Přejít na výpis diskuzí
Co přinese sběratelská edice Aliens: Colonial Marines?
9.1.2012 | levis
47 příspěvků
-
Dobrá edice.
-
Mam rád zběratelské edice atd ale nemam moc rád když to dává ostatním hráčům výhodu do MP.
-
nemam prachy na takove pichoviny
-
-
Já bych to řekl asi nějak tak. Mladiství člověk od 15 do 18 či 19 let, než zakončí zdárně maturitu a vydají se do světa mají dostatek času na hraní her, tak i na hrátky mezi sebou. To jest myšleno jako dívky si hrají s chlapci a obráceně, tedy pohyb i aktivitu mají. Většinu věcí jim kupují rodiče i platí, jako je ošacení, elektronika, školné + výdaje a atd. někdy i hry to podle kapesného. Od 19 let a výše začíná vysoká škola či práce. Zde si většina lidí chodící na VŠ obstarává kapesné pomocí brigády a pracující je jasné. A teď to nejdůležitější většina mladistvých do 19 let mají nějaké ty brigády či jim většinou stačí peníze od rodičů, tak na hry mají či si je získají jinak, to je otázka jiná. My VŠ vetšinou řešíme dilem co si koupíme a na jaké párty zajdeme či že musíme vyvést naší drahou polovičku do společnosti *2* Pracující (mám možnost vidět u svých přátel) to mají nejdříve lehčí a jsou velkou silou, která nakupuje hry a mám dostatek financí i na dražší život ( to je pohled jednotlivce. Mě 2x týdně nechat 600 kč v hospodě atd. je pro mě neúnosné )Poté, než jim plány zhatí placení nájmu, jídla, elektriky, vody, plynu atd. A poté jak u VŠ a u pracujících nastává zlom. Co si budu moci a za kolik pořídit. Můžu si dovolit vyhodit 3tisíce za hry ? Tak zjistíme, že hry tolik nehrajeme ani nemůžeme a zjistíme že venku je pěkně a procházka s drahou polovičkou je krásná věc a ona je i spokojená, večeře je lepší než hra, tedy hlavně ta část večerní *1* *1* Tak se s velkých pařmenů stávají lidé *2* *2* Já stále hraji a budu hrát. Namísto piva si střádám a chodím, již je na vybrané akce a stejně žiji, tak raziel87 nebo asdf jste mimo nebo máte jiný problém.....
-
-
2 werdes....neprožívej to tolik, taky sem pátym rokem na vejšce (ted už mám individuál) a do toho makám a nikomu to necpu. Ale stejně mi je milejší to,co si ve svý podstatě napsal,než vrážet prachy do třeba konkretně týhle sběratelský krabice.......a stejně mi to trollování vyšlo, kdyby se vás to některých nedotklo, tak se vůbec nevyjadřujete *5*
-
True story bro... Ja to mam z pohledu toho pracujiciho ;]
-
ámen *4*
PS:psal jsem také v podobném duchu komentář ale nedopsal jsem ho vypl jsem prohlížeč
no-flame.. a šel volat mladé... ikdyž jsi to vystihl jinak než jsem chtěl já ..je to naprosto uspokojivá odpověď *15*
-
-
a na chlast mas? :)
-
-
je to píčovina, tak proč za to utrácet :) za kalbu prachy klidně dám,z tý mám aspon vzpomínky,ale z umělohmotnýho robůtka a 4h FPS budu mít asi tolik užitku jako z tý kalby....oboje je "sranda" na pár hodin. S tim, že mít krabici na poličce s hrou......za to bych se docela styděl,už mi neni 14 abych si "vylepšoval" byt něčim, co je pro malý děti a zastydlý,co se včas neodprostily od kompu....
-
-
kok*t...
-
-
jo vyšlo to na výbornouu :-D zastydlý lulánci s beděrama a bez holek davaji "unlike".....víc sběratelskejch edicí všem!!!
-
-
raziel87: Hlavně že chlastat je o moc lepší než hrát... Děkujeme ti mnohokrát za tvůj výlev a teď nás prosím opusť.
-
v anonymných diskusiách a na internete všeobecne platí, že "najviac zastydlí lulánci s beděrma bez holek" sú tí čo iných nazývajú "zastydlými luláncami s beděrama bez holek" .)
-
ale vyšlo Lawliete :) z jednoho prostýho důvodu, protože potrefená husa se vždycky ozve ;) a proč sem teda vlastně vůbec lezu,když nejsem v komunitě pc/konzolovejch hráčů? protože sem v ní byl několik let a byl sem právě takovej debílek jako spoustu jinejch náctiletejch a kupoval sem si Levely,Score,Gamestary,Excalibury...a fáral sem hry :) že to byla ztráta času sem si nějak uvědomovat nechtěl....a ted se tady nad tim zpětně pozastavuju,nad tim, že sem byl taky kokot....tak tady dělám aspon toho diskuzního trolla a vychází to na výbornou :-D debilu jak sem byl já je koukám stále mnoho
-
mm moc ti to nevyšlo nejsem zastydlej..nemam beďary mám holku a dal jsem ti unlike...
-
-
-
-
u nas sevidelava na automachteh
-
-
-
Figurka není pouze "kráčející robot", ale zjevně taky vetřelec, který se po něm plazí, což by bylo naprosto boží.
-
Hoši konkretně vy starší. Tolerujou vám manželky takové věci?
-
-
Nejenomže toleruje, ale dokonce má žena to nejspíš i tiše podporuje. Jakožto pro člověka co dělá s textilem jsou pro ní některé figurky zajímavým 3d zobrazením střihů.
-
Nie som zberatel tykychto edicii ale keby som ju chcel nevidim dovod preco by mi to manzelka netorelovala. Ona ma svoje zaluby ktore akceptujem aj ked ich nechapem a ja mam zase svoje. Pravdaze musi to mat nejake hranice.
-
Ti starší raději koupí balík plínek..
-
Proč by ne, manželku nemám ale kdyby netolerovala moje záliby a po mě by chtěla abych přijal ty její tak to asi nebude dobrej životní partner...
-
-
je ti 10 let kdyz pises takove hovadiny?
-
-
Je ti 5, že si tu hraješ na *uráka ?
-
-
Jinak tu sošku bych chtěl, parádní kousek... škoda že uvnitř toho mecha není Ripleyová...
-
-
-
Vypadá pěkně, zvlášť ta soška.