Přejít na výpis diskuzí
Co říká obrázek o tajemné nové hře od Ubisoftu?
1.6.2012 | Petr Poláček
36 příspěvků
-
Obrázek mi neříká nic, zato název Ubisoft už teď ve mě vyvolává pocit mírné nasranosti z jejich další povedené ochrany, která komplikuje hru akorát těm poctivým, kteří si koupí origo... *7*
-
-
No nastesti to neni tak spatny jako nejnovejsi pocin Blizzardu a jejich Diablem 3 :) Tam tu ochranu dotahly do maximalni kvality :))
-
Jen na PC ;)
-
přesně
-
-
Tak to už ohlašují pokračování Assassins Creed 3. S Lukem bude Hawke pobíhat po Egyptě. Assassin Creed 3,25: Judgment.
-
-
Hawkeye s lukem ten, ale patří k Avengers. *1*
-
-
Zase nějaké luky a šípy. To chce Sci-fi! *4*
-
-
Assassins Creed je scifi...;)
-
-
To je svým způsobem i záznam ze zasedání vlády, nebo sliby vývojářu, co všechno bude v jejich nové hře možné :-)
-
-
-
neni to kral skorpion ? :DD
-
Spartakus *3*
-
-
nebo Maximus
-
-
Hitman ve starověku.
-
říká že budeme střílet z luku
-
Tak za
1) Prijde mi to jako Egypt
2) Princ of Persia ani nahodou (nejsem si stoprocentne jistej ale tam clovek nemel luk) -
No, vypadá to na starověký Egypt. Ta bílá čapka toho týpka napravo a namalované stíny kolem očí tomu odpovídají. Samozřejmě to ale může být nějaké fantasy, které se Egyptem jen inspirovalo.
-
-
takyy myslim, ale je zde jen otazka jestli to nebude prince of persia, ale to doufám bože ne
Ubisoft ted hleda novou značku která nahradi ac
-
-
To nevim, co to je, ale rad bych videl hru jako Assassins Creed, ale cerpajici vylozene z historickych realii, a zadne sci-fi do toho. Jakoze obrazek evidentne asi z nejakeho stredoveku pochazi.