Přejít na výpis diskuzí
Co říká obrázek o tajemné nové hře od Ubisoftu?
1.6.2012 | Petr Poláček
36 příspěvků
-
Tak třeba lidi z indiana si zajistili videostream z E3 loni (tuším, že také zrovna od spiku nebo gamespotu) a do toho živě "komentovali". I když kvalittaivně to za moc nestálo vzhledem k tomu, že málolkdy překládali, spíš si o tom tak povídali což je zajímavé ale lidé chtějí převážně informace, které jsou řečeny tudíž mě zajímá jestli na stejnou taktiku přistoupí i ostatní české weby. Letos to na Zingu dělají znovu, ale jak říkám, loni jsem tam zkusil koukat na MS a po pěti minutách sem musel jít koukat na čistý stream.
Neříkám, že je to špatně, ale chtělo by to trošku korigovat. -
Komentář byl posledně ve formě textu. Hlasový by byl jistě zajímavější *4* a s videem v rohu - nebo přes own3d - no jéje.
-
Obrázek mi neříká nic, zato název Ubisoft už teď ve mě vyvolává pocit mírné nasranosti z jejich další povedené ochrany, která komplikuje hru akorát těm poctivým, kteří si koupí origo... *7*
-
"(budeme streamovat živě s komentářem)" - Textový stream či video které bude komentovat někdo z redakce? Pro mě žádná změna, budu koukat na Spikeu, ale i tak mně to zajímá.
-
assasin creed to nebude, spis ten princ z persie vzhledem k tomu že obrazek vypada jako ze starověku (asi egypt) nebo z středního východu, anebo uplne z jineho fantasy světa *1*
-
Pokud Prince, tak by bylo super, kdyby šlo o pokračování Prince of Persia 2008... ta hra si vážně zaslouží další díl (obvzlášť když končí cliff-hangerem)
-
podle mě ani jedno, Lara a Hitman už jsou provařený, u Thiefa by použili jinej mix barev, vypadá to jak Assasins Creed - což je nesmysl, takže zbejvá Princ of Persia, ten dům na pozadí vypadá jako že by mohl bejt z prostředí Persie, protože momentálně Ubisoft prezentuje Prince na iPhone tak by oznámení novýho dílu i dávalo smysl
-
Třeba je to jen nějaké dlc do assassins creed...nebo úplně nový titul, z kterého nám spadne čelist *1* *15*
-
Malo by to byť:
Upcoming Games:
Tomb Raider™
Hitman: Absolution
Thief 4
http://forums.eidosgames.com/index.php -
Hawkeye s lukem ten, ale patří k Avengers. *1*
-
Thief by byl fajn, moc fajn!
-
Assassins Creed je scifi...;)
-
Je niečo nové aj o http://www.thief4.com/ na tom E3??
-
Tak to už ohlašují pokračování Assassins Creed 3. S Lukem bude Hawke pobíhat po Egyptě. Assassin Creed 3,25: Judgment.
-
Assassins Creed 4: Megakiller
-
Zase nějaké luky a šípy. To chce Sci-fi! *4*