Přejít na výpis diskuzí
Co přinese velký update 1.2 do Star Wars: Old Republic
5.3.2012 | levis
140 příspěvků
-
naprosto souhlasim... patch 1.2 vypadá dobře http://www.youtube.com/watch?v=jtnLMcWdARY :)
-
Jen si tak trochu rypnu ohledne toho cteni questu... Ve WoW jste totiz mohli delat zajimavejsi veci nez cist questy, tam na vas cekal cely MMO svet.
Osobne me stve, ze Bioware naridilo zdimat MMO zanr, protim by tahle hra mnohem lepe fungovala jako normalni SP, coz uz nekolikrat predvedli. -
a víš jaká byla radost to vysólovat? ;)
-
Zdravím vás,
Osobně hraju SWToR také už nějákou dobu. Porovnání mezi WoW a ToRem popravdě asi není na místě. Rozhodně se nedá porovnávat ToR s WoW v dnešní době. Vetšina z vás zde na ToR nadává, jak je nedoladěný, zabugovaný a jak je nezvládnutý a jak bezohledně vykradl WoW ( To nevím, jestli je zde napsáno dnes, ale už jsem to četl ). Všichni si myslí, že WoW přišlo z něčím originálním. Omyl. Nepřišlo. WoW jako takové vykradlo Everquest I. a Ultimu Online. Blizzard dokonce tenkrát přetáhl šéfdesignera z Everquestu. Kdyby se toto stalo dnes, byl by oheň na střeše. Aleee to jsem odbočil. Hodně .. =)
ToR má své mouchy a já se popravdě divím, že ji vypustili do světa v tomto stavu, ale pořád je to zábava. Co se týče porovnání příběhů her SWToR a WoW ( Pozor ne Warcraftu ), ToR je o několik tříd výše. Řekněme si upřímně, kdo z vás si ve WoW přečetl kompletní znění questu a né jenom to, co má vlastně udělat. Není to ani 10% hráčů. ToR je v tomhle jinde a je to jeho obrovský plus. Epičnost příběhu je ale v tomhle případě velmi silné slovo. Kdo chce epičnost, může si zahrát sérii ME. ToR je MMORPG s dobře podaným příběhem, což mu podle mě ještě na pár let zaručí úspěch.
A i když jsem hrál WoW i SWToR, mohu s klidným svědomím říci, že expící část ToRu je podstatně zábavnější. *5* . Toť můj názor. Prosím, (ne)házet kamení . -
To by mne taky zajimalo
-
No ale vazne by mne zajimalo, kde jsou lide jako Vrook, Huhi a dalsi, co mne tu pred mesicem za moje nazory na to, jake SWTOR je (a ktere dle dnesnich prispevku sdili vetsina) sproste nadavali do debilu a jinych. Tak kluci, vylezte a pochlubte se.
-
No já si nejsem jistej, ta hra má furt šanci, ale možná už je pozdě. Plno věcí mělo být hned při vydání a některé neměly být vůbec. Když vezmu že nejde macrovat, což mi přijde jako setsakramentskej fail, abych měl skoro 4 bary prošpikovaný abilitama, k tomu žádnej stealth bar, katastrofální healování (holt bez macros). Naprosto kreténskej TAB, kterej tabuje všechny kolem jen ne toho koho chcete.
A co mě nejvíc zklamalo - systém class, kecy typu macra nebudou protože ToR neni kopie WoWu apd. neberu, kopie WoWu to je, to mi nevadí, ale to že je bez inovací už ano (žádnou zásadní inovaci nemá). Např. k povoláním (to zní hrozně) - vyberu si Imperial Agenta, proč se ala sakra musim rozhodnout mezi sniperem a operativem, proč jednoduše nemám pořádně rozvětvenej skill tree a když vim že budu chtít stealth, tak si prostě vyberu větev která má stealth, prostě aby si člověk udělal postavu podle sebe - př. chci odstřelovat ale chci mít nějakou tu healovací abilitu, proč né, ale kvůli investovaným bodům do healingu, budu ochuzen zase o něco málo skillů pro snipera. Tohle mě zklamalo...
PS: Jinak hra mě ještě zatim pořád baví... Ale spíš mě je trochu líto, že tahle hra měla šanci jako jediná konkurovat WoWu, což by Blizzard pořádně nakoplo a Bioware taky a museli by se setsakra snažit aby si udželi hráče = epic victory pro nás hráče, no fantazie bylo už dost...
Holt Bioware to řádně pokáleli... -
Jasne, zatimco ted treba healer musi jak d e b i l kliknout na spoluhrace, kliknout na tlacitko na heal, kliknout na jineho, klinout na heal, to vubec neni klikfest, ze? Nebo souboje, kde misto jejich vychutnani mackame tlacitka jak magori. Ale nekomu toto evidentne vyhovuje.
-
Díky moc
-
V PvP to snad je vždycky na život a na smrt, to přeci není jen výsadou WoW. A přesně jak píše "kosťa", taktizovat v podstatě v jakékoli onlinovce (WoW, Rift, Aion, Tera, Lotro, PWI a jim podbné) při dělání questů si musel jen tehdy, pokud quest byl určen pro dva a více hráčů a ty si ho zkoušel sám.
-
Úplně mi mluvíš z duše.
-
Po nejakym case stravenym v SW:TOR musim uznat, ze nadseni postupne upada. PvP sem vicemene vzdal, protoze ten FPS drop je vazne silenej, nemluve o Ilumu a jeho rozinstancovani (coz pravdepodobne udelali, aby to pocitace utahli aspon nejak).
Co se pribehu tyka, tak jsou super, troufam si rict, ze v tomhletom je TOR na trhu proste nejlepsi, u vsech MMO, co sem hral me silene stvalo levelovani a takovej ten pocit "Ty vole, kdy uz budu mit max level?" Tady proste ne.
Jakozto pvp hrace na pvp serveru me celkem stve, ze ve svete behem expeni opravdu potkavam uplny minimum lidi z druhy frakce a to v podstate asi 3 lidi na Tatooine a to bylo v prvnim mesici, kdy expili vsichni a pak asi 10 lidi na Alderanu a dalsich 10 lidi na Hothu. Pro cloveka, co byl zvyklej na Stranghleton Vale, Tanaris, Un'Goro Crater a ja nevim, co jeste je to dost slabota posilena tim, ze na serveru, kde jsem je pomer sithu na republiku kolem 5:1, takze to world pvp bylo mistama dost bolest.
PvE operace vazne nejsou nijak tezky, tuhle nedeli sme dali skoro celej Eternity vault na hard mode s tim, ze full columi gear meli jen 2 lidi, zbytek pvp a modifikovatelny veci z expeni, me osobne tohle nevadi, ale blby je, ze operace jsou zatim jen 2...
Kdyz to vsechno sectu, tak me u hry drzi kamosi, guilda, svetelny mece a nadeje, ze patch 1.2 bude neco jako ziva voda. I pres tohle vsechno, ale nemuzu rict, ze by hra byla obrovskej fail, jak lidi pisou, jen to (doufam, ze jen zatim) proste neni tak dobry, jak by mohlo. -
Jestli mu to věříš, tak jsi hodně naivní
-
spatne umistenej preispevek: smazano :P
-
Souhlas, zrovna tyhle addony a macra, ktery udelaji ze hry one click fest jsou jedna z nejvetsich kravin...
-
Hoši to nemyslíte vážně ne ? Uznávam že WoW hodně zjednodušili ve Wotlku, ale ze začátku cataclysmu i ty pitomé HC dungegony byly dost maras. Kolikrát jsme šel i 5 group než sme došli jeden dung protože lidi neuměli taktiky a nebo to prostě neuhealovali atd. Wow se zlepšilo a s každým datadiskem naopak přineslo do hry to co hráči chtěli. Co se získávání PVE Equipu týče tak to je ko.k.o*ina mluvit že to bylo něco těžšího, je to pořád to samé ! A PvP Eq se získává o něco lehčejí ale o to víc pak vyhoříš v arénách. 7 leté děcka nerozumí co přesně talent dělá a kdy a jak používat nějaké macra atd k tomu. Tam prostě musíš mít mozek a vědět kdy co použíješ abys přežil ! Questy jsou mnohem záběvnější teď v cata než na TBC. To byl trest expit na TBC! zabíj milion /milionu a furt dokola zabíjení triliardy nepřátel no a to je jinak strašně zábava řešit jeden quest hodinu než příjdeš na to co máš dělat, od první chvíle tam byl carbonite nebo quest helper protože to byla otravnost největší ! A Mounti s Achievmentama ? 2. největší tahák hry! A když teda tvrdíš že všichni mají všechno beze snahy.. nevím ale chodit na drop mounta 1,7% mi nepříjde beze snahy, a to samé s onixii, phonexiem nebo novým mountem z DS! Nic tam není beze snahy a každý se o všechno bije a bije ! A když máš na sobě opravdu něco co se jen tak nesežene tak si piš, že furt se na tebe dívají, pochvalují a jsi king. Ach vy hateři.... chtěli byste furt jen samou dokonalost a přitom byste sami nedokázali ani ho*no a když už jo, tak byste poslouchali tyhle haterské debilní kecy. *16* *16* *16*
-
SW velka bublina ktera splaskne tak rychle jak se nafoukla :). Se divim ze to jeste neni F2P
-
Ovsem to uvodni video co jsem mel nekde v lese se Satele, tak to bylo epicky a monumentalni... bohuzel taky posledni,zaverecna scena,jak jsem stal na podiu a byl vyznamenanej uz s epicnosti mnoho spolecneho nemela *1*
-
Jeste doporucuju smazat kreditku, protoze Bioware zkasne lidi i kdyz zrusi ucet. Ale mozna to uz opravili.
-
Souhlasim, ja uz s tim take seknul. Dva charaktery na lvl50, jeden na lvl31 a uz mne to proste nebavi. Neskutecne nudne, neskutecne repetitivni, spis to pripomina singleplayer s moznosti coopu. Do toho pripocteme rapidni ubytek hracu na mem serveru (a prosim fanbois, nechte si ty rady, at jdu na jiny server, mam tu uz dva charaktery, ktere pro mne mohou craftovat, tak proc bych lezl jinam). O epickem pribehu si muzeme nechat jen zdat. Ze zacatku se tak muze jevit, ale jak postupne hrajete, tak se pribeh zacina jevit totalne stupidni.