Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kostejnesmrtelny
    Vanillu - respektive vanilla questy pamatuju velmi dobře. Ale ty si asi nepamatuješ, že když u questu bylo v závorce číslo, znamenalo to pro kolik lidí je určenej... *5*
  • to je fakt , ale nejdriv se do tohoto stadia instance/raidy musis dostat...pokud probehnes tunelem k radiovani, nechapu jak si bioware predstavovalo, ze u toho udrzi masu lidi...jasne par HC hracu hru behem par dni proleti a pak venuje vecery raidum, pvp a keca na TS. I v tomto ohledu by toho hra potrebovala vic... aspon par opravdu rozmanitych operaci, nejaky placek na pvp ( idealne areny, dobyvani outpostu apod.), ale tihle hraci ten hlavni zisk proste nevygeneruji... Dulezity je, aby kdyz kolem tatkova pocitace projde mamina, ji to zaujalo, jak je to hezky barevny a zeleny, jak se tam daji craftit zviratka a palacinky s +hope, a plavat tamhle v tom rybnicku... a pritahne ostatni friendy z friendface :).
    Ja to vidim u nas, kdyz jsem se projizdel na konikovi v Kraji tak, se mi lepil na monitor kdekdo (a uz v rodine platime roky dva vip accounty) kdezto u swtoru to nikoho moc nezaujalo... A tihle casual, kteri se ve hre placaji rok dva, (treba prave kvuli craftu eventum a festivalum ) proste tu hru HC hracum plati...Zda se mi zvlastni, ze bioware vynechalo casual segment (proste kasleme na libivy a kycovity svet, coz schvaluji), ale zaroven i na HC hrace (dve operace? ja lama je mam uz dodelany na HC) a vsadilo jen na lore SW..

Ted vidim , ze to neni tak uplne reakce na tvuj prispevek , ale co uz *4*
  • Kolik mělo WOW když začínalo, co to je s prominutím az sračku?
    SWTOR vyšlo TEĎ, takže musí reagovat na AKTUÁLNÍ stav konkurence. To je pořád keců o tom, že když WoW vycházelo, bylo o ničem a podobně a že všechn ose tam přidalo až časem, ale to znamená co, že má člověk čekat šest let, než bude swtor za něco stát?

To je stejné jako na trhu. Začneš vyrábět auta z papundeklu s motorem z žigula a budeš se vymlouvat, že Mercedes tak také začínal? Ne. Prostě buď děláš AKTUÁLNÍ produkt a jsi koknurenceschopný a nebo ne. SWTOR je bohužel neaktuální produkt, lituji peněz, které to spolklo.
  • Vy zas asi neumíte číst.V minulým postu jasně psal že není čech.Vaše příspěvky např. na ang. forech by asi taky nebyli žádnej zázrak.
  • Chlapče, ty máš dost.

Že nenapíše pozitivní věci je LOGICKÉ, protože příspěvek je o tom, proč odešel. Máš nejenom dost, ale i problémy s logikou.

Příběh epičtější, než WoW? No nevím, WoW se díky fázování (které mít SWTOR, tak to opravdu bude znát) dostává úplně na jinou úroveň, doteď nezapomenu na blbé dobývání předmostí v Icecrownu. Ve SWTOR mi ale opravdu chyběl nějaký "WOW!" moment - bylo tam pár věcí, které mi přišly celkem dobré, třeba některé části příběhu za sith assassina nebyly vůbec špatné, ale bylo to spíš jako číst knížku, o které pořád nejsem rozhodnutý, jestli ji mám rád nebo ne.
    Takže máš nejen dost a problémy s logikou, ale i problémy s pochopením slova epičnost.

A vůbec, že já tě krmím. Hybaj zpátky pod most!
  • Whisp
    Prejdi na stránku www.swtor.com, tam si daj v pravom hornom rohu login, vyplň svoj e-mail, heslo a kontrolnú otázku. Ďalej nájdi MY ACCOUNT a tam SUBSCRIPTION. Tam už dáš len cancel subscritpion a vyberieš si nejaký dôvod. Čas ktorý už máš zaplatený sa ti nezruší.
  • V account managementu stačí dát cancel subscribtion u zvoleného druhu platby a věc je vyřešena.
  • Tohle je vcelku úsměvné. Btw nejlepší MMO které si člověk může zaplatit je jednoznačně Eve Online a ne WoW. Bylo tomu tak vždycky :) Příběhy ve WoW jsou pěkne propracované a je super, jak se obsah novel odráží v samotném světě Azerothu. ToR má pěkný single, i kddyž žádná "bomba" to taky není, nicméně většině lidí tu prostě podle mého vadí a jsou zklamání z endgame obsahu, ne?
  • Přiznej si že ta hra nemá žádné PvP, PvE je jednoduché a HC guilda co hrála wowko složí raid za dva večery. Jediné co ta hra má je dabovanej příběh, ale questy jsou ve skutečností, po stránce hratelnosti nudnější než wow. Vlastně jediná věc co je horší, než tahle hra je jejich technická podpora.
  • Ellendway
    Dvě velká města tam jsou. Jsou naprosto identická, ale chodí tam jiná frakce.
  • Ellendway
    Děkuji za reakci, i když nejspíše od člověka, který ten mozek opravdu vylízaný má.

Kde je tvůj epický příběh? Ukaž mi jej, prosím, rád bych byl ohromen.
  • A proc ne ? Co delas v end game u jinych MMO soustredis se na raidy instance/dungeony/pvp a sdruzujes se v 90% casu jen v jednom meste a nejakovy otevreny svet ti je u zadele . U SW je spise problem s absenci dungeon finder a vetsi variabilitou pvp je to proste nedodelane.
  • MMORPG bez otevrenyho velkyho sveta? Bez zajimavych velkych mest? ...to nemuze fungovat *3*
  • Prosimte ty tvoje zblitky si bez psat na to vase forko o WoWku, tady na to opravdu nikdo neni zvedavy. Krom kritiky neumis napsat na hru jedinou pozitivni vec, coz je tobe a podobne smyslejicim pitomcum z WoWka typicke, neumite prijmout nic jineho nez WoW je to dano tim, ze mate uz z teto hry naprosto vylizane mozky.

Apropo i ten posledni zapomenuty droid v SW ma epictejsi pribeh, nez cela slatanina WoW, kde pribeh postavy neni absolutne zadny a pribeh hry je spise k smichu pandy to jen potvrzuji.
  • Ellendway
    Osobně jsem se hrou sekl, prodal účet a nehodlám se k ní vracet. Mám mnoho důvodů, za které mě odsoudí plno lidí, kteří hru v životě nezapnuli nebo jí hrají hodinu denně. Tento příspěvek berte tak, že hru nesrovnávám s WoW a ani nemůžu, protože WoW je úplně na jiné úrovni.

Co se týče příběhu mé postavy. Kde je epičnost, o které tady každý mluví? Do 45 levelu to bylo to samé... doletěl jsem na planetu, byl tam zloduch, které jsem měl možnost zabít nebo zajmout. Akorát to byla jednou žena, jednou muž nebo jiné zvíře. Já zcela chápu, že nejde vymyslet moc věcí tak, aby to bylo stále jiné a neopakovalo se to. Ale upřímně v tomto nevidím epičnost a sílu příběhu jako ostatní.

Dotažení enginu, který se v životě nepoužíval, nebylo na něm dokončeno plno her kvůli špatné stabilitě je jedna z největších chyb, která tato hra má. Plno zón, které ve hře jsou mají opravdu zbytečně velké požadavky na hardware. Je úplně zbytečné, aby se něco takového dělalo. Typ MMORPG her by měl být přístupný většině lidí i těm, kteří mají slabší stroje. Bioware má na testování nejspíše high-end počítače a na lidi se slabšími stroji se nedívá. Nemohu říct, že by mi to nějak vadilo, ale mít 15 FPS ve městě a ve War Zone je naprosto hnusné, nedotažené a nedomyšlené. Kazí to dojem a alespoň mě to překáželo v hraní. Ano, 15 FPS není málo ale není to taky moc. Mít stabilních 30 FPS nezlobil bych se... Ve světě nebyl problém mít 120 - 150 FPS s plnými (nebo-li medium) detaily. Což mě navádí na další myšlenku, že sprosté přejmenování dvou proměnných z High na Medium bylo taky úžasné řešení.

Interface jako takový mě zklamal snad ze všeho nejvíce. Čekal jsem, že se hned po startu objeví příjemné addony na odstranění modrého interface. Bohužel Bioware nedovoluje addony. To mě vede k otázce proč? Je snad engine hry tak špatný, že by nezvládl addony? Chtějí snad vývojáři nutit lidi, aby hráli X let na stejném interface? Většina starých, ale i nových MMORPG (Rift, AION, Warhammer) dovolují změnu interface a mají k tomu důvod - nemožnost cokoliv dělat s UI je nelogický krok vývojářů. Pokud chtěli, aby se nepoužívali addony chybí jim pár podstatných věcí.

End-Game je sice divný, ale přeci tam je? Ano... skvělé raidy a dungeony, které hráči proběhnou za večer bez nějakých větších problémů, absence arén nebo nějakých věcí, pro které by se hráč hnal - PvP tituly, PvE tituly, gear... World PvP je uděláno hrozně. Může mi někdo říct, proč je Illum instancovaný na více serverů? Jaký je důvod dávat hlavní PvP místo do instancí? Outdoor PvP taky není nikterak slavné a co více... potkat někoho při expení je celkem zázrak. Jednu dobu se mi zdálo, že nikdo neexpí nebo jsou v jiných instancích.
  • No, osobně nemám rád addony v žádné online hře. Důvodem je zvýhodňování, zlehčovaní a třeba zautomatizování hrání. Samozřejmě uznávám, že spousta externích věcí je velmi užitečná, jenže smysl hraní, když mi vše ukazují addony, je minimální. Příklady třeba z wowka – threat meter, všelijaké boss mody, pvp alerty a tak dále… UI by mělo být v základu dostatečně promakané, poskytovat pohodlné nastavení všeho potřebného. Rozhodně by kvalita hráče neměla být úměrná „množství“ nainstalovaných addonů. Ideální gamesa má být, až na kosmetickou vybarvenost, pro všechny stejná.
  • Bohužel musím souhlasit, bylo to moje první MMO a asi poslední. Mužu se zeptat na to cancelnutí platby ? Ještě jsem to nikdy nedělal a ušetřil by jste mě čas kdyby jste mě řekl jak se to dělá, mám sice ještě měsic hraní ale platit už nebudu.
  • to sice ano jenže Singl (který mimochodem není nějak závratný) za který musíš platit a nepříliš záživný multiplayer jsou na dvě věci. Oceňuju snahu Bioware ano, určitě tudy cesta je ale není to dokonalé a s tím replay, když si uvědomíš že povolání druhé strany jsou přes kopírák a že budeš muset znovu 4x procházet a vybíjet stejné planety tak si rozmyslíš ten replay -_o
  • Lituji vyhozených peněz, ještě mám předplacený měsíc ale už dlouho nehraji... nuda.
  • Preed
    bla bla bla bla bla,samozrejme nostalgia je super vec,wowko uz je samozrejme v riti,ale post ako to bolo super na zaciatku ale teraz je to na kkt je absolutne stupidny,pretoze wowko na zaciatku bolo proste nove a tak dalej,ale proste nebolo dobre...(Ps. hral som wowko od patchu pred Ahn'Qiraj)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit