Přejít na výpis diskuzí
Co přinese PC verze Ghost Recon: Future Soldier
3.4.2012 | levis
31 příspěvků
-
to sice může být.. ale nechápu proč to není FPS tak i TPS, prostě přepínaní mezi pohledem uživatelem by bylo nejidealnější.. Rainbow Six: Vegas to zase zajimavě kombinovalo a hralo se to dobře s tim..
-
GRAW 1 a 2 jsou na konzolých také TPS a jsou mnohem lepší než jejich FPS verze na PC.
-
Ghost Recon na PC jako third person? Dekuji nechci. *6*
-
Nekdo ma 720p a directx9 a 46 palcovou televizi a nekdo 1080p a directx10 a 19 palcovej cucflek na stole za stejny penize. Oboje má svoje + a - *5*
Btw kdy jsi naposled pouzil team chat k necemu jinymu nez nadavani, kriceni cheater a vyhlasovani osobni vendety? -
Ten screen v článku doufám že je to z konzole ty textury děs.
-
Nevím, jestli se těšit až přespříliš. Podle videí a možností, co jsem četl, to vypadá na konečn dobrou hru jak pro konzole, tak pro pc, kde není přepálená náročnost na hru. Navíc to i vypadá, že u toho bude muset člověk používat mozek:)
-
720p, directx9 a jak tak ctu tak absence chatu pro team lol *15* have fun
jinak abych to rozjel tak jak oty na xboxu tak mi staci 5 let starej notebook (C2D 2,5 hz, 3 GB RAM, 9800 gt) a to stal tehdy min nez xbox *2* *2* -
Pentium D se ale dnes casto uziva i pro Dual-Core radu procesoru. Takze pokud napisi Pentium D, velmi pravdepodobne tim nemysli tu uz prakticky sedm let starou radu procesoru, ale spis procesory rady Dual-Core. Takze za smysluplne bych ty pozadavky nepovazoval.
-
Když čtu ty doporučené sestavy, ještě že mám ten Xbox už :) Postel, plazma, pohodička ....
-
Ja bych vedel, co neprinese
-
Konečně smysluplné HW požadavky! Sice možná GTX 460 ve FUllHD taky nebude stačit na max. detaily, ale tomuhle se dá alespoň trochu věřit narozdíl od doporučených nároků typu GTX 260 u mnoha her apod.