Přejít na výpis diskuzí
Co přinese velký update 1.2 do Star Wars: Old Republic
5.3.2012 | levis
140 příspěvků
-
jedina vec co mne na wow kdy bavila byly prave questy a zkoumani toho obrovskeho sveta. samozrejme, ze je tam velka spousta vyplnovych questu typu zabij deset kachen, ale hlavni questove linie pro kazdou zonu byly, jsou zajimave. Zacalo to v TBC a skvele provedene to bylo ve WotLK, kde i spousta vedlejsi questu byla zajimavych, ke cata jsem se jeseste nedostal, ale predpokladam, ze pokracovali ve stanovenem trendu.
-
Já už to vzdal hned po pátém či šestém kole *1*
-
Ale jako to samozřejmě jo, to se mi právě moc líbí, že tam jsou questy řešený takhle a občas je dabing uplně skvělej, a člověk se i zasměje...
-
pardon - textový úvod k questu *4*
-
No dovolil bych si nesouhlasit ja hral do nedavna take WoW, hral jsem cca 4 roky a ver ,ze ubytek hracu byl alespon na nasem serveru patrny obzvlaste hracu s mozkem, kteri byli schopni raidovat hc, staci kouknout na guildy na serveru kdys, kdyz se rozpadla solidni guilda vznikly 2 nove a bylo si z ceho vybirat a dnes ? Bida a jeste jednou bida guildy je cim dale mene a nove jaksi neprichazeji, GuM lepsich guild, neustale nadavaji ze nejsou lidi.
No a to jde ruku v ruce s narocnosti WoW proto Blizz rozdava fialky na potkani vsem, aby jeste prilakal vice hracu (5+) a ono to nekde mozna i funguje ,kazdopadne ze timto zabiji celou hru, jiz nejak neresi a ver ze spousta lidi to zcela jiste znechuti a taktez WoW neprida ani strasne nudny stereotyp proste jiz nejde nic moc vymyslet tak se neustale oprasuje neco co tady jiz bylo a tak bych mohl pokracovat . Kdyz jsem s WoW zacinal bylo to podstatne jina hra a lidi se kteryma jsem zacinal jiz dnes ve hre nepotas.
A zadruhe rec cisel je jasna drive skoro 12 mega activnich acc dnes neco malo pres 9 mega a pocet klesa. -
No tak jsem si to tady pročetl je úsměvné jaké úsilí vyvíjejí někteří jedinci , aby v diskuzi k článku o updatu SW rozjeli debatu na téma proč je Wow lepši než SW a naopak. Jste fakt komici.
Jediné k čemu bych se asi vyjádřil je , že kdosi tady zmiňoval , že je rád , že do hry nešel (což je jeho věc) z důvodu toho , že na fórech a to i zahraničních lidi psali , že se hrou končej. To si jako vážně někdo myslí , že je to irelevantní měřítko úspěšnosti pokud ano je naivní.Když je člověk nasranej tak to vykřičí do celého světa , ale pokud je hráč spokojeny nemá většinou důvod to dávat nějak extra na odiv tudíž tenhle postoj je poněkud mimo. -
No, já si tedy nemyslím, že wow jde ke dnu. Myslíš, že lidi co tam jsou nějakých 5 let to zahodí? To asi ne. A s takovou fanouškovskou základnou? Hm, nevím nevím.
Trollové nemusí být hráči ničeho a všeho. To není o hře, to je o člověku. Někoho baví si o hrách pokecat, někoho baví lidi vytáčet a štvát proti sobě a vytvářet hádky a konflikty. To pak občas docela bere chuť se o něčem bavit na nějakém větším, nespecializovaném fóru -
No, popravdě v Lotru už taky nebylo moc dělat. Farmit armor set, který za pár měsíců znehodnotili posunutím o 10 lvl nebyl zrovna nejtaktičtější tah *1* Ale hra je to rozhodně povedená a propracovaná, autoři se nebojí jít i za hranice knih a to je dobře *4*
Bioware dělá velmi dobré hry, jen se stal terčem haterů. Stejně jako před nějakými deseti lety byly hry od EA obecně dobře přijímané a dneska jsou to mrchy co všecko kazí Originem, stejně jako pár let na to se uznávaly hry od UbiSoftu a dneska to jsou kaziči dobrých sérií...a bůhví, co ještě...
No, být fanouškem něčeho je dnes těžké, když se někde projevíte, hned se proti vám objeví spousta "Farizejů a znalců písma" a hledají, jak váš názor (a vás i s ním) roztrhat, spálit, zadupat a zapřít. -
Kdyz nemas combatlo,g tezko muzes mit adony na mereni dps . Nicmene combatlog se chysta do nejakoveho patche jestli to bude 1.2 netusim
-
No já měl spíš namysli addony, které ti ukážou jakou má kdo v partě dmg, addony které ti ukážou jaký máš vlastně miss rate apod. Nemluvím o něčem, co by ve hře něco dělalo za mě.....
-
aha sorry, už som si to našiel :) ale mne prídu hrozné obidve...
-
No vidíš. A mě zase pvp nikdy nebavilo, ale tady v SW mě baví.
Ty questy jsou skvěle nadabované, popravdě tohle je standard kterého by se měli vývojáři držet. Rozhodně lepší než stránkový textový úvod k textu. S těmi odpověďmi máš bohužel trochu pravdu, někdy jsem taky viděl další, třetí možnost, která tam bohužel nebyla. Slabou útěchou může být, že to tak většinou bylo nějak ospravedlněno. Ale rozhodně je to zajímavější, než mít quest - zabij 20 mobů a na konci bosse - přijď si pro odměnu, ne? *4* -
No to sice jo, ale i akcionářům musí být jasné, že skalní fanoušky těžko přetáhnou. Ale když se zaměříš na dosud neoslovené hráče, tak máš pořád dost široké možnosti, ne?
-
Vzdyt si poradne precti co se zde pise, stejne nicky, stejne komentare jako na wowforech, vzdyt je to porad dokola totez, je jich totiz hodne, tak jsou rozlezli na vsechna fora ostatnich her.
Jiste SWTOR ma chyby a spousta veci sem i osobne take nelibi, ale proto nebudu vsude kam vlezu tuhle hru jen spinit,navic to byly chyby, ktere mi jeste v nicim nezabranily pokracovat v hrani, jak napsal kolega praseek, hra je z prostredi SW ktery se mi zamlouva mnohem vice nez ohrani trpaslici, nebo nedej boze pandy :-)))
Ale chapu, ze kazdemu se nemusi libit SW svet -
No, tak ale v tomhle patchi to přece opravují, ne? :) Ta hra ten potenciál pořád má a využije ho.
Mě bavila jak původní trilogie, tak ty nové, bavilo mě Jedi Knight, bavil mě KOTOR (a jak!), bavil mě KOTOR 2, bavil mě Battlefront. Baví mě Star Wars.
A teď jen tak pro tvou informaci - zbraně v SW jsou založené na skutečných druhoválečných a poválečných zbraních - třeba se podívej na pušku, kterou nosí Stormtroopeři a na britský Sterling L2 A3 *3* Promiň, jestli jsem ti právě zabil iluzi z původní trilogie.
A naopak - já bugů měl kupu. Ještě teď mám v questlogu několik questů, který nejdou zrušit nebo dokončit. Kolikrát jsem se zasek v nějaké textuře a musel dát /unstuck, nebo tak. Já jsem nikdy netvrdil, že jsem neměl žádný bug a že nejsou. Jsou! Fajn, ale je mi jasný, že to není jen můj problém a časem se vyřeší. Já totiž na rozdíl od tebe pořád tomu potenciálu věřím a vím, že Bioware má motivaci tu hru zlepšovat a odstraňovat tyhle (a jiné) bugy.
P.S.: No jo, celých pár minut to nevěděli no... Uvidíme, jak to bude. Každopádně F2P není rozhodně nic špatného - viz. Lotro. Teď se mu daří, jako snad nikdy -
Jsou ve hre pri downtimu? *1*
-
Kde prosim beres jistotu, ze jde o WoW kriklouny? Ja WoW v zivote nehral a hrat nehodlam. Na to, aby clovek videl marginalni chyby ve SWTOR nemusel ani jinou MMO hrat. Ale pokud hral, tim vic tech chyb vidi.
-
Záměrně jsem psal STARÉ Clone Wars z roku 2003. Najdi si to *3*
-
to. praseek - vystihl jsi to naprosto perfektne, lepe to ani napsat nejde, jenomze to co jsi zde napsal, vetsina tech WoW ignorantu nedokaze pochopit a neustale budou na vsech ostatnich forech spamovat jak nejen SW stoji za ... schvlane si zajdi na wowfan a podobne stranky a procti si par "diskuzi" jestli se to da vubec nazvat diskuze.
Kriklouni z WoW neumeji, lepe receno nechteji pochopit, ze ta jejich hra uz je jen svym stinem kdys slavneho jmena Warcraft, hra se pomalu a jiste potapi jako slavny Titanic jenze roli ledovce jsou zde urvane deti na WoW forech a samo Blizzard u kormidla, ktery na ty narky slysi. Ty jejich milionove acc kteryma se neustale ohaneji zacinaji mit trhliny odliv je patricny hra je delana pro deti 5+ viz LFR atd mohl bych pokracovat. ALe stejne by to nemelo smysl.
Jak nekdo napsal nejhorsi je srazka s volem a to je na "diskuzich"obzvlaste okolo komunity WoW videt dnes a denne. -
Ale Clone Wars je na rovnaký grafický štýl ako SWTOR... to ti nevadí?