Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fallout
    Obrázek mi neříká nic, zato název Ubisoft už teď ve mě vyvolává pocit mírné nasranosti z jejich další povedené ochrany, která komplikuje hru akorát těm poctivým, kteří si koupí origo... *7*
    • No nastesti to neni tak spatny jako nejnovejsi pocin Blizzardu a jejich Diablem 3 :) Tam tu ochranu dotahly do maximalni kvality :))
    • Jen na PC ;)
    • přesně
  • Cosi
    Tak to už ohlašují pokračování Assassins Creed 3. S Lukem bude Hawke pobíhat po Egyptě. Assassin Creed 3,25: Judgment.
    • Hawkeye s lukem ten, ale patří k Avengers. *1*
  • Zase nějaké luky a šípy. To chce Sci-fi! *4*
    • Marquis
      Assassins Creed je scifi...;)
      • To je svým způsobem i záznam ze zasedání vlády, nebo sliby vývojářu, co všechno bude v jejich nové hře možné :-)
  • neni to kral skorpion ? :DD
  • Spartakus *3*
    • nebo Maximus
  • mirekdusinojc
    Hitman ve starověku.
  • říká že budeme střílet z luku
  • Tak za
    1) Prijde mi to jako Egypt
    2) Princ of Persia ani nahodou (nejsem si stoprocentne jistej ale tam clovek nemel luk)
  • Hairy_Ass
    No, vypadá to na starověký Egypt. Ta bílá čapka toho týpka napravo a namalované stíny kolem očí tomu odpovídají. Samozřejmě to ale může být nějaké fantasy, které se Egyptem jen inspirovalo.
    • takyy myslim, ale je zde jen otazka jestli to nebude prince of persia, ale to doufám bože ne
      Ubisoft ted hleda novou značku která nahradi ac
  • To nevim, co to je, ale rad bych videl hru jako Assassins Creed, ale cerpajici vylozene z historickych realii, a zadne sci-fi do toho. Jakoze obrazek evidentne asi z nejakeho stredoveku pochazi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit