Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cahir
    Jeden nebo dva míče se najdou *5* ...
  • WoW jsem hrál od EU bety, ve WoW jsem nakonec zabil uplně vše, a to včetně DW na HC ve 25 man verzi....... SW:ToR jsem sledoval pozorně od roku 2009, kdy se rozjela ofiko stránka a sem tam se tam objevila nová informace. V průběhu minulého roku, pár měsíců před vydáním ToR jsem se prostě nemohl dočkat, WoW už mě prostě unavilo a říkal jsme si, že ToR bude konečně cesta ven z toho WoW kolotoče.... Hra vyšla, vrhl jsem se do toho a nestačil jsem se divit.... Člověku to prostě nedá, aby hru neporovnával s tím co zažil. Plně jsem si od začátku uvědomoval, že musím být shovívavý, že je ta hra v plenkách..a na druhou stranu jsem si říkalm, že autoři měli možnost čerpat a kopírovat spoustu věcí, která se v žánru MMORPG her za ty roky prostě ujala..... Závěr je takový, že jsem zjistil, že ToR má dobrý "single" player, ale endgame prostě stojí zaprd. Tři obtížnosti endgame operací, které jsou ale v podstatě uplně to samé?????? Za dva týdny po dolevelování postavy mám full rakata equip a to bez toho, že bych se musel extra snažit. PvP je prostě tupost.... Nepřítomnost addonů, combatlogu apod člověka akorát otráví, nemluvě (nyní již tedy implementované) o nepřítomnosti základních věcí, jako je např. zobrazování CD na abilitu apod......... Ta hra je prostě nedodělek, který se svým endgame contentem bohužel příliš nevymyká z šedého průměru mnoha titulů, které vyšli předtím. V současné době mám cancelnutou platbu a namlouvám si, že časem si to třeba cvaknu a zkusím zjistit jestli Biowae došlo, že to podělali a co s tím udělali....... Závěrem kraťounké shrnutí: obrovské očekávání a naděje, následované vystřízlivěním a i přes snahu být optimista je tu konec plný zklamání.
  • dolecm
    vanillu nepamatuješ co?
  • SkillJam
    Pokud někdo máte možnost postrádat jedno Friends Trial, tak bych si hru rád vyzkoušel. Když tak slavomir.jancar@gmail.com Díky moc!
  • kostejnesmrtelny
    Taktizovat při questění ve WoW? Ale no tak.... *5*
  • Ma ale pravdu v tom co wowko melo a co uz nema.
    TOR to nema uz od zacatku.
  • Si děláš srandu ne? Ono totiž Sw ani žádné PvP nemá, a PvE. Tahle hra je jeden velký šmejd, lituju peněz, co jsem do toho vrazil. Tady jde vidět, že jsi buď lhář, nebo blázen protože tohle nemůže napsat normální člověk. Oproti WoW, SW nenabízí žádnou výzvu vlastně i můj tetris na mobilu nabízí větší výzvu než Sw. Expit a jakmile se člověk dostane na max lvl týden hraje a najednou zjistí, že už nemá co dělat. Tuhle hru už brání jen skalní fanoušci, kteří argumentují tím, že si máš vytvořit 3 alta a užít si příběh z jiného pohledu *15* .
  • Sorry - to bylo pro kapitána Obvijóze seshora...
  • A?
  • Když už tu srovnáte WOW se SWTOR, tak se divim, že tu nikdo nezmínil to, jak Wowko postupem času uplně podělali! Hral jsem ho nekolik let a vždy s každym patchem či datadiskem uplně zazdili hratelnost i pvp !!!!! Když jsem začínal, tak to questeni a raidování bylo vzrůšo. Člověk musel taktizovat a přemýšlet, některé questy jsem opakoval 5x než se povedlo, ale ta radost potom. Pvp byli fighty na život a na smrt. Když měl někdo ten nejvyšší pvp set na sobě, tak mu člověk záviděl a zároveň obdivoval, prostě jsi byl king. A tohle všechno je teď v prdeli..... V blizz poslouchali jen ty 5 leté děti, co furt brečí jak je to těžký, jak je pvp nevyvážený a nedá se hrát atd atd a vysledek? Wowko teď hraje i můj 7letej synovec a má nejlepší pvp set. Fujjjj, všechno kouzlo se vytratilo. Všichni maj všechno bez snahy. ....... A proto teď hraju SWToR... Tady to ještě neni dokurvený
  • sankuri
    Guild Banka je jen spicka ledovce, hrej uvidis sam.
  • Ahoj. Povodne som si chcel tu hru zadovazit hned na zaciatku. Som rad ze som to nespravil. Nie len vy tuna, ste s touto hrou nepokojny. Zial pravda je tak, ze velke mnozstvo ludi v zahranici toto presne pise. Tym velkym mnozstvom nemyslim par stoviek ludi. Ako tuna pisete a toho nazaru je bohuzial strasne vela ludi, ta hra mala mat uz vela veci dorobenych. Take veci o ktorych sa uz vseobecne vedelo, ze budu fungovat. Dokonca jeden clovek napisal nasledovne:

Hra na zaciatku super, ale neskorsie je jasne, ze sa jedna o jedlo, ktore jete, ale na vasu smolu este neni dovarene.

Sam som neveril co citam. *3*

Do hry investovali strasne peniaze? Tomu verim. Som ale nazoru, ze kolko do toho dali, nam nikdy nepovadia. Dovod? Akoby sa vam pacilo zistenie ze 75 percent prachov slo do reklamy, licencne prava, odvody pre Lucas Art atd.
  • nerozumet jazyku tveho kmene *8*
  • jj ale pridaj ji v novem patchy nemaj skusenosty v tomto zandru
  • sankuri
    Mno jo vis co? Prodam ti auto za plnou cenu. Ma deravou nadrz takze do nej budes muset neustale tankovat benzin at uz jezdis nebo ne. Jo a motor dodam za rok, kola a volant za dva..
    Ja netvrdim ze ostatni mmo vychazeji bez bugu, to nikdo neceka, ale vsechny vcetne tech co jsi jmenoval obsahovali uz na zacatku takove ZAKLADNI featury jako je guild banka..
  • I like your style, mate!
  • no chapute ale zapominas kazna hra musi nak rust muzes my teda odpovedet proc treba age of conan nebo warhamer nebo lineage 2 a mnoho dalsich taky se mohly poucit a nepoucily proste tak to je a trva jm to tak to negraj SW pockej si rok a treba setito zaliby
  • Bez hrat Skyrim a tahni kafrat nekam jinam
  • sankuri
    Sry ale tyto kecy ze WoWko na zacatku nemelo to a nemelo ono. To bylo pred osmi lety, kdy se mmo teprve rodily. Nemeli se moc od koho poucit, delali to stylem pokus omyl. EA/BioWare je miliardova spolecnost, ktera uz ma neco za sebou a pri tech stovkach milonu co vrazili do vyvoje a jak sami priznali "kopirovali WoWko" se nemohli podivat co uz v te hre je a co ne? Co funguje a co ne? To je tak tezke nedelat ty same chyby co delaji vsichni kolem?
    Ja si chci zahrat ted ne za 8 let.
  • miker17
    troll fail

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit