Přejít na výpis diskuzí
Co přinese velký update 1.2 do Star Wars: Old Republic
5.3.2012 | levis
140 příspěvků
-
http://bonusweb.idnes.cz/boj-world-of-warcraft-o-hrace-je-zoufaly-osmdesata-uroven-je-na-pozadani-1n3-/Magazin.aspx?c=A120307_185645_bw-novinky_anb a tak konci wow a zacina konecne SW
-
-
njn tose dalo cekat uz nemuzou nabidnout nic noveho tak max Pandu asi se koukali na kunfu pandu 2 *4*
-
-
Tak hlavne ze pridaj to guild banku. Takova fantasticka novinka zcela zmeni fungovani kazde guildy. Prekvapuje me, ze i v jinych hrach nemaji guild banky.
-
-
Realita je taková, že já si vždy ve WoWu vystačil sám a z guild banky sem vpodstatě nic nebral ani nedával (mimo itemů, které se na aukci nedali výhodně zpeněžit). Cenné věci sem vždy raději rozprodal, samozřejmě že sem hodil na gchat zda se někomu zrovna to či ono nehodí, když ne, do aukce s tím. Tenhleten gbank komunistickej systém je stejnak k ničemu, v 99% to končilo tak, že někdo potřeboval jen prachy na nějakej item co byl na AH, tak je dostal přímo (např ode mě) a bylo...
PS: To mi přijde jako ten nejmenší problém v SWTOR, že neni guild banka...
-
-
Tak vidím, že se názory na hru za nějakou dobu celkem dost změnily.
Asi by to chtělo počkat až vyjde patch 1.2, chvilku si zahrát a pak napsat nějaký reakční článek. Pán Smutný, ujmete se toho?
Jinak musím říct, že Legacy systém je dobrý nápad od Bioware. Využívá totiž toho jak je hra koncipována - jako singleplayer dobrodružství. A tento systém by mohl pomoci některé lidi přesvědčit, ať hrají víc altů. -
-
Sry ale Legacy je presne to co by tam byt nemelo. Tedy pokud by zrusili mesicni poplatky za singleplayer tak at si to tam daj nemam namitek. Takto je to jen dalsi hrebicek do rakve s napisem mmo
-
Ale nezměnily, napliváno bylo u článků ohledně swtoru vždycky. *3* Venku je hezky, začíná jaro, a tak se nálada spousty lidí mění ve smyslu: "Žij a nech žít."
-
-
Napliváno?
V této diskuzi je naprostá většina komentářů podaná slušně a pouze popisuje svůj názor na hru.
I když se tyto názory neslučují s tvým, tak bych je neoznačoval za "napliváno". -
-
A bohužel najdeš pod těmito komentáři právě obránce SWTOR, kteří načínají plivat na ostatní lidi, kteří napsali něco, co není pěkné.
-
-
Ehm hrac ktery prestane hrat protoze je venku slunicko za moc nestoji:-D
-
-
Mas pravdu byt zavrety furt to je vyhra.
-
-
-
Myslim ze presne o to BioWare jde.. Aby si lidi zaplatili dalsi mesic
-
-
Ale samozřejmě.
A jak vidíš, tak za tímto účelem zvládli využít specifik své hry.
-
-
-
No tak jsem si to tady pročetl je úsměvné jaké úsilí vyvíjejí někteří jedinci , aby v diskuzi k článku o updatu SW rozjeli debatu na téma proč je Wow lepši než SW a naopak. Jste fakt komici.
Jediné k čemu bych se asi vyjádřil je , že kdosi tady zmiňoval , že je rád , že do hry nešel (což je jeho věc) z důvodu toho , že na fórech a to i zahraničních lidi psali , že se hrou končej. To si jako vážně někdo myslí , že je to irelevantní měřítko úspěšnosti pokud ano je naivní.Když je člověk nasranej tak to vykřičí do celého světa , ale pokud je hráč spokojeny nemá většinou důvod to dávat nějak extra na odiv tudíž tenhle postoj je poněkud mimo. -
-
Je to relevantni.
Kdyz nekdo napise ze konci protoze expeni je nudny, engine nemusi jet uplne plynule, ovladani ma odezvu atd. tak do toho nepujdu, jsem pvp hrac, mam rad expeni a plynuly hrani.
Kdyz napise ze hra je ok, ale endgame pve content je nudnej tak je mi to jedno protoze jsem pvp hrac atd. -
-
Informace z druhé ruky nikdy nebudou mít stejnou váhu jako osobní zkušenost, ne? *5*
-
-
Nebudou, ale zkusenost me v tomhle pripade stala litr. Takze priste budu opatrnejsi.
-
Ne.
Ale přesto všichni vývojáři touží po vysokém metascore, po kladných recenzích a kladných reakcích na komunitních stránkách. Čímpak to bude? -
-
No, asi tím, aby nebyly slyšet jen hlasy haterů...
-
-
-
-
-
No já měl spíš namysli addony, které ti ukážou jakou má kdo v partě dmg, addony které ti ukážou jaký máš vlastně miss rate apod. Nemluvím o něčem, co by ve hře něco dělalo za mě.....
-
-
Kdyz nemas combatlo,g tezko muzes mit adony na mereni dps . Nicmene combatlog se chysta do nejakoveho patche jestli to bude 1.2 netusim
-
-
to. praseek - vystihl jsi to naprosto perfektne, lepe to ani napsat nejde, jenomze to co jsi zde napsal, vetsina tech WoW ignorantu nedokaze pochopit a neustale budou na vsech ostatnich forech spamovat jak nejen SW stoji za ... schvlane si zajdi na wowfan a podobne stranky a procti si par "diskuzi" jestli se to da vubec nazvat diskuze.
Kriklouni z WoW neumeji, lepe receno nechteji pochopit, ze ta jejich hra uz je jen svym stinem kdys slavneho jmena Warcraft, hra se pomalu a jiste potapi jako slavny Titanic jenze roli ledovce jsou zde urvane deti na WoW forech a samo Blizzard u kormidla, ktery na ty narky slysi. Ty jejich milionove acc kteryma se neustale ohaneji zacinaji mit trhliny odliv je patricny hra je delana pro deti 5+ viz LFR atd mohl bych pokracovat. ALe stejne by to nemelo smysl.
Jak nekdo napsal nejhorsi je srazka s volem a to je na "diskuzich"obzvlaste okolo komunity WoW videt dnes a denne. -
-
Kirre, ty stále nedokážeš akceptovat, že většina věcí (od čtyř lidí, co na WoWfanu křičí) jsou hráči s bohatou MMORPG historií a zkušenostmi. Opravdu si myslíš, že máme za cíl znemožnit hru jak se dá? Do hry jsem narval peníze a očekávám od ní, že mi bude servírováno to, za co si platím. Každý z nás musel dát tisíc korun za hru a většina z nás si také platila hru měsíčně.
Než něco zase inteligentního napíšeš počkej si na další čísla od akcionářů, jak se SWTOR daří. Protože jsem si jistý, že jak měl raketový start bude mít raketový dopad. A dopad to bude hodně tvrdý pokud budou vývojáři místo oprav bugů přidávat nové textury postavám. -
No, já si tedy nemyslím, že wow jde ke dnu. Myslíš, že lidi co tam jsou nějakých 5 let to zahodí? To asi ne. A s takovou fanouškovskou základnou? Hm, nevím nevím.
Trollové nemusí být hráči ničeho a všeho. To není o hře, to je o člověku. Někoho baví si o hrách pokecat, někoho baví lidi vytáčet a štvát proti sobě a vytvářet hádky a konflikty. To pak občas docela bere chuť se o něčem bavit na nějakém větším, nespecializovaném fóru -
-
No dovolil bych si nesouhlasit ja hral do nedavna take WoW, hral jsem cca 4 roky a ver ,ze ubytek hracu byl alespon na nasem serveru patrny obzvlaste hracu s mozkem, kteri byli schopni raidovat hc, staci kouknout na guildy na serveru kdys, kdyz se rozpadla solidni guilda vznikly 2 nove a bylo si z ceho vybirat a dnes ? Bida a jeste jednou bida guildy je cim dale mene a nove jaksi neprichazeji, GuM lepsich guild, neustale nadavaji ze nejsou lidi.
No a to jde ruku v ruce s narocnosti WoW proto Blizz rozdava fialky na potkani vsem, aby jeste prilakal vice hracu (5+) a ono to nekde mozna i funguje ,kazdopadne ze timto zabiji celou hru, jiz nejak neresi a ver ze spousta lidi to zcela jiste znechuti a taktez WoW neprida ani strasne nudny stereotyp proste jiz nejde nic moc vymyslet tak se neustale oprasuje neco co tady jiz bylo a tak bych mohl pokracovat . Kdyz jsem s WoW zacinal bylo to podstatne jina hra a lidi se kteryma jsem zacinal jiz dnes ve hre nepotas.
A zadruhe rec cisel je jasna drive skoro 12 mega activnich acc dnes neco malo pres 9 mega a pocet klesa.
-
-
Kde prosim beres jistotu, ze jde o WoW kriklouny? Ja WoW v zivote nehral a hrat nehodlam. Na to, aby clovek videl marginalni chyby ve SWTOR nemusel ani jinou MMO hrat. Ale pokud hral, tim vic tech chyb vidi.
-
-
Vzdyt si poradne precti co se zde pise, stejne nicky, stejne komentare jako na wowforech, vzdyt je to porad dokola totez, je jich totiz hodne, tak jsou rozlezli na vsechna fora ostatnich her.
Jiste SWTOR ma chyby a spousta veci sem i osobne take nelibi, ale proto nebudu vsude kam vlezu tuhle hru jen spinit,navic to byly chyby, ktere mi jeste v nicim nezabranily pokracovat v hrani, jak napsal kolega praseek, hra je z prostredi SW ktery se mi zamlouva mnohem vice nez ohrani trpaslici, nebo nedej boze pandy :-)))
Ale chapu, ze kazdemu se nemusi libit SW svet
-
-
-
Reaguju jenom na zmínku o RIFTu, hraju ho už skoro rok a pořád mne baví. Jak vidno, jsou i tací.
-
-
Ok. To je dobře. Aspoň je vidět, že i hry o kterých se už moc nemluví (po tom co to vyšlo) mají svou aktivní komunitu a žijí dál. Ono je možná lépe, že se o nich tolik nemluví - aspoň to nepřikrmuje trolly*4*
-
-
Tak je zrovna maintenance, tak my, Biodroni bez života (co hltají vše od BW a EA stejně jako zombíci lidské mozky), máme čas hádat se s vámi, osvícenými znalci her, zkušenými statistiky a prognostiky (snad i proroky), kteří už máte jasno v tom, jak která hra dopadne a dle vašeho názoru se bude řídit celosvětová herní komunita a pobrečet si s našimi soukmenovci, jak ten náš titanic už čtvrt roku nabírá vodu, ale pořád se nemůže potopit a osvobodit nás pro jiné, zcela jistě ty srávné hry... *6*
Toliko k té svaté válce na fórech pod každým článkem.
Tak předně SWTOR si neklade za cíl krást hráče jiným MMO, zdaleka ne v takové míře, jako ty některé jiné (byť je to boj s větrnými mlýny - koho několik let něco baví, velmi těžko to opustí). Nemyslím si, že někdo, kdo je natěšenej na GW2 a podobné hry by na ně zapomněl a šel hrát SW. Nicméně SWTOR konkuruje něčím úplně jiným - přitáhl a ještě přitáhne k hraní hodně fanoušků celého fenoménu Star Wars (mnohdy nedotčených jinými MMO či hrami vůbec). A to je taky ten důvod, proč to hraju já. Mám své oblíbené sci-fi, fantasy či nějaké zástupce jiných žánrů. Aby mě hra chytla, tak musí mít kvalitní a propracovaný svět a dobrý příběh, nebo zaujmout něčím jiným. Proto jsem hrál LotRO, proto teď hraji SWTOR. A ať si vyjde co si vyjde, stejně to hrát nebudu. Je to pro mě nezajímavé, nemastné, neslané stejně tak jako svět WOW, který baví miliony hráčů, stejně jako RIFT (hraje to vůbec někdo?) nebo ty vaši jiní králové her.
No a že hra vyšla nedoladěná? Za celou dobu se mi nestalo, že bych narazil na bug, který by mi znemožnil další hraní. Fajn, občas jsem musel resetovat quest, občas se mi resetoval boss po půlce souboje, ale nic, co by mi zabránilo jít v příběhu dál a dál. Jasně, za ty prachy co jsem jim dal bych čekal, že hra bude dodělaná - ale mezi námi, ukažte mi MMO které UŽ JE DODĚLANÉ. Pořád se patchuje, updatuje, mění herní mechanismy. Vadí vám to? Mně ne, aspoň ta hra není zkostnatělá a vyvíjí se. Teď přijde další patch s množstvím oprav a množstvím nových věcí. Já se těším, bude to zase o něco větší sranda.
Chápu, že některým ta hra leze krkem, že ten svět nesnáší a nemůžou ho vystát. Já jsem taky alergickej na Harryho Pottera a asijské manga, ale to ještě neznamená, že budu flamovat na fórech o tomhle a všem těm fanouškům tvrdit, že ten jejich fenomén (který baví miliony lidí na světě) je na umření a není progresivní a je to na nic. Ono jaksi, fanoušci to vidí jinak a ty vámi vyzdvihované vady pro ně nejsou tak zásadní, aby si to neužili...
Zkrátka - můžete o tom diskutovat, můžete o tom vést spory, můžete s tím i nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat *3* -
-
Tak to absolutně nesouhlas, já třeba Star Wars moc v lásce nemám ale hra mě baví (zatim), ale vzhledem k tomu že miluju PvP, tak v tomhle ohledu TOR nesahá WoWu ani po kotníky (dnes), a to raději nezmiňuju TBC, nejlepší WoW PvP doba. A přitom ToR měl náběh mít skvělý PvP, nemá, zdaleka ne... bohužel...
To že svět WoWu je naprosto nelogickej a stupidní, to je svět SW v podstatě také, ale třeba svět WoWu mi byl mnohem sympatičtější.
Co vidim jako velký plus jsou dabovaný questy a celkem i zábavný, co to ale sráží do kolen jsou odpovědi, kdy člověk nevidí přímo odpověď, ale pouze nic neříkají volbu a to se pak sakra divý co jeho hrdina vybleje, a pak následuje esc v nejlepším případě, abandon v horším a dokončení questy tak jak sem to nechtěl v nejhorším... Mimochodem k čemu je mi že se můžu rozhodnout v 90% případů ze dvou odpovědí, kde je sakra nějaká třetí, např. Můžu ho sejmou / Můžu ho pustit, ale já ho chci nechat zavřít...
Tahle hra bohužel nepřináší vůbec nic novýho (důležitýho pro MMO), a naopak osvědčené mechanismy pro jistotu ignoruje... Smutné na tom je, že v konečném důsledku se hra pravděpodobně sama pohřbila... -
-
No vidíš. A mě zase pvp nikdy nebavilo, ale tady v SW mě baví.
Ty questy jsou skvěle nadabované, popravdě tohle je standard kterého by se měli vývojáři držet. Rozhodně lepší než stránkový textový úvod k textu. S těmi odpověďmi máš bohužel trochu pravdu, někdy jsem taky viděl další, třetí možnost, která tam bohužel nebyla. Slabou útěchou může být, že to tak většinou bylo nějak ospravedlněno. Ale rozhodně je to zajímavější, než mít quest - zabij 20 mobů a na konci bosse - přijď si pro odměnu, ne? *4* -
-
Ale jako to samozřejmě jo, to se mi právě moc líbí, že tam jsou questy řešený takhle a občas je dabing uplně skvělej, a člověk se i zasměje...
-
pardon - textový úvod k questu *4*
-
-
-
mno pochybuji ze akcionari nebo komu tecou ty penize ze SWTORu nechteji krast hrace jinde...jejich jediny zajem je vytriskat co nejvice penez a to znamena co nejvice predplatitelu a uplne nejradsi by meli vsechny hrace onlinovek u sebe = vice zisku...to je proste byznys ;) to nema s hrou nic spolecneho.. jinak hra je to dobra, sam ji hraju
-
-
No to sice jo, ale i akcionářům musí být jasné, že skalní fanoušky těžko přetáhnou. Ale když se zaměříš na dosud neoslovené hráče, tak máš pořád dost široké možnosti, ne?
-
-
Tohle je ten zakladni predpoklad, zajimat se o svet SW. V tomto pripade ta hra nejspis funguje a muze mit spokojene hrace. Ale priznam se, ze ja jsem od SWTORU ocekaval i to, ze me do toho sveta vtahne, seznami me s nim, a ze me tam nejen udrzi, ale donuti me i treba precist souvisejici knihy apod. Tohle se treba totiz povedlo Lotru, nejdriv mi vsichni ti trpaslici apod. pripadali trochu ... no detinsti, ale po case me ten svet zacal zajimat precetl jsem kvuli tomu i knihy... ve SWTORU to nejak nezafungovalo. Rozhodne to ale nemusi byt vinou te hry, dokonce ani SW vymyslenyho sveta, nejspis jde o ciste osobni preference. Mne treba chybela situace: hodim na zada batoh a jdu prozkoumavat svet, a to jsem v uvodu netusil jak bude obrovsky :) , fakt jsem po trech mesicich vlez do Morie :), tady jsem za mesic pohodovyho hrani mel hotovy vse vcetne dvou HC operaci, bylo to bezva, ale kde je neco dal ? Neni... takze se keca s guildou *1* a ceka na fleetu nez se sejdeme na jeden z tech dvou raidu ...
Verim, ze clovek znaly SW sveta si to skvele uziva, ale zrovna tak myslim, ze treba EVE, Lotro, ale i Rift si uzije i clovek co ho ty pohadky okolo az tak netankuji (a uprimne nechapu ten maly zajem o tyhle vcelku dobre udelane onlinovky). Zatimco treba EVE a semtam i Lotro po tech letech obcas zaplatim, SWTOR me uz moc nelaka...
Ale nepral bych ty hre zadnou obecnou hysterii, jak je to spatny, a ze to nikdo nehraje. Mohlo by ji to dost (a nefer) uskodit, preci jen Bioware jsou jednim z mala studii, ktery dokaze delat hry co me jeste porad bavi.. ( i kdyz teda ten DA2 ...*2*) -
-
No, popravdě v Lotru už taky nebylo moc dělat. Farmit armor set, který za pár měsíců znehodnotili posunutím o 10 lvl nebyl zrovna nejtaktičtější tah *1* Ale hra je to rozhodně povedená a propracovaná, autoři se nebojí jít i za hranice knih a to je dobře *4*
Bioware dělá velmi dobré hry, jen se stal terčem haterů. Stejně jako před nějakými deseti lety byly hry od EA obecně dobře přijímané a dneska jsou to mrchy co všecko kazí Originem, stejně jako pár let na to se uznávaly hry od UbiSoftu a dneska to jsou kaziči dobrých sérií...a bůhví, co ještě...
No, být fanouškem něčeho je dnes těžké, když se někde projevíte, hned se proti vám objeví spousta "Farizejů a znalců písma" a hledají, jak váš názor (a vás i s ním) roztrhat, spálit, zadupat a zapřít.
-
-
No ja bych kontroval, ukaz mi MMO, ktere v dobe vydani nema takove zakladni veci, jako guild banku. Ukaz mi jedinou MMO hru co posledni dobou vysla, kde se neda posunout ci zmenit velikost okna a kde muzes mit otevrene maximalne dve.
My, kritici, take mame radi Star Wars a o to vic nas mrzi, jaky ohromny potencial hra mela a to, jak totalne ji EA/Bioware zabili.
To, ze te SWTOR stale bavi je dobre a preju ti to. Ale za sebe rikam, ze to nechapu. Ale holt jsou asi lide, co je bavi delat porad dokola to same, hlavne kdyz je to ve Star Wars. Ja mam Star Wars taky rad, ale tu puvodni trilogii. KOTOR jsem bral jen jako odbocku. Navic ve SWTOR, kdyz muj smuggler dostane blaster, co vypada jak kolt sestiranak s divokeho zapadu a muj vanguard pusku co vypada jak MG42, tak mne to tu iluzi Star Wars totalne zabije.
A uprimne tvoje logika je typicka logika fanboye. Ja zadny bug nemel, tudiz tam zadny neni. Mozna bys mluvil jinak, kdyby ti v questlogu viselo 5, ale i klidne 15 questu, co nemuzes zrusit ani se jich jinak zbavit, nebo kdybys mel cely pribeh na jedne planete bugly na zacatku a nemohl jsi ho tudiz udelat. A opet, prijde patch, plny veci, co normalni MMO maji jiz od zacatku, ale fanboi si dal bude mlit svou, ze to je dukaz toho, ze se hra vyviji.
P.S.
Llide na hornich palubach Titanicu take dlouho netusili, ze lod uz jde ke dnu :-) Ja osobne tipuju SWTOR bude f2p do roka a pul, ne-li drive. -
-
No, tak ale v tomhle patchi to přece opravují, ne? :) Ta hra ten potenciál pořád má a využije ho.
Mě bavila jak původní trilogie, tak ty nové, bavilo mě Jedi Knight, bavil mě KOTOR (a jak!), bavil mě KOTOR 2, bavil mě Battlefront. Baví mě Star Wars.
A teď jen tak pro tvou informaci - zbraně v SW jsou založené na skutečných druhoválečných a poválečných zbraních - třeba se podívej na pušku, kterou nosí Stormtroopeři a na britský Sterling L2 A3 *3* Promiň, jestli jsem ti právě zabil iluzi z původní trilogie.
A naopak - já bugů měl kupu. Ještě teď mám v questlogu několik questů, který nejdou zrušit nebo dokončit. Kolikrát jsem se zasek v nějaké textuře a musel dát /unstuck, nebo tak. Já jsem nikdy netvrdil, že jsem neměl žádný bug a že nejsou. Jsou! Fajn, ale je mi jasný, že to není jen můj problém a časem se vyřeší. Já totiž na rozdíl od tebe pořád tomu potenciálu věřím a vím, že Bioware má motivaci tu hru zlepšovat a odstraňovat tyhle (a jiné) bugy.
P.S.: No jo, celých pár minut to nevěděli no... Uvidíme, jak to bude. Každopádně F2P není rozhodně nic špatného - viz. Lotro. Teď se mu daří, jako snad nikdy -
V RIFTU na počátku nabyla snad guild banka :) a jinak F2p mi nepřijde jako degradace hry :D Hra naopak nutí k nějaké kvalitě, aby do toho člověk dal peníze :)
-
-
Proc nemas rad anime? (to neni pokus o flame, jen mne vzdy zajimaji duvody - hlavne mi nerikej ze proto ze je to kreslene :D )
-
-
No, tak trochu ti to řeknu a trochu ne *1* Naopak hodně se mi líbí kreslené filmy a seriály, ale spíše toho našeho euroamerického stylu. Nelíbí se mi ten styl, jakým je to provedený, jaké proporce tam mají postavy (OBŘÍ oči, miniaturní nos, většinou šílené účesy, oblečení věčně rozevláté a tak). Ale nic proti tomu, podle toho, co znám z vyprávění mají některé kousky zajímavé příběhy). A třeba když už jsme u těch Star Wars - úplně stejně se mi nelíbí ten styl, jakým byly udělaný původní Clone Wars (ty z roku 2003) na CN
-
-
Ale Clone Wars je na rovnaký grafický štýl ako SWTOR... to ti nevadí?
-
-
Záměrně jsem psal STARÉ Clone Wars z roku 2003. Najdi si to *3*
-
-
aha sorry, už som si to našiel :) ale mne prídu hrozné obidve...
-
-
-
tak anime je o pribehu, proto sou lidi schopni akceptovat animaci, ktera nekdy ani animace neni a je to spis sekvence obrazku. nicmene ty pribehy sou prave to oc tu bezi
-
-
Ale je to skoda ne ? Predstav si kdyby anime byly nejen vyborny pribehy (s cimz souhlasim), ale i skvela, originalni kresba....*4*
-
-
I taková se najde. Třeba Miyazaki (toho by měl znát každý, kdo se trochu zajímá o filmy) měl vždy velmi plynulou, originální a živou animaci.
-
-
-
-
-
Lépe bych to neřekl, dávám +.
-
-
Zdravím vás,
Osobně hraju SWToR také už nějákou dobu. Porovnání mezi WoW a ToRem popravdě asi není na místě. Rozhodně se nedá porovnávat ToR s WoW v dnešní době. Vetšina z vás zde na ToR nadává, jak je nedoladěný, zabugovaný a jak je nezvládnutý a jak bezohledně vykradl WoW ( To nevím, jestli je zde napsáno dnes, ale už jsem to četl ). Všichni si myslí, že WoW přišlo z něčím originálním. Omyl. Nepřišlo. WoW jako takové vykradlo Everquest I. a Ultimu Online. Blizzard dokonce tenkrát přetáhl šéfdesignera z Everquestu. Kdyby se toto stalo dnes, byl by oheň na střeše. Aleee to jsem odbočil. Hodně .. =)
ToR má své mouchy a já se popravdě divím, že ji vypustili do světa v tomto stavu, ale pořád je to zábava. Co se týče porovnání příběhů her SWToR a WoW ( Pozor ne Warcraftu ), ToR je o několik tříd výše. Řekněme si upřímně, kdo z vás si ve WoW přečetl kompletní znění questu a né jenom to, co má vlastně udělat. Není to ani 10% hráčů. ToR je v tomhle jinde a je to jeho obrovský plus. Epičnost příběhu je ale v tomhle případě velmi silné slovo. Kdo chce epičnost, může si zahrát sérii ME. ToR je MMORPG s dobře podaným příběhem, což mu podle mě ještě na pár let zaručí úspěch.
A i když jsem hrál WoW i SWToR, mohu s klidným svědomím říci, že expící část ToRu je podstatně zábavnější. *5* . Toť můj názor. Prosím, (ne)házet kamení . -
-
naprosto souhlasim... patch 1.2 vypadá dobře http://www.youtube.com/watch?v=jtnLMcWdARY :)
-
Jen si tak trochu rypnu ohledne toho cteni questu... Ve WoW jste totiz mohli delat zajimavejsi veci nez cist questy, tam na vas cekal cely MMO svet.
Osobne me stve, ze Bioware naridilo zdimat MMO zanr, protim by tahle hra mnohem lepe fungovala jako normalni SP, coz uz nekolikrat predvedli. -
-
jedina vec co mne na wow kdy bavila byly prave questy a zkoumani toho obrovskeho sveta. samozrejme, ze je tam velka spousta vyplnovych questu typu zabij deset kachen, ale hlavni questove linie pro kazdou zonu byly, jsou zajimave. Zacalo to v TBC a skvele provedene to bylo ve WotLK, kde i spousta vedlejsi questu byla zajimavych, ke cata jsem se jeseste nedostal, ale predpokladam, ze pokracovali ve stanovenem trendu.
-
Jáá jsem nenarážel na to, co se dá či nedá ve hře dělat .. *4* .. Narážel jsem na to, jak jsou samotné questy podávány hráči a jak je to zajimavé .. *5*
A ohledně SP. Ono původně to měl být SP, alee ze single-playeru nikdy nevyždímáš tolik peněz, jako z MMO. Tudíž je tento krok logický a čekejme, že se do několika ukáže MMO ze světa Mass Effect ( To jsem si zahrál asi na moc velkýho proroka ) *1* .. -
co to jako je? cekal cely MMO svet ?
-
-
Možnost jít dělat questy na jinej kontinent a nemuset vždy procházet ty samé questy. Když bylo WOW nové tak byla kopa lidí co nasedla na mounta a celé dny procházela místa kde ještě nebyla. Podle mě většina lidí dodnes neviděla každý kout WOW světa což se ti v SWTOR nemůže stát. Nepochopte to špatně, SWTOR jsem si dolevloval, prošel i operace a pak chtěl přejít na PVP. Natěšen naběhl na ILUM do toho legendárního epického PVP místa a dále asi nemusím povídat :D
-
-
-
-
No ale vazne by mne zajimalo, kde jsou lide jako Vrook, Huhi a dalsi, co mne tu pred mesicem za moje nazory na to, jake SWTOR je (a ktere dle dnesnich prispevku sdili vetsina) sproste nadavali do debilu a jinych. Tak kluci, vylezte a pochlubte se.
-
-
Porad plati, ze clovek, co to nehral ma ho*no co kecat do toho, jaka ta hra je. Hlody od takovych lidi by nikdo brat vazne nemel.
-
Jsou ve hře a nemají čas si tu cintat játra. *3*
-
-
Jsou ve hre pri downtimu? *1*
-
-
Ne každej má čas vysedávat 24/7 na fórech. *3* A ne každého baví vést boj s větnými mlýny, je to strašná ztráta energie, navíc bez smysluplného cíle - 90% lidí sem chodí s tím, že svůj názor protlačí za každou cenu a jsou tak hluší vůči jakýmkoliv argumentům. Proto ty diskuze vypadají tak, jak vypadají - každej má svojí pravdu a dokola opakuje ty samý žvásty. Jak to tady tak čtu, mám silnej pocit deja vu, takže předpokládám, že Vrook a podobní na tyhle dokola omílané kecy nemají žaludek.
Takže gratuluji těm, kteří rozpoutávají flame na každé diskuzi - holt patříte mezi "odolné" diskutéry. *3* -
-
Já už to vzdal hned po pátém či šestém kole *1*
-
-
To by mne taky zajimalo
-