterym miste, v jaky dobe, konkretni clovek jak zareagoal, kdyby nekoho uvidel. Ale tak dejme tomu :) ps: jaka generace?
-
Navíc si myslím, že kolegovi vadilo spíš tvoje hloupé vystupování než nějaký překlep.
-
Ja americanum neberu to ze jsou hrdi na to ze jsou americani a na to ze svuj uspech postaveli na genocide ostatnich ...
Mne jen vadi ze se nam to porad podstrkuje ... myslim si ze kdyby tam zadna vlajka nebyla tak ta postavicka je taky lakava (nebo kyby se dala aspon oddelat). -
Ty musiš být ale dobré hov*do. Tvoje příspěvky sleduju celkem často a opravdu máš veškeré atributy "diskuzního hrdiny".
-
Vseobecny prehled a dobra znalost historie je jedno z pozitiv me generace ;) A kritizuje se to jelikoz v tomhle vlakne se dotycny bavi o jeho nenapadnosti. Ovsem co se tyce benatek, tak ty byly tou dobou tak prohnile ze klidne mohl chodit v zenskych satech a nikomu to neprislo divne :D
-
Prostě vypadá líp.
-
Nějak se ti tam připletla ta "válka"... ta věta opravdu nedává smysl, a obviňování ostatních z negramotnosti na tom nic nezmění. *3*
-
ale ale .... pan kritik nemá rád když ho někdo kritizuje. Spíš mi přijde nevhodné označovat někoho jako trotla jen za to, že ma jíny názor. Ale "diskuzního hrdinu" slušnosti asi nenaučíš.
-
Robotron3: Asi se po ní lépe dupe, alespoň podle záběrů z proti-amerických demonstrací po světě. *3*
-
A kdyby jsi četl ty mezi řádky, tak jsem reagoval jedině proto, že tenhle "antiamerikánismus" už je neskutečně otravnej. Stačí se podívat na předchozí článek, kde se to řeší také.
-
Teď jsi zpětně uvědomuji, že jsem tě možná zmátl výrazem "interpunkce" (soudě dle tvého komentáře).. Jsou to tečky, čárky a další dělící znaménka, která se používají ve větě... Tak snad je to pro tebe dost zřejmé.
-
Asi tema hvezdickama. Nebo se po ni lip dupe :)
-
No taaaak. Byla to ironie, logicky.
-
Ty se raději zamysli nad tím, že jsem možná nejprve chtěl napsat čistě "boj za nezávislost", ale poté jsem napsal stávající, aby bylo zřejmé, proč narážím na tu (americkou) vlajku. Jakmile začneš dodržovat minimálně správnou interpunkci ve svých prasečích příspěvcích, tak pak můžeš kritizovat lidi za přepis. Snad to teď budeš schopný přelouskat, negramote.
-
V čem je americká vlajka nadupanější než vlajka ČR? *4*
-
A to soudis z nejakych filmu, nebos tam byl? :) Jako ja ti to nevyvracim, ale nevim proc zrovna tady se tohle kritizuje, kdyz treba vyparadeny Eziovy oblecky, v nich vypadal jak slecna, co de do tanecnich, taky nebyly moc nenapadny na zabijaka :)
-
Radši si přečti ten dlouhej článek dole a nechytrač tady... *16*