Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miker17
    jenomže do F2P narveš víc prachů
  • jj mas pravdu ale voni to samy rikaly ze to chtej udelat jako single player zamerenej spise na pribech a multiplayer ze budou vylepsovat postupne
  • jen na zeptani ? muzes my rict kolyk melo wow pvp aren kdyz zacinalo ?? jen pro zajimavost pro zvedavost *3*
  • Chápu a třeba se ta hra ustálí, co se počtu hráčů týče... Ale tak si nejsem jistý, spíš to tipuju na takový "veřejně-tajný fail", co se celkové bilance týče. V každém případě se za svůj styl psaní omlouvat nemusíš - narozdíl od místních grammar nazi jsem za tyhle věci nikdy nikoho nekritizoval, přestože bych si na tom zde mohl postavit celou novou image (materiál na hodnocení by byl). *1*
  • no jak tak ctu + dojmy znamych co to hrali, tak holt nejak bioware zapomnel na to ze vlastne dela mmo a misto toho udelal single player hru s moznosti nekolikanasobneho replaye
  • sankuri
    Mno tak si to shrneme.. Velkoryse tam strci cele dve featury, ktere uz tam mely byt pri vydani + jakysi rodokmen, ktery jeste vice podporuje ideu neustaleho alteni, misto aby se zamerili vice na endgame. A to nemluvim o tom ze cpou novy content, zatimco tam maji tunu stareho zabugovaneho, kdo si mysli ze se k nemu budou vracet je hlupak.
    PvP Ranking? Mno budiz to schvaluju, ovsem jeste by to tam chtelo dat nejake to pvp, ne tu frasku co tam je.
  • deridon
    ani bych se nedivil, kdyby přešli později na f2p.. některé mmo jsou s timhle modelem snad uspěšnější než s těmi poplatky..
  • tak chapu zeje to prestalo bavyt i ja sem chtel odejit ale proc bych to delal staci kdiz si vspomenu kdyz vychazelo wow tak to taky nebylo nic moc extra a priznam se ze po 3 mesicivh sem to prestal hrat na pul roku a pak syto znovu zapnul a zase meto chytlo bylotam vic vseho instanci a tak dal nechapu lidi co od toho cekaj u wow se taky muselo cekat na pridavky vylepseni a tak dal sorry za moji cz nejsem cech
  • Mimochodem už jsem to tady psal tak měsíc dva zpátky, že všichni, které znám a zkoušeli SW:TOR hrát, tak už od toho dávno odešli to zkusit jinam (včetně ostatních členů jejich guild), protože je to herně na kulové a příběh to rozhodně nezachrání (ani ten prý není žádná obrovská sláva).

No jo, tehdy jste mě kamenovali, že SW:TOR je "the best game in the world", budoucnost MMORPG... No, ještě uvidíme, jestli si na to vůbec někdo vzpomene za pár měsíců.
  • Po dolevlování nevypilované WOW :D
  • A hráčům WOW se nestýská po tvém projevu :D
  • To je moc toto *1*
  • To delas naschval, nebo fakt takhle pises?
  • ja to hraju uz mam assaina 50 pvp 1 gear a tet hraju za warra flaspointy super sem tank takze se nenudim a tosem bejvalej hrac wow ktere sem hral 4 roky a vubec semy nestejska po wow aspon mam jistotu zesetam neobevi panda jako chystaj k wowXD
  • To ještě někdo hraje krom Smutného? *5*
  • Trialy jsou na vetsinu mmo. Takovy demo. Prusvih je ale spis v tom ze vetsina nedostatku vynikne spis az po delsim hrani.
  • Přiznám se že pro mě SW:TOR nějak přestal být zajímavý. Zpočátku jsem ho hrál jako ďas a bil jsem se ale teď jsem si k tomu asi po 4 týdnech znova sednul a nějak nic. Poloprázdná guilda, opakující se nepřátelé a questy. Akorát ten příběh za postavu je furt zajímavý a proto ho hraju. No uvidíme jestli to ten 1.2 změní.
  • Pete.palis
    "Friends trial" neboli program, v jehož rámci si vaši přátelé budou moci vyzkoušet hru zcela zdarma po dobu sedmi dní.......aneb nalákat další platící ovečky..muheeee hee *16*
  • už ne :)
  • Ještě to někdo hraje?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit