Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • njn tose dalo cekat uz nemuzou nabidnout nic noveho tak max Pandu asi se koukali na kunfu pandu 2 *4*
  • http://bonusweb.idnes.cz/boj-world-of-warcraft-o-hrace-je-zoufaly-osmdesata-uroven-je-na-pozadani-1n3-/Magazin.aspx?c=A120307_185645_bw-novinky_anb a tak konci wow a zacina konecne SW
  • Ellendway
    A bohužel najdeš pod těmito komentáři právě obránce SWTOR, kteří načínají plivat na ostatní lidi, kteří napsali něco, co není pěkné.
  • Ellendway
    Kirre, ty stále nedokážeš akceptovat, že většina věcí (od čtyř lidí, co na WoWfanu křičí) jsou hráči s bohatou MMORPG historií a zkušenostmi. Opravdu si myslíš, že máme za cíl znemožnit hru jak se dá? Do hry jsem narval peníze a očekávám od ní, že mi bude servírováno to, za co si platím. Každý z nás musel dát tisíc korun za hru a většina z nás si také platila hru měsíčně.

Než něco zase inteligentního napíšeš počkej si na další čísla od akcionářů, jak se SWTOR daří. Protože jsem si jistý, že jak měl raketový start bude mít raketový dopad. A dopad to bude hodně tvrdý pokud budou vývojáři místo oprav bugů přidávat nové textury postavám.
  • Realita je taková, že já si vždy ve WoWu vystačil sám a z guild banky sem vpodstatě nic nebral ani nedával (mimo itemů, které se na aukci nedali výhodně zpeněžit). Cenné věci sem vždy raději rozprodal, samozřejmě že sem hodil na gchat zda se někomu zrovna to či ono nehodí, když ne, do aukce s tím. Tenhleten gbank komunistickej systém je stejnak k ničemu, v 99% to končilo tak, že někdo potřeboval jen prachy na nějakej item co byl na AH, tak je dostal přímo (např ode mě) a bylo...

PS: To mi přijde jako ten nejmenší problém v SWTOR, že neni guild banka...
  • Tak hlavne ze pridaj to guild banku. Takova fantasticka novinka zcela zmeni fungovani kazde guildy. Prekvapuje me, ze i v jinych hrach nemaji guild banky.
  • praseek
    No, asi tím, aby nebyly slyšet jen hlasy haterů...
  • Nebudou, ale zkusenost me v tomhle pripade stala litr. Takze priste budu opatrnejsi.
  • Mas pravdu byt zavrety furt to je vyhra.
  • sankuri
    Sry ale Legacy je presne to co by tam byt nemelo. Tedy pokud by zrusili mesicni poplatky za singleplayer tak at si to tam daj nemam namitek. Takto je to jen dalsi hrebicek do rakve s napisem mmo
  • Ringwraith
    Napliváno?

V této diskuzi je naprostá většina komentářů podaná slušně a pouze popisuje svůj názor na hru.

I když se tyto názory neslučují s tvým, tak bych je neoznačoval za "napliváno".
  • sankuri
    Ehm hrac ktery prestane hrat protoze je venku slunicko za moc nestoji:-D
  • Cahir
    Ale nezměnily, napliváno bylo u článků ohledně swtoru vždycky. *3* Venku je hezky, začíná jaro, a tak se nálada spousty lidí mění ve smyslu: "Žij a nech žít."
  • Ringwraith
    Ale samozřejmě.

A jak vidíš, tak za tímto účelem zvládli využít specifik své hry.
  • sankuri
    Myslim ze presne o to BioWare jde.. Aby si lidi zaplatili dalsi mesic
  • I taková se najde. Třeba Miyazaki (toho by měl znát každý, kdo se trochu zajímá o filmy) měl vždy velmi plynulou, originální a živou animaci.
  • Ringwraith
    Ne.

Ale přesto všichni vývojáři touží po vysokém metascore, po kladných recenzích a kladných reakcích na komunitních stránkách. Čímpak to bude?
  • Ringwraith
    Tak vidím, že se názory na hru za nějakou dobu celkem dost změnily.

Asi by to chtělo počkat až vyjde patch 1.2, chvilku si zahrát a pak napsat nějaký reakční článek. Pán Smutný, ujmete se toho?

Jinak musím říct, že Legacy systém je dobrý nápad od Bioware. Využívá totiž toho jak je hra koncipována - jako singleplayer dobrodružství. A tento systém by mohl pomoci některé lidi přesvědčit, ať hrají víc altů.
  • praseek
    Informace z druhé ruky nikdy nebudou mít stejnou váhu jako osobní zkušenost, ne? *5*
  • Je to relevantni.
    Kdyz nekdo napise ze konci protoze expeni je nudny, engine nemusi jet uplne plynule, ovladani ma odezvu atd. tak do toho nepujdu, jsem pvp hrac, mam rad expeni a plynuly hrani.

Kdyz napise ze hra je ok, ale endgame pve content je nudnej tak je mi to jedno protoze jsem pvp hrac atd.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit